5 EMBA Ohjelmat sisään Yleinen johtaminen 2024

EMBA Ohjelmat sisään Yleinen johtaminen 2024Filter
    • Online Italy

    Osa-aikainen

    15 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    • Berlin, Saksa

    Täysaikainen

    2 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Valmistaudu seuraavaan uraasi. Vahvista johtamisosaamistasi ja opi käyttämään pehmeitä taitojasi digitaalisen muutoksen aikoina johtamaan monipuolisia ja kansainvälisiä tiimejä Executive MBA General Managementin avulla.

  • Täysaikainen

    Kampuksella

    Englanti

    SZABIST tarjoaa kaksi vuotta EMBA-tutkintoa johtajille ja keski / tason johtajille, jotka pyrkivät huippuosaamiseen ja suurempaan haasteeseen heidän ammattielämässään. EMBA on kaksivuotinen ohjelma, joka jakautuu kuuteen lukukausiin ja

    • Saint Petersburg, Venäjä

    Osa-aikainen

    18 kuukaudet

    Sekoitettu, Kampuksella

    Englanti, Venäjän kieli

    2000-luvun alusta lähtien Tukholman kauppakorkeakoulu Venäjällä tarjoaa huippuluokan Executive MBA-ohjelmia sekä venäläisille että kansainvälisille kokeneille johtajille, johtajille ja asiantuntijoille. SSE Russia Executive MBA-ohjelma on 18 kuukautta kestävä edistynyt yleinen johtamisohjelma korkeatasoisille työskenteleville ammattilaisille, joilla on ruotsalainen osallistavan koulutuksen menetelmä, korostettu kestävyyttä ja valinnaisia innovaatioita, yrittäjyyttä ja taloushallintoa.

  • Täysaikainen, Osa-aikainen

    Kampuksella

    Englanti

    Executive MBA tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia ja parantaa taitojaan innovoida, tuottaa jatkuvasti ylivoimaisia tuloksia ja johtaa menestyksekkäästi globaaleja organisaatioita.