MBASTUDIES.FI

3 Osa-aikainen Executive MBA tutkintoa Nigeriassa

Jos ammatillista kokemusta liiketalouden alalta on jo huomattavasti ja seuraava askel olisi siirtyminen merkittävämpiin tehtäviin, EMBA-tutkinto (Executive MBA) on luonnollinen valinta. Tutkinto-ohjelmassa perehdytään muun muassa laskentatoimeen, johtajuuteen ja rahoitusalaan.

Master of Business Administration (MBA) on jatkotutkinto, joka kestää noin kaksi vuotta tutkimuksen vastaanottamaan. Yksilöt, jotka ansaitsevat tämän verran vahvistusta tärkeää tietoa ja kokemusta aloilla liikkeenjohdon, ja ehkä löytää työtä nopeasti johtuen niiden parantunut proficiencies.

 

Saadakseen maahantuloa Nigerian yliopistoissa (sekä julkiset että yksityiset yliopistot ovat jokaisessa osavaltioittain kuten FCT), mahdollinen opiskelija on istua ja läpäisseistä UME (yliopistot ylioppilastutkinto), jota hallinnoi karmi (Joint Pääsymaksu ja Ylioppilas Board). Myös yksittäisten yliopistojen säännöllisesti näytön ehdokkaat varmista, että ne ovat kunnossa korkeakoulutason työtä Nigeriassa.

3 Parasta Osa-aikainen EMBA-ohjelmaa Nigeriassa 2019/2020

Tulokset Filter

Executive MBA

Business School Netherlands, Nigeria
Kampus Part-time 24 kuukautta Request Info Nigeria lagos

Meidän Action Learning Executive MBA leikkaa johtavien ammattilaisten nuorille johtajille eri maissa Nigeriassa ja talouden aloilla.

modulaarinen Executive MBA

Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS)
Kampus Part-time 2 vuotta Maaliskuu 2020 Nigeria lagos

Modulaarinen Executive MBA-ohjelma Lagos Business School on intensiivinen ohjelma on suunniteltu kiireisille ammattilaisille etsivät laadunhallinnan koulutusta, joka yhdistää joustavuuden, joilla on vahva akateeminen tausta

EMBA

Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS)
Kampus Part-time 24 kuukautta Maaliskuu 2020 Nigeria lagos

EMBA Lagos Business School, Pan-Afrikkalainen yliopisto on virkistävä ja intensiivinen ohjelma, jonka tarkoituksena on valmistella mahdolliset johtajat ylimmän johdon