Filter
EMBA

Vertaa EMBA-ohjelmaa Riskinhallintassa

Executive Master of Business Administration, jota kutsutaan myös EMBA, on yleensä suunniteltu työskenteleville ammattilaisille. Tämä maisterin tutkinto voi tarjota joustavamman aikataulun kuin säännöllinen MBA. Useimmat ohjelmat voidaan suorittaa kahden vuoden tai vähemmän.

Mikä on EMBA riskienhallinnassa? Tämä jatkotutkinto keskittyy liiketoiminnan perustekijöihin ja riskien hallintaan. Opiskelijana voi olla puitteet ymmärtää riskejä yrityksissä ja miten soveltaa tätä tietoa yritystilanteisiin. Sinun tulisi oppia yksilöimään ja lieventämään riskejä - tyypillisesti operatiivisia ja taloudellisia riskejä -, jotka voivat vaikuttaa yritykseen. Opetussuunnitelmasi voivat sisältyä kursseja tilinpäätösanalyyseissä, riskienhallinnan perusteet, arvostaminen, johdon oppitunnit, yritysten riskienhallinta ja johdannaisten turvallisuusmarkkinat.

Riskienhallinnan opiskelijoilla on todennäköisesti vahvoja johtamistaitoja. Tämä antaa heille mahdollisuuden vastata erilaisissa tilanteissa, mikä tekee niistä arvokkaan lisäyksen mihin tahansa tiimiin. Opiskelijat voivat myös kehittää ainutlaatuisen kyvyn tehdä toimivaltaisia ​​päätöksiä, joissa otetaan huomioon erilaiset riskit, jotka voivat olla mukana. Viestintä, joka on toinen taito, joka liittyy usein tähän tutkintoon, on korvaamaton työnantajille ja voi auttaa päivittäisessä elämässä.

Koska EMBA riskienhallintaohjelmissa tarjotaan eri laitoksilla eri puolilla maailmaa, opetus ja palkkiot voivat vaihdella merkittävästi. Joskus EMBA-ohjelmat ovat korkeammat opetus kuin perinteiset MBA-ohjelmat, joten ota yhteyttä valitsemasi koulun valintaan ja kysy erityisistä ilmoittautumismaksuista. Apurahat saattavat olla käytettävissä, mikä helpottaa taloudellista taakkaa.

Päällikön taloushallinnon riskienhallinnassa voi valmistaa opiskelijoita uran vakuutusmeklareihin, riskienhallintaan konsultit, yritys riskienhallinta tai työntekijöiden etuja virkamiehet. Opiskelijat ovat myös usein päteviä työskentelemään vakuutusmatemaattisina, menetyksen valvontatoimina ja noudattamisvalvojina. Tutkinnon suorittaneet voivat olla päteviä ylemmän tason johtotehtävissä. Monilla opiskelijoilla on valtuudet avata oma liike tai tarjota konsultointipalveluita.

Monet ohjelmat tarjoavat EMBA: n riskienhallinta-astetta verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Read More Read less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Riskinhallinta

ESLSCA Business School

Executive MBA -vaatimukset ... [+]

Executive MBA -vaatimukset

Ohjelma on yhden vuoden osa-aikaohjelma. Siinä käsitellään sekä tämän muuttuvaan maailmaan sovellettavia teorioita että pysyvää uudelleenmäärittelyä, mutta myös alan tärkeimpien toimijoiden parhaita käytäntöjä seminaarien tai master-luokkien kautta.

Ohjelman tavoitteet ja edut

Tämä ohjelma valmistelee sinut vuoden kuluessa

Arvioi riskitMäärittele ja kokeile eettistä ja vaatimustenmukaisuusohjelmaaMääritä ohjauslaiteKommunikoida ja kouluttaa noudattamisriskejäAsenna sisäinen pakotepolitiikkaVertaile parhaita käytäntöjätaidot

Tämä MBA-kurssi johtaa sinut hankkimaan ammattitaidon edellyttämiä yrityksiä, joita:

Hallitse noudattamatta jättämisen ja epäeettisen käyttäytymisen riskiä;Ymmärrä nykyiset oikeudelliset ja sääntelylaitteet, jotka täyttävät sääntelyviranomaisten erilaiset vaatimukset;Hallitse vaatimustenmukaisuutta palvelevaa palvelua (tehokkaan järjestelmän (käytäntöjen, menettelyjen, työkalujen, koulutuksen, valvonnan ja raportoinnin) toteuttaminen, vaatimustenmukaisuuskulttuurin levittäminen, valvonnan ja avoimuuden takaaminen jne.... [-]
Ranska Paris
Lokakuu 2019
Ranskalainen,Englanti
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi