Filter
EMBA

Vertaa 2 EMBA-ohjelmaa Projektijohtaminenssa

Ilmoittautuminen EMBA-ohjelmaan usean vuoden kuluttua uran rakentamisesta voi antaa opiskelijoille mahdollisuuden käyttää kokemustaan ​​koulutuksensa lisäämiseksi. Tämän tyyppinen tutkinto tyypillisesti antaa opiskelijoille erikoistunutta tietoa valitusta urastaan.

Mikä on EMBA projektinhallinnassa? Tällainen ohjelma yleensä auttaa oppilaita kehittämään enemmän ymmärrystä hankkeen hallinnan monimutkaisuudesta kurssien, kuten riskinarvioinnin ja organisaation suunnittelun kautta. Opiskelija oppii yleensä ohjata hanketta alusta loppuun, valvoa suunnittelua ja tuottaa lopullisen tuotteen loppuun, kun hän hallitsee tiimiä. Tapaustutkimusten ja todettujen menetelmien tutkimusten avulla oppilaat voivat oppia tuottamaan laadukkaita tuloksia ja auttamaan yrityksiä kasvaa.

EMBA Projektinhallinnassa voi auttaa opiskelijoita viljellä useita ydinosaamista, kuten ongelmanratkaisu, johtajuus ja viestintä. Vahva ongelmanratkaisu- ja johtamisosaaminen voi antaa opiskelijoille mahdollisuuden menestyä valitulla urallaan ja johtaa jopa työn edistämiseen ja palkankorotuksiin. Viestintätaidot ovat yleensä hyödyllisiä sekä ammatillisessa että yksityisessä elämässä.

Vaikka EMBA-ohjelma voi yleensä olla valmis kahden vuoden aikana, ei ole asetettu hinta. Tämä johtuu siitä, että kahta koulua ei ole täsmälleen samankaltaisia, joten kustannukset vaihtelevat suuresti riippuen siitä, mikä yliopisto valitaan.

EMBA-projektinhallinnassa opiskelijat voivat yleensä saada useita uran eri aloilla. Jotkut valitsevat rakennustyön rakennustyöntekijöinä. Toiset mieluummin työskentelevät sairaaloissa hallinnollisina johtajina. Monet valitsevat tietotekniikkaosastoissa työskenteleviä työtehtäviä tietohallintopäällikkönä, ja jotkut päättävät harjoittaa urallaan liiketoimintaa ja toimivat liiketoimintaneuvotteluina. Työpaikkasuunnittelijoita voi olla myös saatavilla.

Vaikka EMBA-ohjelma voidaan suorittaa verkossa tai kampuksella järjestettävien luokkien kautta, monet yliopistot tarjoavat enemmän etäisyyksiä kuin koskaan ennen. Opiskelijat, jotka tasapainottavat työpaikkoja ja heidän koulutustaan ​​saavat perheet, saattavat helpottaa verkko-opetusta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Read More Read Less
Other options within this field of study:

2 Results in Projektijohtaminen

Structuralia

Executive MBA yrityksissä rakennusalalla on tullut, kun seitsemäntoista painokset opetetaan sekä Madridissa ja Barcelonassa, referenssinä alan koulutusohjelma liikkeenjoh ... [+]

Jos tunnistat mitään näistä tapauksista, tämä on ohjelma!

Haluat että etukäteen oman alan ja kehittää ammatillisesti nykyisessä suorituskykyä. Haluaisin että ohjata osaston nykyinen yritys tai yrityksen omassa teollisuudessa ja ammatti. Sinulla on illuusio toteuttaa ja vastata haasteeseen luoda oman yrityksen tai jonkin aloitteen omasta. Haluat että erikoistua liikkeenjohdon alalla infrastruktuurin. Olet ajatellut mahdollisuuden kehittää Latinalaisessa Amerikassa ja Espanjassa ja voit jakaa kokemuksia muiden ammattilaisten kuin sinä suurkaupungin kuten Madrid.

Globalisaatiokehitys joka tuottaa nykyään johtaa, ammattilaisille yleensä ja teollisuuden insinöörit erityisesti tarvetta olla avoin maantieteellistä liikkuvuutta, riippuen mahdollisuuksiin, joita voi syntyä muissa maissa.... [-]

Espanja Alcobendas
October 2019
Full-time
650 tuntia
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Lue lisää suomeksi
SMBS - University of Salzburg Business School

"Executive MBA -projekti ja prosessinhallinta" on parhaillaan korkealaatuisinta koulutus- ja projektinhallintaohjelmaa Euroopassa. ... [+]

Kieli: 80% saksa, 20% englanti

Kansainvälinen Executive MBA - Projektinhallinta ja prosessien hallinta

Ainutlaatuinen koulutusohjelma projekti- ja prosessihenkilöille

"Executive MBA -projekti ja prosessinhallinta" on parhaillaan laadukas koulutus- ja projektinhallintaohjelma. Tämä Euroopassa ainutlaatuinen koulutusohjelma yhdistää erittäin ammattimaisen johtamiskoulutuksen yleiseen johtamisosaamiseen ja keskittyy projektin ja prosessien hallintaan.

Tavoitteenamme on ohjata sisältöä vahvalla tieteellisellä pohjalla, kiinnittäen erityistä huomiota käytännön suuntautumiseen. MBA käsittelee johtavan aseman, talouden, valvonnan ja lakien keskeisen haasteen strategisella ja yrittäjyyllisellä lähestymistavalla. Nämä taidot auttavat sinua kilpailemaan ja menestyksekkäästi vastaamaan nykyisiin kansainvälisiin taloudellisiin haasteisiin yhä monimutkaisemmassa ympäristössä. Käytännönläheiset moduulit vastaavat talouden ja korkeakoulujen tiukimpia vaatimuksia. Tämä johtaa hankkeen ja prosessien hallinnan sopivaan koulutukseen, josta on tullut keskeinen tehtävä.... [-]

Itävalta Salzburg
October 2019
Part-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi