EMBA

Yleistä

6 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Executive maisteriohjelman erikoistuminen ja täydentäviä vaihtoehtoja valintasi

Executive maisteriohjelman, joka antaa sinulle avainpätevyydet ylimmälle johdolle tai itsenäisenä liiketoimintana, lisävarusteena masennus mahdollisuuksia meidän tai koulujen ulkomailla.

kuuluu kaikille, joilla on laaja liiketoiminnan koulutusta ja on monen vuoden työkokemus, joista kaksi vuotta jäsenenä keskellä tai ylimmän johdon, ja niiden runsaasti kokemusta ja asiaa määrin vastuussa strategiasta ja / tai johtamiskokemusta.


Faktoja

Kohderyhmä: (orastava) Keskipitkän korkeampi jäljettömiin saavutus ja / tai johdon vastuuta


Kesto: 2 lukukautta + Diplomityö


alkaa:

 • Tammi / helmikuu
 • Huhti- / toukokuussa
 • elokuu
 • Lokakuu

Kohderyhmä: (orastava) Keskipitkän korkeampi jäljettömiin saavutus ja / tai johdon vastuuta


erityinen

 • Ohjelma voidaan suorittaa yhdessä vuodessa plus Master Thesis
 • Modulaarinen rakenne mahdollistaa ajan, paikan ja sisällön joustavuus
 • Vuonna EMBA ulkomailla moduuli yhteistyössä on
 • Field Trip yhteistyössä Marymount University. Läheisyys University of Washington tarjoaa houkuttelevan opiskella ulkomailla.Moduulit - core


Maisteriohjelma sisältää ytimen malleja allapropaedeutic


Vuonna propaedeutic osallistujat tutustuvat oppimisen malli EUROOPAN EMBA. Tämä sisältää asemointi ohjelman globaali ja kokonaisvaltaista lähestymistapaa ja akateemisen suuntautumiseen sovelletun liiketoiminta-ohjelma.

Johdatus teemaan "Business Research" valmistautuu luomiseen moduulin teosten ja tutkielma. Team lisäävien toimenpiteiden rakentaa yhteistyöverkosto tukemaan oppimisprosessia op täyttyy.Hallitseminen Corporation


Executive MBA valmentaa johtamiseen yritysten tai tulosvastuulliset organisaatioyksiköt ennen. Erityisen tärkeää tässä omistajaohjaukseen, suorituksen johtaminen, muutosten ja organisaation oppimista. Tekniset mahdollisuudet ovat usein lähtökohtana uudistamista nykyisen liiketoimintamallin tai käynnistysvaiheen uusia yrityksiä. Syvempi ymmärrys näistä aiheista äänestetään hankkinut toisen.Global Business


Executive MBA-ohjelma on kansainvälisesti suuntautunut. Tämä moduuli tapahtuu yhteistyössä kumppanin Pohjois-Amerikassa tai Aasiassa. Se mahdollistaa syvällistä ymmärrystä suuntauksista liiketoimintansa maailmanlaajuista sosiaalinen ja poliittinen ympäristö pystyä tekemään pitkäaikaisia ​​menestys liike strategiaa. Fiksu puitteissa kansainvälisen liiketoiminnan on tärkeää kaikenkokoisia yrityksiä. Osto-, myynti-, tuotanto-, rahoitus, teknistä tukea ja palveluprosessit ovat kaikki sidoksissa toisiinsa kansainvälisesti ja mahdollistaa taitava käyttö kilpailuetuja.

Moduuli sisältää kymmenen päivän matka (netto 1 viikko ennen saapumista). Muuta opetusta yksiköitä yritysvierailuja ja opintokäyntejä asianomaisten organisaatioiden ja Kunnat ymmärtää taloudellisia, poliittisia ja sosiaalinen ympäristö.markkinointi


Markkinointi on muuttumassa merkittävästi mahdollisuuksiin, jotka johtuvat teknologian ympäri Internetiä. Yksittäisiä toimenpiteitä, joita ei ole integroitu linjassa strategian kanssa yrityksen, mutta on alhainen hyötysuhde ilman kestävyyttä.

Moduuli perustuu perustettu markkinoinnin strategioita kestävän erilaistumista. Uusia mahdollisuuksia, joita syntyy online-markkinoinnin ja cross media markkinointia kehitetään. Se on sijoitettu sekä kehittämisestä alan politiikkaa ja toimenpiteitä sekä niiden toteutukseen ja arviointiin arvoa.Henkilöstöjohtaminen


Palveluyrityksiin, se ei ole epätyypillinen, että 70% kustannuksista liittyvät suoraan henkilökuntaa! Ihmiset ovat kuluerä tai Voimavara, jota on hallittava tehokkaasti tai on erityinen ominaisuus, että se sallitaan vain epäsuorasti?

Loukkuun globaalin hankinnan prosessien, erityinen kulttuuri-identiteetin yrityksen, suuri potentiaali, joka tietoisesti hallita uransa ja siirtyä ilman oikean ympäristön vähäksi aikaa tai ihmiset yksinkertaisesti tarvitsevat työn maksavat laskunsa, tämä kysymys on haaste. Moduuli täyttää nämä erilaiset vaatimukset ja käsitellään sekä "kova" ja "pehmeä" tekijöitä. Resurssi näkemys ihmisestä kokopäiväisestä on strategisesti ja suunnittelun urasuunnitelmien muokata. Johtajuus alle monikulttuurinen olosuhteissa muodostaa yhdyssiteenä.Rahoitus ja Risk


Syvempää ymmärrystä taloudellisten edellytysten, johdon laskentatoimen, kirjanpidon kansainvälisten normien ja päätöksentekoon suuntautuneiden soveltaminen keskeiset indikaattorit ovat olennaisia ​​ohjaamisessa yritys.

Maailmanlaajuinen trendi viime vuosina osoittaneet, että harkittu käyttö riskitekijä elää ratkaisevaa levottomassa markkinoilla. Esiintyminen "mustia joutsenia" kertyy. Jotta pitkän aikavälin menestys on teema alle puettava integroitua riskinarviointia lasku - taloudelliset, poliittiset, inhimilliset, tekniset ja organisatoriset.pakolliset valittavat


On olemassa lukuisia mahdollisuuksia erikoistumiseen, joita tarjotaan. Nämä ovat laajuus 8 op (kahdeksan päivää Pärsenzzeit). Pakolliset Valittavien tehtävä (liittyy lataus) joko suoraan Executive tai yhteistyökumppanin.


Moduuli - ura

Osana EMBA-ohjelma, erikoistuminen on pakollista. Tämä sisältää kahdeksan opintopistettä. Opetuksen kieli on saksa. Osat oppimateriaalin on Englanti.

Päivämäärät: 24.-25.05. 2013; 28-29.06.2013; 26.-27.7. 2013; 23.-24.08. 2013

Vierailun masennus on myös ihmisiä, jotka eivät osallistu avoimesti EMBA. mutta niiden on täytettävä pääsyvaatimukset EMBA periaatetta.

Tarjoamme kolme erikoistuminen:

 • Muutoksen johtaminen
 • innovaatiojohtamisen
 • MarkkinointiMuutosten hallinta

Ehkä ainoa pysyvä taloudessa alussa 21. Luvulla on pysyvä muutos. Panta Rhei - kaikki virtaa. Mutta jotta paitsi kestää vaan käyttää muutoksia mahdollisuus, on tärkeää, että johtajat ovat toimivaltaisia ​​suunnittelussa muutosprosesseja. Toisin sanoen niiden on oltava ammattilaista muutokseen.

Masennus on jaettu seuraaviin neljään opintojaksot:

1. Organisaatiomuutos - Säätiö

2. Henkilökohtaiset Muuta

3. tiimien - Toimitusjohtaja Ristiriidat

4. hallitsemaan muutosta

Tässä moduulissa työnjohdon projekti, käynnissä olevasta tai päätökseen Muutos perustuu opitun teorian analyysit arvioitiin ja optimoitu.


innovaatiojohtamisen


Laman innovaatiojohtamisen on valtuuttaa voit rakentaa innovaatioprosesseja yrityksen ja kehittää. Ne käsittelevät miten yritys käsittelee mahdollisuuksia, miten integroida aikaisin asiakkaille kehitysprosesseihin ja sisäisesti edistääkseen innovointia. Erityistä huomiota tulee tarjoamia mahdollisuuksia uuden teknologian esittelyyn.


Masennus on jaettu seuraaviin neljään opintojaksot:

1. Innovation Management - Säätiö

2. Lappeenranta

3. innovaatioiden toteuttamisen - Ideasta Concept

4. innovaatioiden toteuttamisen - ideasta markkinoille menestykseen

Moduuli työ mahdollistaa soveltamista hankitun tiedon oman yrityksen.

markkinointi

Syvennys on suunniteltu siten, että ne ovat yksilöitä palvelu- ja teollisuusyritysten kiinnostuksen. Masennus käsittelee neljään teemaan:

1. Luodaan Pitkäaikaiset asiakassuhteet

2. Markkinointi - Kehitetään strategioita menestykseen

3. Strateginen Brand Management Premium Tavarat

4. Markkinointi ja kilpailuedun saavuttamiseksi maailmanlaajuisen toimitusketjun

Siirto suuntautunut moduuli työskentelee yhdessä yksityisen yrityksen oli allekirjoittamista oppimisprosessia.tutkintojärjestelmän


Koejärjestely perustuu kolmeen tasoon1) Kurssit


Kukin kurssi tutkitaan luento-immanent. Tehtävänä on valmistella ja esitellä kurssin. Tämän perusteella suorituskykyä ja rakentava osallistuminen kurssin arvioidaan hyväksytty tai hylätty. Olemattomuudesta on toista tulosta.2) Moduuli


Osana moduulin työn oppimisen siirron vastaavia luokkia moduulin tarkistetaan. Työ olisi teorialähtöisellä ja soveltava luonne.

Tarkoitettua oppimisen mallin EUROOPAN oppimisen tasot ovat keskittyneet soveltamaan alalla analyysin arviointiin ja luo.

Seuraavat yhdennetyn järjestelmän organisaatiomallia (NISMO), painopiste perustuu osajärjestelmien Executive (strategian, toimintaperiaatteiden ja ohjelmat) ja hallinnon (Governance and Culture).

Looginen ja jäsennelty yhteydessä tutkijantyötä kriteerit on pakollista.

Kukin moduuli on käsitellä tehtävä. Kukin moduuli voi olla useita tehtäviä voidaan antaa mistä valita.

Työmäärä on välillä 3000 ja 4000 sanaa.

Moduuli toimii mukaan kansainväliset kriteerit (prosentteina Grade: A, B, ... F) arvioitiin. Jääminen vähimmäisvaatimukset, työ on kirjoitettava uudelleen.3) Master Thesis


Huippukivi moduuli sisältää gradu, joka on luonut opiskelijoille. Noin puolet tutkimuksista voidaan käsitellä. Kehittäminen Työ pohjautuu perusteelliseen seminaarissa Business Research, joka toteutetaan ehdotusta opinnäytetyön.

Kohteena tulisi mieluiten olla peräisin työympäristön opiskelijoiden ja myös yhtiön lahjoittaa käytännössä. Lisäksi antamaa tukea työssä valmentaja on valvonnan käsitellä, jossa ryhmissä ohjauksessa tutkimus ohjaaja, vaihto tapahtuu. Teos on tutkielma kestää noin puoli vuotta (jaksoaika) loppuun. Soveltamisala on 25 000 sanaa. Hyväksymisen jälkeen opinnäytetyön se puolusti ennen komitea.oppimisen malli

Oppimisen malli täyttää osallistujien mukaan seuraavan kaavion sijoittamiseksi ohjelmien HSO Executive Business School. On pidettävä monitieteellinen hallintaohjelma, jonka alueella kulkee paikallisesta globaaliin. Oppimisen tasot ovat niiden painopiste analyysi, arviointi- ja luoda.

Osana Integroitu järjestelmä organisaatiomallia (NISMO), katso kuva 2, painopiste on kaksi osajärjestelmien "Executive" sekä "Hallinto".

Opiskelijoiden olisi voitava organisaatiot (yritykset) tai Organisaatioyksiköihin (liiketoimintayksiköt) näkökulmasta johdolta, hallinnoida ja arvioida ja.

kustannukset

2 lukukautta x CHF 10'920.-

tai 6 moduulia x CHF 3'640.-

Pre-EMBA (1 lukukausi) 1 x 4'950.-

Rekisteröintimaksu (yhden kerran) 1 x 120.-

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Die HSO Wirtschaftsschule ist eine einzigartige Erfolgsgeschichte. Ihr Rezept: praxisorientierte Wirtschaftsbildung.

Die HSO Wirtschaftsschule ist eine einzigartige Erfolgsgeschichte. Ihr Rezept: praxisorientierte Wirtschaftsbildung. Näytä vähemmän
Basel , Bern , sinimailanen , St. Gallen , Thun , Zurich + 5 More Vähemmän