$close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa EMBA-ohjelmaa Muotialan johtaminenssa

Tutkinnon suorittaneiden työntekijöiden palkkaaminen saattaa vaikuttaa monimutkaiselta, mutta Executive Master of Business Administration -raita voi olla tehokas tapa tehdä niin. Tämä korkeakoulututkinto on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille välttämätöntä koulutusta liike-elämässä ja taloudessa samanaikaisen käytännön kokemuksen kanssa. Mikä on EMBA Fashion Management? Muotim… Lue lisää

Tutkinnon suorittaneiden työntekijöiden palkkaaminen saattaa vaikuttaa monimutkaiselta, mutta Executive Master of Business Administration -raita voi olla tehokas tapa tehdä niin. Tämä korkeakoulututkinto on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille välttämätöntä koulutusta liike-elämässä ja taloudessa samanaikaisen käytännön kokemuksen kanssa.

Mikä on EMBA Fashion Management? Muotimenhallinnassa tutkitaan nopeatempoisen ja luovan muotiteollisuuden organisaatiota. Tämäntyyppinen ohjelma tarjoaa edistyksellistä tutkimusta johtajien taidoista, tekniikoista ja menetelmistä, jotka vaativat muotihallinnon ammattilaisia. Tämän ohjelman kurssit voivat sisältää ihmissuhteita, konfliktin välitysmenetelmiä, globaalia rahoitusta, liiketoiminnan johtamismenetelmiä ja paljon muuta. Monissa kouluissa on perinteisiä luentosarjoja täydentäviä työpajoja ja vertaisoppimismahdollisuuksia.

Lähes mistä tahansa toimialasta tulevat työnantajat voivat arvostaa hyödyllisiä piirteitä, joita muotihallinnon tutkijat hallitsevat. Nämä henkilöt ovat yleensä vahvoja viestintätaitoja ja ovat erittäin strategisia päätöksentekijöitä. Monilla on myös luova luonne, joka voi auttaa ratkaisemaan erilaisia ​​ongelmia.

EMBA-tutkintojen kustannuksiin voi vaikuttaa vaadittavien kurssien määrä, ohjelman sijainti ja korkeakoulututkinnon tyyppi. Joissakin tapauksissa opiskelijat voivat käyttää taloudellisia apurahoja tai apurahoja, jotta he voivat maksaa palkkalaskelman.

Muotiteollisuus on jatkuvasti muuttuva ala, mutta muotihallinnon urat ovat pysyneet välttämättömänä vuosikymmenien ajan. Vaikka monet yrittävät etsiä uraa tällä erittäin kilpailukykyisellä alalla, korkeakoulututkinnon suorittaneet voivat parantaa työllistymismahdollisuuksiaan. Ohjelman osanottajat voivat harkita uraa ylellisyystuotteiden myynnissä, brändinhallinnassa, vähittäiskaupassa / myynnissä, suhdetoiminnassa ja muoti-journalismissa. Joissakin tehtävissä voi olla esimerkiksi muotimarkkinoija, liikemiespäällikkö, stylisti tai tuotantopäällikkö.

Erilaiset korkeakoulut tarjoavat EMBAn Fashion Management -ohjelmassa. Tällä asteella opiskelijat eri puolilta maailmaa voivat opiskella ja työskennellä samaan aikaan. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Institut Francais de la Mode

Global Fashion Management on osa-aikainen kurssi ja ainoa Executive MBA muoti ja design management, jolla osallistujat jatkaa uraansa.

Global Fashion Management on osa-aikainen kurssi ja ainoa Executive MBA muoti ja design management, jolla osallistujat jatkaa uraansa. -
EMBA
Osa-aikainen
Englanti
Kampus