$close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa EMBA-ohjelmaa Varainhoitossa

Master of Business Administration on erinomainen vaihtoehto yksilöille, jotka haluavat nopeuttaa uransa hallintapisteisiin. MBA-opiskelijoille esitetään todellisia skenaarioita, jotka voivat valmistautua nopeaan etenemiseen työpaikalla. Tämän seurauksena MBA-tutkinnon suorittaneet ovat edelleen suuressa kysynnässä johtuen näissä ohjelmissa hankkimiensa taitojen joukosta. Mikä on MBA t… Lue lisää

Master of Business Administration on erinomainen vaihtoehto yksilöille, jotka haluavat nopeuttaa uransa hallintapisteisiin. MBA-opiskelijoille esitetään todellisia skenaarioita, jotka voivat valmistautua nopeaan etenemiseen työpaikalla. Tämän seurauksena MBA-tutkinnon suorittaneet ovat edelleen suuressa kysynnässä johtuen näissä ohjelmissa hankkimiensa taitojen joukosta.

Mikä on MBA taloushallinnossa? Tämä tutkinto on tarkoitettu ammattilaisille, jotka työskentelevät omien organisaatioidensa talousalueilla ja haluavat lisätä tietämystään viimeisimmistä välineistä ja tekniikoista varainhoitoalalla. Tämäntyyppinen tutkinto voi valmistaa tutkinnon suorittajia johtoasemaan. Opiskelija voi ilmoittautua kursseihin, jotka käsittelevät esimerkiksi strategista johtamista, markkinointia, projektinhallintaa ja kirjanpitoa.

Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita MBA Financial Management voi odottaa kehittää strategista ajattelua ja taloudellisia taitoja, joita voidaan käyttää parantamaan henkilökohtaista aikaa ja rahaa hallintaan. Parannetut ongelmanratkaisutaidot voivat sijoittaa heidät korkeampiin tason mahdollisuuksiin ja korkeampiin palkkoihin työssä.

MBA: n kustannukset vaihtelevat koulun ja tarjotun ohjelman tyypin mukaan. Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita, pitäisi varmasti tutkia käytettävissä olevia ohjelmia, jotka kuuluvat heidän taloudellisiin valmiuksiinsa.

Lukuisat mahdollisuudet ovat tutkinnon suorittaneiden MBA-ohjelmassa taloushallinnon opintopisteissä. Osa näistä tehtävistä voi olla talousanalyytikko, talousosaston johtaja, sijoituspankki ja talousjohtaja. Valmistuneet voivat päättää työskennellä kansainvälisille yrityksille, valtion organisaatioille tai järjestöille. Jotkut ihmiset myös haluavat työskennellä konsulttina tai yrittäjänä. Koska se on korkeakoulututkinto, MBA voi myös valmistaa valmistuneita jatko-ohjelmiin.

MBA-ohjelma taloushallinnon ohjelmissa löytyy yliopistoilta eri puolilta maailmaa. Tutkinnon suorittaneiden tulee etsiä tarpeitaan ja aikataulunsa mukaista ohjelmaa. Luokkia voidaan ottaa eri muodoissa, kuten kokopäiväisesti, osa-aikaisesti, henkilökohtaisesti tai verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
EMAS Eurasian Management & Administration School
Moskova, Venäjä +5 Lisää

Opiskele englanniksi! (1) verkossa missä tahansa, (2) sekoitettu oppiminen tai (3) kokopäiväisesti kampuksella Venäjällä! Paras 14 parhaita MBA-ohjelmia Keski- ja Itä-Euroopas ... +

Opiskele englanniksi! (1) verkossa missä tahansa, (2) sekoitettu oppiminen tai (3) kokopäiväisesti kampuksella Venäjällä! Paras 14 parhaita MBA-ohjelmia Keski- ja Itä-Euroopassa! Top 200 parasta MBA-ohjelmaa maailmassa! № 1 verkossa ja sekoitettu ja № 2 kampuksella MBA Venäjällä! Edistyksellinen premium-konsultointi- ja koulutusohjelma niille, jotka tarvitsevat kypsän nykyaikaisen johtamistaidon johtavassa asemassa työskentelemiseen ja jotka eivät ole tyytyväisiä useimpien akateemisten kauppakorkeakoulujen antamiin perustietoihin. Taloushallinnon erikoistumisen vuoksi opiskelijat saavat täydellisen varainhoitokurssin. 2 arvostettua tutkintoa: Executive MBA-tutkinto EMAS (Venäjä) + Executive MBA-tutkintotodistus GFKM: stä (Euroopan unioni, Puola). -
EMBA
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
12 - 18 kuukautta
Venäjän kieli, Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online