Filter
EMBA
Tanska Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Part-time

2 Osa-aikainen Executive MBA tutkintoa Tanskassa

EMBA tai Executive MBA on jatko-tason liiketoiminnan tutkinto ammattilaisille ja Executive. Sen avulla he voivat opiskella yritysjohtaja koulutusta ja työtä samaan aikaan.

Jos haluat kiivetä yritysten tikkaat ja saada johtavassa asemassa, MBA on sinua varten. Tämä ohjelma antaa sinulle tietoja ja taitoja saada monipuolisuutta, suhteen ymmärrystä, sekä erilaisia ​​toiminnallisia, liiketoiminta-alueilla. Plus kyky käyttää työkaluja ja analysointi, edistää strategista suunnittelua ja päätöksentekoa.

Huolimatta pienestä väestöstä, Tanska riveissä yhtenä maailman 's innovatiivisin maissa ansiosta vahvaa panostusta tutkimukseen ja laadukas koulutus. Saat myös opiskelu turvallinen, ystävällinen ja innovaatiovetoista ympäristössä.

2 Parasta Osa-aikainen EMBA-ohjelmaa Tanskassa 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän

Tulokset

AVT Business School

AVT: n AMBA-akkreditoitu Executive MBA on ainoa tosi globaali johtajuusohjelma, joka tarjotaan Tanskassa. ... [+]

Johdon MBA

AVT: n Executive MBA on rikastuttava matka, jonka avulla voit hioa johtamisvalmiuksiasi samalla, kun tutkit johtavien johtajien roolia nykypäivän dynaamisessa liiketoimintaympäristössä.

MBA on 18 kuukauden ohjelma kahdessa osassa:

Osa 1 on CBA, joka kestää kuusi kuukautta / 650 oppimäärää. Osa 2 on MBA, joka kestää 12 kuukautta / 1 300 oppituntia ja perustuu CBA-ohjelman onnistuneeseen päätökseen.

Executive MBA -ohjelman ensimmäinen osa sisältää miellyttävän, silmät avaavan opintomatkan Bostonin, Massachusettsissa, Cambridgeen.

Executive MBA-luokka matkustaa myös Shanghaisiin upottamalla kiinalaisille markkinoille.

... [-]
Tanska Kööpenhamina
Request Info
Englanti
Part-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
International Business Academy

Tämä MBA-tutkinto on osa-aikainen ja kansainvälinen ohjelma, jota tarjoaa Leeds Beckett University yhdessä IBA International Business Academy Koldingin kanssa. ... [+]

Eurooppalainen Executive MBA (E-MBA)

Johtajana on tärkeää pysyä edellä markkinoiden kehityksestä ja kehityksestä samoin kuin monista ulkoisista tekijöistä, jotka vaikuttavat yrityksen menestykseen, kykyyn kilpailla muiden kanssa ja asemaan markkinoilla.

Jotkut tärkeimmistä parametreistä yrityksen menestymiselle ovat strategia, talous, johtaminen, markkinointi ja henkilöstöhallinto, ja tässä ohjelmassa keskitytään vahvasti näihin aiheisiin.

Tämä MBA-tutkinto on osa-aikainen ja kansainvälinen ohjelma, jota tarjoaa Leeds Beckett University yhdessä IBA International Business Academy Koldingin kanssa.

Eurooppalaisella Executive MBA -opinnolla saat taitoja voidakseen työskennellä kaikkien liiketoiminnan tärkeiden näkökohtien kanssa. Saat työkaluja sekä tietoja ja menetelmiä käytettäväksi nyt ja tulevassa urassasi.... [-]

Tanska Kolding
Helmikuu 2020
Englanti
Part-time
2 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi