$close

Suodattimet

Katso tulokset

Suositut Executive MBA -ohjelmat Kitzscher Saksassa 2022

EMBA Leipzigissa on huippuluokan valinta ammatillisen jatko liiketoiminnan ohjelmaa monille ihmisille ympäri maailmaa. Sen lisäksi erinomainen opetusohjelmia, Leipzig on niin paljon tarjottavaa niille, jotka valitsevat tämän elinvoimainen ja dynaaminen kaupunki akateemista ja ammatillista etenemistä. Kun EMBA Leipzigissa, opiskelija voi rakentaa vahva ammatillinen verkosto, joka voi ulottua… Lue lisää

EMBA Leipzigissa on huippuluokan valinta ammatillisen jatko liiketoiminnan ohjelmaa monille ihmisille ympäri maailmaa. Sen lisäksi erinomainen opetusohjelmia, Leipzig on niin paljon tarjottavaa niille, jotka valitsevat tämän elinvoimainen ja dynaaminen kaupunki akateemista ja ammatillista etenemistä. Kun EMBA Leipzigissa, opiskelija voi rakentaa vahva ammatillinen verkosto, joka voi ulottua Saksassa sekä Euroopassa.

EMBA in Leipzig on suunniteltu ammattilaisille etsivät opinto liiketoiminnan voidakseen edetä executive johtotehtäviin. Ohjelmat koostuvat yleensä työselostus rakentaa vahvan liiketoiminnan perustan markkinointi, laskentatoimi, rahoitus, etiikka ja talous, jossa painotetaan hallintaan. Monet EMBA Leipzigissa ohjelmissa pyrkiä tarjoamaan osaamista, tietoa ja koulutusta huomispäivän yleismaailmallisten yritysten johtajat.

Voit lukea lisää EMBA Leipzigissa selaamalla ohjelmien alla.Jos löydät ohjelman olet kiinnostunut, voit pyytää tietoja suoraan koulusta!

Näytä vähemmän
Lue lisää opiskelusta Saksassa
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
EuroMBA
Kitzscher, Saksa +5 Lisää

EuroMBA on enemmän kuin MBA. Se tarjoaa johtajille mahdollisuuden kehittää liiketoimintaansa taitoja, kun rakentaa kansainvälinen verkosto ulottuu koko maailmaa.

EuroMBA on enemmän kuin MBA. Se tarjoaa johtajille mahdollisuuden kehittää liiketoimintaansa taitoja, kun rakentaa kansainvälinen verkosto ulottuu koko maailmaa. -
EMBA
Osa-aikainen
24 kuukautta
Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online