Filter
EMBA
Portugali Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Part-time

2 Osa-aikainen Executive MBA tutkintoa Portugalissa

EMBA-tutkinto (Executive MBA) on suunnattu kokeneille ammattilaisille, jotka kaipaavaat uutta osaamista päästäkseen etenemään johdon ja hallinnon tehtäviin. Ohjelmissa perehdytään johtamisen, rahoitusalan, markkinoinnin ja muiden alalle keskeisten aiheiden koukeroihin.

Master of Business Administration (MBA) esitetään valmistuneet päätyttyä kahden vuoden kehittyneitä ja erikoistunut tutkimus kattaa aiheita kuten liiketoiminta, hallinto, rahoitus ja kirjanpito. Ansaita MBA voi antaa tutkinnon kilpailuetua muihin työnhakijoita aggressiivisessa työmarkkinoilla.

 

Portugalissa virallisesti Portugalin tasavalta, on maa, joka sijaitsee Lounais-Euroopassa, Iberian niemimaalla. Portugali on 900 vuotta vanha, ja vaikka se on suhteellisen pienellä alueella, se oli keskeinen rooli maailman historiassa. Universidade do Porto on suosituin ulkomaalaiset, jotka koostuvat 11% kansainvälisiä opiskelijoita.

2 Parasta Osa-aikainen EMBA-ohjelmaa Portugalissa 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän

Tulokset

IMF Business School Portugal

Atlantin Business School pyrkii muodostamaan ylemmät toimihenkilöt varustettu jäsennelty koulutus, laatu ja asiaan, joka käsittää kiinteän tieteellisen koulutuksen yhdist ... [+]

Atlantin Business School on korkeakoulu omistettu tarjota koulutusta, sekä perustutkintoa ja masterin tason MBA ja jatko kursseja alalla Business Sciences, jossa keskitytään erityisesti rahoitus, verotus, markkinointi, Resurssit ihmisillä International Management, Information Systems, laatu, ympäristö, terveys ja turvallisuus.

Atlantin Business School pyrkii muodostamaan ylemmät toimihenkilöt varustettu jäsennelty koulutus, laatu ja asiaan, joka käsittää kiinteän tieteellisen koulutuksen yhdistettynä todellista käytännön osio. Päätyttyä niiden kursseja, opiskelijat ovat valmiita elinkeinovapauden tai luoda ja kehittää liiketoimintaa, tiedät analysoida konkreettisia ongelmia elinkeinoelämän erityisiä asiantuntemusta erikoisaloilla valittu.... [-]

Portugali Portugali Online
Avoin ilmoittautuminen
Portuguese (Brazil)
Part-time
2500 tuntia
Online
Lue lisää suomeksi
AESE – School for Management and Business

Toteutimme 10 vuotta ensimmäisen painoksen EASA Executive MBA / IESE. Kokemukset, yhä varakas, antaa meille mahdollisuuden tarjota osallistujille intensiivistä oppimista, ... [+]

Executive MBA EASA / IESE

Meillä valmistui 10 vuotta ensimmäisen painoksen EASA Executive MBA / IESE. Kokemukset, yhä varakas, antaa meille mahdollisuuden tarjota osallistujille intensiivistä oppimista, tehostava ammatillista ja henkilökohtaista kehitystä.

Elämän ja taloudellisen toiminnan kannattaa, ja paljon, kun tavoitteena on luoda hyvinvointia kaikille, laskemisesta älykkyys innovoida ja käyttää tehokkaasti panoksia. Arvottamisessa humanistinen lähestymistapa yrityksen voivat vaarantaa ihmisten keskellä organisaation, Executive MBA tarkoituksena on paitsi vastata, miten asiat tehdään, vaan myös siihen, mitä se on, että he tekevät.

Yksi kuljettajista on kokemusten vaihdon ja oppimisen uusia realiteetteja, saavutettiin läheinen kosketus osallistujaryhmää, valittu niiden kypsyyttä ja kokemusta; toinen on suunta luostarin kansallisia ja kansainvälisiä opettajia - kuka tutkii, opettaa ja pelaajat ovat todellisuudessa liike - auttaa osallistujia järkeä syvyys ja tarkkuus sekä realistinen tunnetta ja varovaisia.... [-]

Portugali Lissabon Porto
Request Info
Englanti
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi