$close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa EMBA-ohjelmaa Ylellisyysjohtaminenssa

Niistä ihmisistä, jotka ovat työskennelleet valituilla urallaan useiden vuosien ajan kandidaatin tutkinnon suorittamisen jälkeen, EMBA-ohjelma voi olla vaihtoehto, jos he haluavat jatkaa koulutustaan. Tällainen ohjelma perustuu kokemuksiin, joita opiskelijat ovat jo saaneet antamaan heille asiantuntija-apua valitsemastaan ​​kentästä. Mikä on EMBA Luxury Management? Suunniteltu tarjoa… Lue lisää

Niistä ihmisistä, jotka ovat työskennelleet valituilla urallaan useiden vuosien ajan kandidaatin tutkinnon suorittamisen jälkeen, EMBA-ohjelma voi olla vaihtoehto, jos he haluavat jatkaa koulutustaan. Tällainen ohjelma perustuu kokemuksiin, joita opiskelijat ovat jo saaneet antamaan heille asiantuntija-apua valitsemastaan ​​kentästä.

Mikä on EMBA Luxury Management? Suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille syvällinen ja kattava käsitys siitä, miten huipputason organisaatioiden toiminta toimii, tämä ohjelma käyttää tyypillisesti kursseja, jotka keskittyvät esimerkiksi hallintoteorioihin, liiketalouden teoriaan ja kilpailukykyiseen markkinointiin. Opiskelijat voivat oppia, miten ylellisyysmarkkinat toimivat sekä kansallisella että maailmanlaajuisella tasolla. Tapaustutkimusten ja projektien kautta opiskelijat kehittävät yleensä ymmärrystä liiketoimintastrategiasta ylellisyhtiöiden yhteydessä.

Osallistuessaan EMBA-ohjelmaan opiskelijat voivat kehittää kriittisiä taitoja, kuten analyyttistä ajattelua, johtamista ja ongelmanratkaisua. Vaikka ongelmanratkaisutaidot voivat auttaa oppilaita heidän henkilökohtaisessa elämässään sekä ammattitaitoisissaan, vahvat osaamiset analyyttisessä ajattelussa ja johtajuudessa voivat auttaa opiskelijoita menestymään urallaan.

Jos haluat tietää, kuinka paljon se maksaa ansaitakseen EMBA-tutkinnon, on yleensä hyvä ottaa yhteyttä kiinnostuneisiin kouluihin. Jokaisella yliopistolla on erilaiset lukukausimaksut, ja kustannukset muiden maiden koulujen välillä voivat vaihdella voimakkaasti.

Niille opiskelijoille, joille on annettu erityisosaaminen EMBA: ssa Luxury Management -ohjelmassa, on yleensä saatavilla monenlaisia ​​uraa. Monet tulevat globaalien huippuyritysten liiketoiminnan johtajiksi, kun taas toiset aloittavat omat liiketoiminnot ja tulevat toimitusjohtajiksi. Ne, jotka ovat kiinnostuneita mainonnasta, saattavat päätyä mainostusjohtajiin tai markkinointijohtajiin. Jotkut haluavat työpaikkoja haaraklubin johtajina tai liike-elämän konsultteina, ja uraa liikeanalyytikoina voi olla myös saatavilla.

Kun teknologia laajenee nopeasti, useammat yliopistot tunnustavat verkko-opetusten tarjoamisen edut. Luokkien pitäminen etäisyydellä antaa yleensä opiskelijoille enemmän joustavuutta aikatauluihinsa, joten etsi alla olevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä johtava lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Institut Francais de la Mode

Global Fashion Management on osa-aikainen kurssi ja ainoa Executive MBA muoti ja design management, jolla osallistujat jatkaa uraansa.

Global Fashion Management on osa-aikainen kurssi ja ainoa Executive MBA muoti ja design management, jolla osallistujat jatkaa uraansa. -
EMBA
Osa-aikainen
Englanti
Kampus