MBASTUDIES

Suositut Executive MBA -ohjelmat Kitzscher Saksassa 2021

EMBA Leipzigissa on huippuluokan valinta ammatillisen jatko liiketoiminnan ohjelmaa monille ihmisille ympäri maailmaa. Sen lisäksi erinomainen opetusohjelmia, Leipzig on niin paljon tarjottavaa niille, jotka valitsevat tämän elinvoimainen ja dynaaminen kaupunki akateemista ja ammatillista etenemistä. Kun EMBA Leipzigissa, opiskelija voi rakentaa vahva ammatillinen verkosto, joka voi ulottua Saksassa sekä Euroopassa.

EMBA in Leipzig on suunniteltu ammattilaisille etsivät opinto liiketoiminnan voidakseen edetä executive johtotehtäviin. Ohjelmat koostuvat yleensä työselostus rakentaa vahvan liiketoiminnan perustan markkinointi, laskentatoimi, rahoitus, etiikka ja talous, jossa painotetaan hallintaan. Monet EMBA Leipzigissa ohjelmissa pyrkiä tarjoamaan osaamista, tietoa ja koulutusta huomispäivän yleismaailmallisten yritysten johtajat.

Voit lukea lisää EMBA Leipzigissa selaamalla ohjelmien alla.Jos löydät ohjelman olet kiinnostunut, voit pyytää tietoja suoraan koulusta!

Tulokset Filter

Globaali Executive MBA (EMBA)

HHL Leipzig Graduate School of Management
EMBA
<
Täyspäiväinen
<
21 kuukautta
Englanti
Kampus

Global Executive MBA on EADA ja HHL valmistelee voit työskennellä globaalissa ja erittäin kilpailukykyisen liiketoimintaympäristön ja opastaa tasolle tiedon, joka on välttämät ...

Lue lisää

MBA Master of Business Administration

EuroMBA
EMBA
Syys 2021
<
Osa-aikainen
<
24 kuukautta
Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online

EuroMBA on enemmän kuin MBA. Se tarjoaa johtajille mahdollisuuden kehittää liiketoimintaansa taitoja, kun rakentaa kansainvälinen verkosto ulottuu koko maailmaa.

Lue lisää