Filter
EMBA
Suomi Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Part-time

2 Osa-aikainen Executive MBA tutkintoa Suomessa

Siinä vaiheessa, kun liikkeenjohdon tutkinto on suoritettuna ja käytännön kokemustakin on jo karttunut, EMBA-tutkinto (Executive MBA) on looginen seuraava askel. EMBA-ohjelmissa yhdistellään rahoitusalan, laskentatoimen ja markkinoinnin perusasioita ja johtajuuden opintoja, joiden avulla on helpompi kohota tärkeisiin johto- ja hallintotehtäviin.

Yksilöt, jotka ovat jo ansainneet kandidaatin ja haluavat lisätä tietojaan ja koulutus voi valita ansaita Master of Business Administration, tai MBA. MBA on kaksivuotinen ohjelma, joka voi auttaa valmistelemaan tutkinnon uran johtamisen liikemaailmassa.

Suomi, virallisesti Suomen tasavalta, on pohjoismainen maa sijaitsee Fennoskandian alueella Pohjois-Euroopassa.

2 Parasta Osa-aikainen EMBA-ohjelmaa Suomessa 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän

Tulokset

Hanken School of Economics

Hanken Executive MBA on kansainvälisesti akkreditoitu ohjelma, joka sijaitsee Helsingissä. Tämän ohjelman lopettamisen jälkeen sinulla on oivalluksia ja työkaluja, jotka ... [+]

Tee vaikutus Hanken EMBA: n kanssa

Hanken Executive MBA on kansainvälisesti akkreditoitu ohjelma, joka sijaitsee Helsingissä. Tämän ohjelman lopettamisen jälkeen sinulla on oivalluksia ja työkaluja, jotka vaikuttavat kaikkiin liiketoimintaympäristöihin.

Ohjelma mahdollistaa strategisten päätöksenteko- ja johtamisvalmiuksien vahvistamisen, mikä antaa sinulle mahdollisuuden luoda arvoa itsellesi, organisaatiollesi ja asiakkaillesi sekä muille sidosryhmille.

Hanken Executive MBA on kaksivuotinen osa-aikainen Executive Education Program toteutetaan englanniksi. Uskomme vuoropuhelun, henkilökohtaisen vuorovaikutuksen ja suhteiden vahvuus: tunnistamme yksilön ryhmässä, ryhmämme ovat pieniä ja tiedekunta ja kokeneet luennoitsijat ovat voimakkaasti omistettu ohjelmassamme.... [-]

Suomi Helsinki
Request Info
Englanti
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Henley Business School Finland

Nykyään globaalisti kytketty yritysmaailma vaatii laajempaa näkökulmaa, uusia taitoja ja erilaisia ajattelutapoja. Henley Executive MBA (EMBA) - Global on suunniteltu keh ... [+]

Käytännöllinen. Global. Maisteritutkinto.

Globaali Executive MBA on suunniteltu kiireisille ja kokeneille johtajille, joiden tavoitteena on parantaa johtajuuttaan ja johtamistaitojaan.

Executive MBA (EMBA) - Globaali

Nykyään globaalisti kytketty yritysmaailma vaatii laajempaa näkökulmaa, uusia taitoja ja erilaisia ajattelutapoja. Henley Executive MBA (EMBA) - Global on suunniteltu kehittämään erinomaisia yritysjohtajia, jotka ovat valmiita vastaamaan haasteisiin ja mahdollisuuksiin toimia nykypäivän monimutkaisessa ja nopeasti muuttuvassa globaalissa taloudessa. Se kehittää johtajia, jotka ovat vahvoja, vastuullisia ja mukautuvia.

Yhdistämällä oppimisen nykyisiin globaaleihin ja asiaan liittyviin organisaatioon liittyviin kysymyksiin, Henleyn globaalin EMBA: n edut voidaan mitata selvästi, ja ne tarjoavat huomattavan sijoitetun pääoman tuoton henkilökohtaisesti ja laajemmin yrityksellesi.... [-]

Suomi Helsinki
Maaliskuu 2020
Englanti
Part-time
21 - 27 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi