218 Osa-aikainen EMBA Ohjelmat 2024

Osa-aikainen EMBA Ohjelmat 2024Filter
    • London, Yhdistynyt kuningaskunta
    • Dubai, Arabiemiirikunnat

    Osa-aikainen

    18 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Tasapainota työ ja opiskelu tässä osa-aikaisessa ohjelmassa, jossa yhdistyvät mukaansatempaava kampuskokemus kiireisten ammattilaisten tarvitsemaan joustavuuteen.

    • Online USA

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    10 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    Carlowin yliopiston Executive MBA-tutkinto antaa opiskelijoille mahdollisuuden ansaita MBA-tutkintonsa vain 40 viikon verkko-opiskelussa. 10 kattavasta kurssista koostuva ohjelma valmistaa opiskelijoita eettisiksi ja tehokkaiksi johtajiksi. Opiskelijat suorittavat haastavia ja valaisevia kursseja saman opiskelijaryhmän kanssa hyötyen henkilökohtaisesta huomiosta ja kokeneista ohjaajista. Tee välitön ja arvokas vaikutus uraasi.

    • Zürich, Sveitsi

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    Etäopiskelu

    Englanti

    • Singapore, Singapore

    Osa-aikainen

    18 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    Aalto Executive MBA (EMBA) on yksi Euroopan johtavista Executive MBA -ohjelmista. Sillä on akkreditointien "Triple Crown" – kolme arvostetuinta kansainvälistä akkreditointia, AACSB, AMBA ja EQUIS, jotka on myönnetty noin 1 %:lle maailman kauppakorkeakouluista – ja se on maailman 100 parhaan ohjelman joukossa. Aalto EMBA -ohjelma kehittää vahvaa ammatillista verkostoa ja nopeuttaa urasi etenemistä.

    • Amsterdam, Alankomaat

    Osa-aikainen

    18 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Vapautumalla perinteisistä lähestymistavoista, Executive MBA: Leading with Purpose -työssämme on kyse tiedon yhteisluomisesta ja yhteistyöstä kysyäksemme suuria, haastavia kysymyksiä ja mennäksemme syvemmälle tämän päivän ja huomisen kysymyksiin.

    • Barcelona, Espanja
    • Madrid, Espanja

    Osa-aikainen

    20 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti, Espanja

    Esaden Executive MBA on 20 kuukauden osa-aikainen ohjelma, jonka tarkoituksena on kouluttaa ylimpiä johtajia, jotta he voivat yhdistää työn parhaan johtamiskoulutuksen kanssa. Ohjelma on suunniteltu auttamaan sinua tulemaan maailmanlaajuiseksi johtajaksi, joka kykenee inspiroimaan ja edistämään muutosta yrityksissä, johtamaan luottavaisesti epävarmoihin asetuksiin ja antamaan uuden näkökulman haasteisiin, joita yritykset ja niiden johtoryhmät kohtaavat.

    • Nottingham, Yhdistynyt kuningaskunta

    Osa-aikainen

    2 vuotta

    Sekoitettu, Etäopiskelu

    Englanti

    Global Executive MBA on tehokas kumppanuus Nottingham Business Schoolin ja Etelä-Afrikan ja Brasilian johtavien kauppakorkeakoulujen välillä. Yhdistämällä asiantuntemuksemme kehität aidosti globaalin näkökulman, kansainväliset yhteydet ja tietämyksen johtaa epävarmassa ja verkottuneessa maailmassa. Ohjelma on suunniteltu keskittyen kestävään ja vastuulliseen johtajuuteen. Nämä periaatteet sisältyvät kaikkiin moduuleihin. Sinut upotetaan kontekstuaalisiin johtamishankkeisiin, tutkitaan reaalimaailman strategisia haasteita ja sovelletaan oppimistasi työpaikallasi. Haluatko ottaa vanhemman roolin tai omaksua yhdistetyn maailman mahdollisuudet ja riskit, Global Executive MBA on lippulaivaohjelma ja muuttuva oppimiskokemus.

    • Barcelona, Espanja

    Osa-aikainen

    18 kuukaudet

    Kampuksella

    Espanja

    Executive MBA UPF Barcelona School of Management on johdon kehittämisohjelma, jonka avulla voit antaa lopullisen sysäyksen ammatilliselle urallesi ja valmistaa sinut johtamaan yrityksiä, joilla on globaali ja innovatiivinen visio. Executive MBA on virallinen maisterin tutkinto, AMBA:n akkreditoima ja Pompeu Fabra -yliopiston kurinalaisuuden ja huippuosaamisen tukemana.

    • Paris, Ranska
    • Roubaix, Ranska

    Osa-aikainen

    16 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Edhec Executive MBA on kolminkertaisesti akkreditoitu ohjelma yhdeltä Euroopan parhaista kauppakorkeakouluista. Se on suunniteltu kokeneille johtajille, yrittäjille ja johtajille, jotka haluavat kokea ammatillisen muutoksen.

    • Mexico City, Meksiko

    Osa-aikainen

    15 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    EGADE - WP Carey Executive MBA on suunniteltu tarjoamaan mielekäs johtajakoulutuksen kokemus niille globaaleille johtajille, jotka haluavat kiihdyttää suuntaustaan C-Suite-tasoille.

    • Barcelona, Espanja

    Osa-aikainen

    12 kuukaudet

    Kampuksella

    Espanja

    EAE Executive MBA on osa-aikainen MBA, joka on luotu edistämään ammatillista kehitystäsi joko olemassa olevassa yrityksessä tai oman yrityksen rakentamisessa. EMBA on suunniteltu johtajille ja yrittäjille, joilla on yli kuuden vuoden kokemus, kunnianhimo ja innovaatiohenki. Executive MBA -ohjelma käyttäytyy kuin ekosysteemi, joka parantaa analyyttisten ja johtamistaitojen kehittämistä päivitetyillä ja käytännöllisillä tekniikoilla ja tarjoaa samalla jokapäiväisessä elämässä tarvitsemasi joustavuuden.

    • Cape Town, Etelä-Afrikka

    Osa-aikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Executive Management MBA (EMBA) UCT Graduate School of Businessissa (GSB) on 60. sijalla maailmanlaajuisesti QS Global EMBA Rankings for 2020 -listalla. Se antaa sinulle sysäyksen, jonka tarvitset määrittelemään itsesi uudelleen ja jatkamaan edistymistä. UCT GSB EMBA ei ole perinteinen MBA. Siinä oletetaan, että kokeneena johtajana hallitset liiketoiminnan perusteet ja keskityt sen sijaan kehittämään toiminnallisen johtamisen osaamistasi. Tämä sovellettu oppimiskokemus rakentaa sillan teorian ja käytännön välille - hyödyntäen järjestelmäajattelua, suunnitteluajattelua ja integroivaa ajattelua parantaaksesi kykyäsi käsitteellistää, strategoida ja ratkaista monimutkaisia haasteita.

    • Pomorska, Puola

    Osa-aikainen

    2 vuotta

    Sekoitettu

    Englanti

    ACCA: n rahoituksen ja kirjanpidon jatko-ohjelman tarkoituksena on parantaa nykyaikaista liiketoiminnan johtamista, tilintarkastusta, riskienhallintaa, strategista suunnittelua, lakia ja verotusta koskevia tietoja ja taitoja. Koulutusohjelma on ensimmäinen askel arvostetun ACCA-pätevyyden hankkimisessa, joka on nykyään välttämätöntä ammatillisen kirjanpidon ja rahoituksen uralla sekä kotimaassa että ulkomailla. Sekoitettu muoto. Luokat pidetään verkossa suurimman osan lukukaudesta. Paikan päällä pidettävät luokat pidetään kerran lukukaudessa tenttien kirjoittamiseksi ja integroitumiseksi ryhmään.

    • Spain Online, Espanja

    Osa-aikainen

    12 kuukaudet

    Sekoitettu, Etäopiskelu

    Espanja

    Executive MBA tarjoaa osallistujalle todellisen yhteyden innovaatioihin ja lähestymistavan johtamisen uusimpiin suuntauksiin.

    • Eltville, Saksa
    • Regensburg, Saksa
    • + 6 more

    Osa-aikainen

    15 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Real Estate Internationalin Executive MBA -tutkinto on suunniteltu antamaan kiinteistöalan ammattilaisille kilpailuetu muihin markkinatoimijoihin verrattuna, mikä tarjoaa heille työkalut kilpailla kansainvälisillä markkinoilla. Kurssi on suunnattu kiinteistöalan ammattilaisille, jotka haluavat muokata alaa kestävästi ja saada paremman käsityksen kiinteistörahoituksesta ja -sijoituksista sekä kansainvälisistä markkinoista, erityisesti Yhdysvaltojen, Iso-Britannian ja Aasian markkinoista.