Filter
EMBA

Vertaa 2 EMBA-ohjelmaa Organisaation johtaminenssa

Toisin kuin tyypilliset päätoimiset maisteriohjelmat, Executive Master of Business Administration on tutkinto suuntautunut työskenteleville ammattilaisille, jotka hakevat osa-aikaista koulutusta etenemään uransa. Hakijoilla oletetaan olevan jo huomattava työkokemus, joten vauhti eroaa tavanomaisesta MBA: sta.

Mikä on EMBA organisaationhallinnassa? Tämä ohjelma tarjoaa lisätutkimuksia työvoiman opiskelijoille organisaation johtamisen teknisistä ja henkilökohtaisista näkökohdista. Kurssit korostavat usein tehokasta tiimin kehittämistä sekä laaja-alaisella, organisatorisella näkökulmalla että yksittäisten ominaisuuksien ja käyttäytymisen ymmärtämisen kautta. Opiskelijoille voidaan antaa tehtäväksi arvioida ratkaisuja monimutkaisiin liiketoiminnan ongelmiin, jotka liittyvät henkilöstöhallintoon, eettisiin ja sosiaalisiin kysymyksiin sekä tehokkaaseen ryhmätyöskentelyyn ja käyttäytymiseen.

Ottamalla EMBA organisaationhallinnassa opiskelijoilla on mahdollisuus kehittää edelleen päätöksentekoa ja ihmissuhdetaitoja, jotka ovat kriittisiä kaikille johtamisroolille. He voivat myös kehittää entistä parempaa käsitystä tutkimustekniikoista ja laajemmasta etiikan kontekstista, jota sovelletaan johtamiseen.

EMBA organisaatiorakenteessa voidaan yleensä suorittaa yhden tai kahden vuoden kuluessa. Kun kursseja otetaan osa-aikaisesti, kurssi on usein intensiivisempää korvaamaan. Opiskelukustannukset vaihtelevat koulun ja ohjelman mukaan, ja opiskelijoiden on tehtävä etukäteen tutkimuksia saadakseen lisätietoja.

Organisaation johto koostuu useista tehtävistä yksityisissä tai julkisissa yrityksissä, jotka toimivat suoraan työntekijöiden kanssa. Ammattikorkeakoulun EMBA-tutkinnon suorittaneet ovat yleensä valmiita toimimaan henkilöstöjohtajana, mutta he voivat myös saada enemmän osallistuvia kantoja, kuten koulutus- ja kehittämisjohtajia EMBA-kurssityönsä ja aiemman työkokemuksensa vuoksi. Toinen vaihtoehto on toimia tutkimusanalyytikko, joka tekee tutkimusta ja konsultointia yrityksessä työpaikan ja organisaatioiden välittämisessä.

EMBA Organisaationhallinnassa on arvokas vaihtoehto niille, jotka työskentelevät kokopäiväisesti, ja ohjelmat ovat saatavilla maailmanlaajuisesti, usein etäopetuksen avulla, jotta ne sopisivat paremmin työaikatauluun. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijylomake.

Read More Read Less
Other options within this field of study:

2 Results in Organisaation johtaminen

Structuralia

Executive MBA yrityksissä rakennusalalla on tullut, kun seitsemäntoista painokset opetetaan sekä Madridissa ja Barcelonassa, referenssinä alan koulutusohjelma liikkeenjoh ... [+]

Jos tunnistat mitään näistä tapauksista, tämä on ohjelma!

Haluat että etukäteen oman alan ja kehittää ammatillisesti nykyisessä suorituskykyä. Haluaisin että ohjata osaston nykyinen yritys tai yrityksen omassa teollisuudessa ja ammatti. Sinulla on illuusio toteuttaa ja vastata haasteeseen luoda oman yrityksen tai jonkin aloitteen omasta. Haluat että erikoistua liikkeenjohdon alalla infrastruktuurin. Olet ajatellut mahdollisuuden kehittää Latinalaisessa Amerikassa ja Espanjassa ja voit jakaa kokemuksia muiden ammattilaisten kuin sinä suurkaupungin kuten Madrid.

Globalisaatiokehitys joka tuottaa nykyään johtaa, ammattilaisille yleensä ja teollisuuden insinöörit erityisesti tarvetta olla avoin maantieteellistä liikkuvuutta, riippuen mahdollisuuksiin, joita voi syntyä muissa maissa.... [-]

Espanja Alcobendas
October 2019
Full-time
650 tuntia
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Lue lisää suomeksi
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Tämä Executive Master (EMBA) vuonna Institutionaaliset ja Educational hallinta opinto-ohjelma sopii opiskelijoille, jotka työskentelivät suoraan lukion jälkeen vähintään ... [+]

3 huippuyliopistoihin = 1 Euroopan laatua Kaikki opiskelijat ovat lisäksi ABMS Diploma yhteinen Diploma yliopiston kanssa Dąbrowa Górnicza (WSB) ja Taras Shevchenko National University. 3 Top Euroopan yliopistojen = Best Virtual / Etäisyys Program = 1 Yläosa Euroopan Diploma SVEITSI + EU + sijoilla 500

Advance tutkimustaan ​​ABMS

Yhdistä oppijoiden ja johtajien kuten sinäkin meidän online maisterin ohjelmia. Voit mennä niin pitkälle kuin mielesi vie sinut maisterin opiskelija ABMS.

Academic Tutkijat ja opettajat

Executive Master n institutionaalisten ja Educational Management (eMBA) merkitsee seuraavalle tasolle saavutus tahansa koulutusalaan.

... [-]
Sveitsi Zürich
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
12 - 24 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi