MBASTUDIES

Suositut Executive MBA -ohjelmat Tukholma Ruotsissa 2021

Tukholma on ihanteellinen kohde Graduate Business verran monta ammattilaiset ympäri maailmaa. Ruotsilla on pitkä historia huippuosaamisen tutkijoita ja asuu monia monikansallisille yrityksille ja yrityksille. EMBA Tukholmassa voi osoittautua ainutlaatuinen tilaisuus korkealaatuinen akateeminen ohjelma yhdistää ammatillisen kehityksen vilkas ja kansainvälinen kaupunki.

Koska Ruotsi on eteenpäin ajattelua yhteiskunnasta, EMBA Tukholman ohjelmissa arvostavat innovatiivisia ja uusia ajatuksia, jotka integroivat tulevia trendejä. EMBA Tukholmassa ohjelmat on suunniteltu ammattilaisille, jotka haluavat saada koulutusta ja taitoja, joita tarvitaan uralla etenemistä johdon ja ylimmän johdon tehtävissä. Kun EMBA Tukholmassa, valmistuneet voivat rakentaa laaja asiantuntijaverkosto, joka voi ulottua alueelle, sekä saada arvokasta kansainvälistä kokemusta, joka voi tarjota kilpailuetua globaaleilla työmarkkinoilla.

Selaa EMBA Tukholman ohjelmissa alla saatat määrin, että olet etsinyt!

Tulokset Filter

EMBA

Stockholm University - Stockholm Business School
EMBA
<
Osa-aikainen
<
4 lukukaudet
Englanti
Ruotsalainen
Kampus

Executive MBA-ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen oppimiskokemuksen, joka keskittyy kansainvälisiin johtamis- ja johtamiskäytäntöihin, joita sovelletaan nykyisiin ja tuleviin organ ...

Lue lisää