MBASTUDIES

Selaa 2 Parasta EMBA-ohjelmaa Thaimaassa 2021

Thaimaa, lisäksi sen kauneutta ja kulttuuria, on suosittu ulkomaisten investointien, uusien yritysten ja alhaiset kustannukset, ja että alueellisena keskuksena. Tämä tekee siitä houkuttelevan kohteen ulkomaalaisille opiskelijoille sekä alan kansainvälisiä ammatillisia yrittäjille.


EMBA Thaimaa ohjelmat on rakennettu niin nykyisen liiketoiminnan ammattilaiset pyrkivät etenemään urallaan voivat jatkaa astetta häiritsemättä toiminnan suunnittelussa. EMBA Thaimaa ohjelmat on suunniteltu valmentamaan opiskelijoita ylemmän yritysjohto ja johtotehtäviin. Opiskelijat EMBA Thaimaa keskittyy sellaisia ​​aiheita kuten globaali liikkeenjohdon, viestinnän, taloudellinen raportointi, markkinoinnin hallintaa, investointien hallinta, riidanratkaisu ja liiketoimintaa koskevan lainsäädännön ja etiikan. Opiskelijat EMBA Thaimaa on mahdollisuus oppia toisiltaan, koska jokainen opiskelija tuo heidän työkokemukset ja oppimisympäristö.


Jos tämä kuulostaa kiinnostaa sinua, sitten katsomaan läpi EMBA Thaimaa alla olevista vaihtoehdoista ja ottamaan seuraavan askeleen urallasi!

Tulokset Filter

Sasin Executive MBA

Sasin Graduate Institute of Business Administration
EMBA
<
Osa-aikainen
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

EMBA-ohjelma palvelee puolivälissä uransa avainhenkilöt valmistautuu seuraavalle tasolle, sekä ylimpään johtoon, jotka haluavat parantaa taitojaan ja johtajuuden tehokkuutta. ...

Lue lisää

Executive MBA

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan
EMBA
<
Osa-aikainen
<
20 kuukautta
Englanti
Kampus

Ross School of Business tunnetaan maailmanlaajuisesti johtajana MBA ja Executive Education. EMBA yhdistää nämä huippuosaamisen perinteet kehittävän kokemuksensa ansiosta, joka ...

Lue lisää