MBASTUDIES

Täältä löydät Osa-aikainen EMBA tutkinnot Teknologiajohtaminenssa Sveitsissä 2021

Siinä vaiheessa, kun liikkeenjohdon tutkinto on suoritettuna ja käytännön kokemustakin on jo karttunut, EMBA-tutkinto (Executive MBA) on looginen seuraava askel. EMBA-ohjelmissa yhdistellään rahoitusalan, laskentatoimen ja markkinoinnin perusasioita ja johtajuuden opintoja, joiden avulla on helpompi kohota tärkeisiin johto- ja hallintotehtäviin.

Monet ammattilaiset haluavat soveltaa johtotehtävissä keräämäänsä kokemusta jollakin sellaisella alalla, jolta syntyy uusia innovaatioita, ja tällaisessa tapauksessa teknologiajohtamisen tutkinto voi olla juuri oikea vaihtoehto. Teknologiajohtaminen tarkoittaa käytännössä uusia tuotteita kehittelevien työryhmien valvomista.  

Sveitsi (saksa: Schweiz, ranska: Suisse, italia: Svizzera, retoromaania: Svizra. Sveitsi on joitakin maailmanmainetta universites kuten ETH Zurich, EPFL Lausanne, IHEID Genevessä, Lausannen yliopisto tai yliopiston St. Gallen. Muista, se 's paljon parempi puhua paikallista kieltä, joten jos voit ' t puhuvat joko ranska, saksa tai italia, parempi mennä kielikurssille ensin.

Ota yhteyttä yliopistoihin Parhaat Osa-aikainen EMBA tutkinnot Teknologiajohtaminenssa Sveitsissä 2021

2 tulosta kohteessa Teknologiajohtaminen, Sveitsi Filter

Executive Master in tieto- ja viestintätekniikan hallinta

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
EMBA
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
12&nbsp;-&nbsp;24 kuukautta
Englanti
Online

Tämä Executive Master (EMBA) tieto- ja viestintätekniikan hallinnan opinto-ohjelma sopii opiskelijoille, jotka työskentelivät suoraan lukion jälkeen vähintään 5 vuotta johtava ...

Lue lisää

Johtaja tms. tai hyödyllisyysjohtaminen

IIMT University of Fribourg
EMBA
Helmi 2021
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Englanti
Kampus

Executive MBA tarjoaa osallistujille analyyttiset, toiminnalliset ja ihmissuhdetaidot taidot menestykseen yhä monimutkaisemmassa ja globaalissa ICT

Lue lisää