MBASTUDIES.FI

Vertaa 4 EMBA-ohjelmaa Varainhoitossa

Master of Business Administration on erinomainen vaihtoehto yksilöille, jotka haluavat nopeuttaa uransa hallintapisteisiin. MBA-opiskelijoille esitetään todellisia skenaarioita, jotka voivat valmistautua nopeaan etenemiseen työpaikalla. Tämän seurauksena MBA-tutkinnon suorittaneet ovat edelleen suuressa kysynnässä johtuen näissä ohjelmissa hankkimiensa taitojen joukosta.

Mikä on MBA taloushallinnossa? Tämä tutkinto on tarkoitettu ammattilaisille, jotka työskentelevät omien organisaatioidensa talousalueilla ja haluavat lisätä tietämystään viimeisimmistä välineistä ja tekniikoista varainhoitoalalla. Tämäntyyppinen tutkinto voi valmistaa tutkinnon suorittajia johtoasemaan. Opiskelija voi ilmoittautua kursseihin, jotka käsittelevät esimerkiksi strategista johtamista, markkinointia, projektinhallintaa ja kirjanpitoa.

Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita MBA Financial Management voi odottaa kehittää strategista ajattelua ja taloudellisia taitoja, joita voidaan käyttää parantamaan henkilökohtaista aikaa ja rahaa hallintaan. Parannetut ongelmanratkaisutaidot voivat sijoittaa heidät korkeampiin tason mahdollisuuksiin ja korkeampiin palkkoihin työssä.

MBA: n kustannukset vaihtelevat koulun ja tarjotun ohjelman tyypin mukaan. Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita, pitäisi varmasti tutkia käytettävissä olevia ohjelmia, jotka kuuluvat heidän taloudellisiin valmiuksiinsa.

Lukuisat mahdollisuudet ovat tutkinnon suorittaneiden MBA-ohjelmassa taloushallinnon opintopisteissä. Osa näistä tehtävistä voi olla talousanalyytikko, talousosaston johtaja, sijoituspankki ja talousjohtaja. Valmistuneet voivat päättää työskennellä kansainvälisille yrityksille, valtion organisaatioille tai järjestöille. Jotkut ihmiset myös haluavat työskennellä konsulttina tai yrittäjänä. Koska se on korkeakoulututkinto, MBA voi myös valmistaa valmistuneita jatko-ohjelmiin.

MBA-ohjelma taloushallinnon ohjelmissa löytyy yliopistoilta eri puolilta maailmaa. Tutkinnon suorittaneiden tulee etsiä tarpeitaan ja aikataulunsa mukaista ohjelmaa. Luokkia voidaan ottaa eri muodoissa, kuten kokopäiväisesti, osa-aikaisesti, henkilökohtaisesti tai verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

4 tulosta kohteessa Varainhoito Filter

Executive MBA - Taloushallinto

Formato Educativo
Kampuksella ja verkossa Full-time 10 kuukautta Request Info Espanja Madrid Spain Online + 1 lisää

Osallistujat tähän ohjelmaan on edessään analysoida ja arvioida rahoitusalan yritysten (sekä palvelut ja teollisuus) on mitä suurimmassa määrin käytännöllinen tapa kautta työkaluja, tekniikoita ja menettelyjä liiketoiminnan analysointi. Sisältö on kehitetty toimintaa tukevien opiskelijoiden päivittää teoreettiset perusteet rahoitusalalla, kun tuntee uusimmat työkalut ja käsitteitä alalla taloushallinnon. Ohjelma on suunnattu ensisijaisesti eikä yksinomaan ammattilaisille, jotka ovat kosketuksissa rahoitusalan vastaavien yhtiöiden tai jotka haluavat lähestyä heitä hyvin käytännöllisesti.

Executive Master in kirjanpidon ja varainhoidon

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online Full-time Part-time 12 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Sveitsi Zürich + 1 lisää

Tämä Executive Master (EMBA) laskentatoimen ja Varainhoito opinto-ohjelma sopii opiskelijoille, jotka työskentelivät suoraan lukion jälkeen vähintään 5 vuotta johtavassa asemassa samalla alalla tai vastaavia,

Executive MBA | Varainhoito

EMAS Eurasian Management & Administration School
Kampus Online Kampuksella ja verkossa Full-time Part-time 12 - 18 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Venäjä Moscow Nizhny Novgorod + 4 lisää

Opiskele englanniksi! Lisäpalkkio (1) Kokopäiväinen opiskelu kampuksella Venäjällä, (2) Sekoitettu opiskelu tai (3) Verkkokoulutusohjelma niille, jotka tarvitsevat kypsän nykyaikaisen johtamistaidon johtavassa asemassa työskentelemiseen ja jotka eivät ole tyytyväisiä perustietoihin sen antaa useimmat akateemiset liiketalouskoulut. Taloushallinnon erikoistumisen vuoksi opiskelijat saavat täydellisen varainhoitokurssin.

Executive MBA | Taloushallinto - Online, sekoitettu tai kokopäiväinen

EMAS Eurasian Management & Administration School
Kampus Online Kampuksella ja verkossa Full-time Part-time 12 - 18 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Venäjä Moscow Nizhny Novgorod Russia Online Ukraina Kyiv Valko-Venäjä Minsk Kazakstan Almaty + 11 lisää

Opiskele englanniksi! (1) verkossa missä tahansa, (2) sekoitettu oppiminen tai (3) kokopäiväisesti kampuksella Venäjällä! Top 14 parhaita MBA-ohjelmia Central