3 EMBA Ohjelmat sisään Yleinen johtaminen sisään Eurooppa for 2024

EMBA Ohjelmat sisään Yleinen johtaminen sisään Eurooppa for 2024Filter
    • Online Italy

    Osa-aikainen

    15 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    International Flex EMBA on innovatiivinen kansainvälinen Executive MBA -ohjelmamme, joka toteutetaan digitaalisesti ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden hankkia samoja valmiuksia, rakentaa suhdeverkostoa ja suorittaa sama tutkinto kuin perinteisessä Executive MBA -ohjelmassa, ja kaikki tämä mahdollisimman joustavasti. i-Flex antaa ammattilaisille ympäri maailmaa mahdollisuuden hankkia huippulaadukasta johtamiskoulutusta, joka parantaa heidän kykyään vastata uusiin liiketoimintahaasteisiin globaalissa mittakaavassa ja edistää kansainvälistä urakehitystä. Ohjelman aikana opiskelijoilla on mahdollisuus tehdä yhteistyötä monikulttuuristen tiimien kanssa ja olla tekemisissä kansainvälisen tiedekunnan kanssa, mikä takaa rikkaan ja monipuolisen oppimiskokemuksen.

    • Berlin, Saksa

    Täysaikainen

    2 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Valmistaudu seuraavaan uraasi. Vahvista johtamisosaamistasi ja opi käyttämään pehmeitä taitojasi digitaalisen muutoksen aikoina johtamaan monipuolisia ja kansainvälisiä tiimejä Executive MBA General Managementin avulla.

    • Saint Petersburg, Venäjä

    Osa-aikainen

    18 kuukaudet

    Sekoitettu, Kampuksella

    Englanti, Venäjän kieli

    2000-luvun alusta lähtien Tukholman kauppakorkeakoulu Venäjällä tarjoaa huippuluokan Executive MBA-ohjelmia sekä venäläisille että kansainvälisille kokeneille johtajille, johtajille ja asiantuntijoille. SSE Russia Executive MBA-ohjelma on 18 kuukautta kestävä edistynyt yleinen johtamisohjelma korkeatasoisille työskenteleville ammattilaisille, joilla on ruotsalainen osallistavan koulutuksen menetelmä, korostettu kestävyyttä ja valinnaisia innovaatioita, yrittäjyyttä ja taloushallintoa.