Filter
EMBA

Vertaa EMBA-ohjelmaa Terveydenhuollon hallintossa

Nykyisen reaalimaailman kokemuksen pohjalta jatko-opintokokonaisuus voi olla arvokas täydennys menestyksekkääseen uraan. Suorittamalla johtajat ensisijaisesti tutkinto voi tarjota haastavia ja asiaankuuluvia kursseja, jotka voivat hyödyttää sekä opiskelijan että hänen työnantajansa.

Mikä on EMBA terveydenhuollon hallinnossa? EMBA on ylempi korkeakoulututkinto, jolla pyritään rikastuttamaan jo terveydenhoitoalan johto- ja johtoon kuuluvien työntekijöiden tietämystä ja kokemusta. Jokainen, joka suorittaa EMBA: n terveydenhuollon hallinnossa, voi oppia lisää dynaamisesta teollisuudesta ja nykyisistä ja tulevista trendeistä, jotta hän voi mahdollisesti osallistua tähän palkitsevaan ja jännittävään toimintaan.

Terveydenhuollon hallinnon EMBAssa voi odottaa oppivan erilaisia ​​taitoja, jotka voivat johtaa menestykseen nykyisissä tehtävissään. Esimerkiksi ryhmätyöskentely voi kannustaa tiimityöhön ja verkostoitumiseen eri organisaatioiden vastaavissa tehtävissä olevien henkilöiden kanssa. Lisäksi opiskelija voi odottaa oppivan ongelmanratkaisutaitoja ja harjoittaa korkeamman tason päätöksentekoa, joka voi lisätä luottamusta nykyiseen rooliinsa.

Tämän ohjelman toteuttamisesta aiheutuvat kustannukset vaihtelevat laitoksesta toiseen. Ohjelman pituus voi vaihdella, sillä useimmat opiskelijat ottavat näitä kursseja samanaikaisesti nykyisten tehtäviensä kanssa.

Kun terveydenhuollon markkinat kasvavat ja muuttuvat nopeasti, terveydenhuollon hallinto on yhä tärkeämpää. Erityisesti sairaalat saattavat haluta henkilöitä, jotka ovat suorittaneet tämän tutkinnon, jotta he voivat olla varma siitä, että markkinoiden nykytilaa ja alan kehitystä arvioidaan jatkuvasti. Valmistuttuaan opiskelijat voivat olla parhaita ehdokkaita työpaikoille, kuten sairaalan hoitajille tai muille ylimmän tason hoitopalveluille. Tämä tutkinto voi antaa opiskelijalle edut kilpailluilla markkinoilla.

Ne, jotka ovat kiinnostuneita tästä tutkinnoista, voivat etsiä paikallisesti, verkossa tai jopa maailmanlaajuisesti. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

 

Read More Read less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Terveydenhuollon hallinto

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University

Terveydenhuollon ammattilaisten valmistelu muutosten helpottamiseksi ja innovoinnin edistämiseksi organisaatioilta ja koko toimialalta. ... [+]

Terveydenhuollon ammattilaisten valmistelu muutosten helpottamiseksi ja innovoinnin edistämiseksi organisaatioilta ja koko toimialalta.

Executive MBA / MS Terveydenhuollon Johtajuus on kaksoistutkinto-ohjelma New Yorkissa. Tämä kaksivuotinen johtamisohjelma edistää urasi ja vahvistaa kykyäsi ajaa merkityksellisiä muutoksia terveydenhuollossa.

Mikä tekee Executive MBA / MS Healthcare Leadership -ohjelmasta erilaisen?

Se on ainoa sellainen ohjelma Ivy League. Sinulla on kaksi arvostettua astetta Cornellin yliopistosta: MBA ja MS terveydenhuollon johtamisessa.

Kaksi jatko-opetusta edustavaa voimalaitosta - Samuel Curtis Johnsonin Graduate School of Management ja Weill Cornell -lääketieteellinen tiedekunta - ovat yhteistyössä luomassa kaksoistutkinto-ohjelman, jossa keskitytään yleisten johtamistaitojen rakentamiseen ja syvemmän ymmärryksen kehittämiseen terveydenhuollon alalla.... [-]

Yhdysvallat Ithaca
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi