MBASTUDIES

Täältä löydät EMBA-ohjelmat Yleinen johtaminenssa Tunisiassa 2020

EMBA-tutkinto (Executive MBA) on jatkotutkinto, joka on tarkoitettu ammattilaisille, joilla on alaltaan jo merkittävää käytännön kokemusta ja jotka tarvitsevat vain hieman uusia välineitä edetäkseen urallaan. Opintojen ja työssäkäymisen yhdistämistä jopa suositellaan EMBA-tutkinnon tapauksessa, sillä tosielämän kokemus tarjoaa oppimisympäristöön merkittävän lisäulottuvuuden.

Ylimmän johdon tehtävissä vaaditaan monenlaisia taitoja, ja siksipä johtajistolle suunnattujen yleisjohtamisen opinnoissa opittua voi soveltaa monille eri aloille. Yleisjohtamisen keskeisimmät aihekokonaisuudet ovat markkinointi, johtamistaidot ja resurssienhallinta, ja kun nuo taidot taitaa, pystyy johtamaan joko pienyritystä tai suurta korporaatiota.  

Tunisia, virallisesti Tunisian tasavallan, on pienin maa Pohjois-Afrikassa. Se on Maghreb maa reunustaa Algeria länteen, Libya kaakkoon ja Välimerelle pohjoiseen ja itään. Korkeakoulutasolla Tunisian ensimmäisen jakson opintojen akateemisen virta on kaksi vuotta, joka johtaa sopimuksen Diploma d'Etudes Universitaires du Premier Cycle.

Suositut Executive MBA -ohjelmat Yleinen johtaminenssa Tunisiassa 2020

1 tulosta kohteessa Yleinen johtaminen, Tunisia Filter

EMBA yleishallinnon

German Business School
EMBA
Syys 2020
<
Part-time
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

EMBA General Management-ohjelma on alan neutraali ja sopii työntekijöiden eri teollisuuden aloilla ja talouden, tekniikan, tekninen tai tieteen tausta.

Lue lisää