Filter
EMBA
Pakistan Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Part-time

Osa-aikainen Executive MBA tutkintoa Pakistanissa

EMBA-tutkinto (Executive MBA) on jatkotutkinto, joka on tarkoitettu ammattilaisille, joilla on alaltaan jo merkittävää käytännön kokemusta ja jotka tarvitsevat vain hieman uusia välineitä edetäkseen urallaan. Opintojen ja työssäkäymisen yhdistämistä jopa suositellaan EMBA-tutkinnon tapauksessa, sillä tosielämän kokemus tarjoaa oppimisympäristöön merkittävän lisäulottuvuuden.

Jos haluat kiivetä yritysten tikkaat ja saada johtavassa asemassa, MBA on sinua varten. Tämä ohjelma antaa sinulle tietoja ja taitoja saada monipuolisuutta, suhteen ymmärrystä, sekä erilaisia ​​toiminnallisia, liiketoiminta-alueilla. Plus kyky käyttää työkaluja ja analysointi, edistää strategista suunnittelua ja päätöksentekoa.

Pakistan on koti Indus sivilisaation, joka on yksi maailman vanhimmista. Englanti on virallinen kieli käytetään kaikissa hallituksen ja eniten koulutus-ja liiketoimintayksiköitä, ja on myös ymmärrettävä ja puhunut eritasoisia osaamisen monet ihmiset ympäri Pakistania, erityisesti yläluokan ja ihmisiä, jotka ovat käyneet läpi korkeampi koulutustaso, ja ne, asuvat suurissa kaupungeissa.

Parasta Osa-aikainen EMBA-ohjelmaa Pakistanissa 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän

Tulokset

University of Management and Technology - Pakistan

MBA Executive on uraauurtava aloite ylivoimainen yhdistelmä menestyksellisesti hoitaa UMT, koska se otettiin käyttöön vuonna 1992 ensimmäistä kertaa Pakistanissa. Se on m ... [+]

MBA

MBA Executive on uraauurtava aloite ylivoimainen yhdistelmä menestyksellisesti hoitaa UMT, koska se otettiin käyttöön vuonna 1992 ensimmäistä kertaa Pakistanissa. Se on merkitystä IT-intensiivinen ohjelma ammattilaiset etsivät maailmanlaajuista uraa ja johtamisen mahdollisuuksia. Toisin kuin useimmat muut opetus-ja koulutusohjelmia, se on joustava eikä vaadi lomaa liiketoimintaa.

Edessä maailmanlaajuisesti kilpailukykyisen liiketoimintaympäristön ja tuetaan kehittyneitä tieto-ja viestintätekniikan, liiketoiminnan organisaatiorakenteet muuttuvat nopeasti. Menestystä tässä uudessa markkinoilla edellyttää ryhmien johtajat työskentelevät eri toimintoja ja rajoja. Tänään, yritysjohtajat kokemus haasteita, jotka ovat yksilöllisesti erilaisia ​​kuin sukupolvi sitten. ... [-]

Pakistan Lahore
Huhtikuu 2020
Englanti
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi