Filter
EMBA
Oseania Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Part-time

Täältä löydät Osa-aikainen Executive MBA tutkintoa Oseania

EMBA-tutkinto (Executive MBA) on jatkotutkinto, joka on tarkoitettu ammattilaisille, joilla on alaltaan jo merkittävää käytännön kokemusta ja jotka tarvitsevat vain hieman uusia välineitä edetäkseen urallaan. Opintojen ja työssäkäymisen yhdistämistä jopa suositellaan EMBA-tutkinnon tapauksessa, sillä tosielämän kokemus tarjoaa oppimisympäristöön merkittävän lisäulottuvuuden.

MBA on ohjelma tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat edelleen heidän akateemisia taitoja ja soveltaa niitä todellisia tosielämän liike-elämän tilanteissa. Se ohjaa opiskelijoita pohtimaan ja asemoida itsensä kannalta valittaessa tulevalle uralleen. Opiskelijat saavat laajaa ymmärrystä keskeisiä toimintoja eri liiketoiminta-alueilla ja käyttää näitä taitoja osallistua strategisiin suuntaan liiketoimintaa.

Haluatko opiskella Oseania? Kaksi eniten kysyntää tutkimuksen kohteisiin Oseania: Australia ja Uusi-Seelanti, molemmat yhdessä tarjoavat harvinaista ja hyvin erottuva tutkimus seikkailu.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin Osa-aikainen Executive MBA -ohjelmat Oseania 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän

Tulokset

University of Wollongong Faculty of Business

Master of Business Administration Executive (EMBA) tarjoaa integroitu joukko hienostuneita teoreettisia ja ammatillisia valmiuksia johtajille, jotka pyrkivät johtajuuteen ... [+]

Master of Business Administration Executive (EMBA) tarjoaa integroitu joukko hienostuneita teoreettisia ja ammatillisia valmiuksia johtajille, jotka pyrkivät johtajuuteen ja yrittäjiin.

Ohjelma kehittää dynaamista liiketoimintaympäristöä varten tarvittavat taidot tunnistamalla, toteuttamalla ja hallitsemalla parhaita liiketoimintakäytäntöjä liiketoiminnan ja työelämän eri vaiheiden kautta.

Johtamistaitoja parannetaan, jotta mahdollistetaan tehokkaat vastaukset kaikkien liiketoimintamallien hallintaan. Valmistuneet ovat valmiita olemaan innovatiivisia, visionäärejä ja strategisia toimittaessaan asiakaslähtöisiä tuloksia.... [-]

Australia Pohjois-Wollongong sydney
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi