$close

Suodattimet

Katso tulokset

Selaa Parasta EMBA-ohjelmaa Thaimaassa 2022

Thaimaa, lisäksi sen kauneutta ja kulttuuria, on suosittu ulkomaisten investointien, uusien yritysten ja alhaiset kustannukset, ja että alueellisena keskuksena. Tämä tekee siitä houkuttelevan kohteen ulkomaalaisille opiskelijoille sekä alan kansainvälisiä ammatillisia yrittäjille. EMBA Thaimaa ohjelmat on rakennettu niin nykyisen liiketoiminnan ammattilaiset pyrkivät etenemään uralla… Lue lisää

Thaimaa, lisäksi sen kauneutta ja kulttuuria, on suosittu ulkomaisten investointien, uusien yritysten ja alhaiset kustannukset, ja että alueellisena keskuksena. Tämä tekee siitä houkuttelevan kohteen ulkomaalaisille opiskelijoille sekä alan kansainvälisiä ammatillisia yrittäjille.


EMBA Thaimaa ohjelmat on rakennettu niin nykyisen liiketoiminnan ammattilaiset pyrkivät etenemään urallaan voivat jatkaa astetta häiritsemättä toiminnan suunnittelussa. EMBA Thaimaa ohjelmat on suunniteltu valmentamaan opiskelijoita ylemmän yritysjohto ja johtotehtäviin. Opiskelijat EMBA Thaimaa keskittyy sellaisia ​​aiheita kuten globaali liikkeenjohdon, viestinnän, taloudellinen raportointi, markkinoinnin hallintaa, investointien hallinta, riidanratkaisu ja liiketoimintaa koskevan lainsäädännön ja etiikan. Opiskelijat EMBA Thaimaa on mahdollisuus oppia toisiltaan, koska jokainen opiskelija tuo heidän työkokemukset ja oppimisympäristö.


Jos tämä kuulostaa kiinnostaa sinua, sitten katsomaan läpi EMBA Thaimaa alla olevista vaihtoehdoista ja ottamaan seuraavan askeleen urallasi!

Näytä vähemmän
Lue lisää opiskelusta Thaimaassa
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Chulalongkorn University Sasin Graduate Institute of Business Administration
Pathum Wan District, Thaimaa

Sasinin lippulaiva Executive MBA -ohjelma on jo muuttanut yli 2000 kokeneen johtajan ja yritysjohtajan elämää.

Sasinin lippulaiva Executive MBA -ohjelma on jo muuttanut yli 2000 kokeneen johtajan ja yritysjohtajan elämää. -
EMBA
Englanti