Filter
EMBA
Meksiko Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Part-time

2 Osa-aikainen Executive MBA tutkintoa Meksikossa

EMBA-tutkinto (Executive MBA) on suunnattu kokeneille ammattilaisille, jotka kaipaavaat uutta osaamista päästäkseen etenemään johdon ja hallinnon tehtäviin. Ohjelmissa perehdytään johtamisen, rahoitusalan, markkinoinnin ja muiden alalle keskeisten aiheiden koukeroihin.

MBA tai Master of Business Administration on kaksivuotinen koulutusohjelma. Jotta harjoittaa MBA, opiskelijoiden on ensin saanut kandidaatin liittyvältä alalta. MBA-ohjelma, opiskelijat saavat liiketoimintaan liittyvän työselostus jotka luokittelivat ne toimivat ja hallita yritysten ja yritykset.

 

Meksiko on yksi suosituimmista turistikohteista maista planeetalla. Maassa on sekä trooppiset ja lauhkean vyöhykkeen antaa opiskelijoille paras aika täällä. Jos haluat opiskella oman kurssin National autonominen yliopisto Meksikossa, se on loistava elämä paljon viihdettä maasta.

2 Parasta Osa-aikainen EMBA-ohjelmaa Meksikossa 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän

Tulokset

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración

Executive MBA tarjoaa strategisia, monitieteinen ja järjestelmällistä johdon näkemyksen, menetelmiä ja innovatiivisia oppimiskokemuksia ... ... [+]

Executive MBA

Executive MBA tarjoaa strategisia, monitieteinen ja järjestelmällistä johdon näkemyksen, menetelmiä ja innovatiivisia oppimiskokemuksia, paljastaen osallistuja uusinta tietoa hallintaan liittyviä kysymyksiä ja haastavia kokemuksia päätöksentekoon.

Tutkinnon EMBA Executive:

- Saat paremmat valmiudet systematisoida tietoa eri toimintayksiköiden organisaatioiden

- saavuttaa kokonaisvaltainen, järjestelmien liiketoiminnan

- integroidaan merkit ja hallinnoinnin tietojärjestelmiä käytetään tekemään päätöksiä ympäristössä epävarmuuden

- Tunnista liiketoimintamahdollisuuksia ja on kyky poimia arvo johto tilanteita

... [-]
Meksiko Buenavista
Lokakuu 2019
Espanjalainen
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
EGADE Business School

Sijoita maailmanluokan Executive MBA -valmistukseen, joka valmistaa sinut vanhemmille johtamismahdollisuuksille ja yhdistää sinut tehokkaaseen maailmanlaajuiseen verkkoon ... [+]

Tuplaa johtajuutesi muutos. Tuplaa urasi vaikutus.

Kaksi MBA-tutkintoa vain 15 kuukaudessa. EGADE - WP Carey Executive MBA, ainutlaatuinen kahden asteen yhteistyö kahden hyvin tunnustetun kauppakorkeakoulun välillä, oli suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellinen johtotason koulutuskokemus niille globaaleille yritysjohtajille, jotka haluavat kiihdyttää suuntaustaan C-Suite-tasoille. Tällä Executive MBA -tehtävällä, jolla on globaali Amerikka, keskitytään valmistamaan johtajia, jotka parantavat Pohjois-Amerikan kilpailukykyä.

Tämän ohjelman opiskelijat ovat suorittaneet tutkinnon EGADE Business School ja WP Carey School of Businessista. EGADE - WP Carey Executive MBA edustaa uran uudelleenmäärittelytapaa innovoida, johtaa ja vaikuttaa ainutlaatuisen globaalin koulutuskokemuksen kautta.... [-]

Meksiko Mexico City
Elokuu 2020
Englanti
Part-time
15 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi