Vertaa EMBA-ohjelmaa Markkinointissa

EMBA on muunnelma MBA tai Master of Business Administration. Vaikka se on samankaltainen kuin MBA, EMBA voi olla sopivampi henkilöille, jotka ovat jo työllistyneitä mutta haluavat saada enemmän hyödyllistä työhön liittyvää kokemusta tai vaihtaa uraa välittömästi. Mikä on EMBA Markkinointi? Tämä tutkinto on yleensä suunniteltu kattamaan monet keskeiset liiketoiminnan näkökohdat… Lue lisää

EMBA on muunnelma MBA tai Master of Business Administration. Vaikka se on samankaltainen kuin MBA, EMBA voi olla sopivampi henkilöille, jotka ovat jo työllistyneitä mutta haluavat saada enemmän hyödyllistä työhön liittyvää kokemusta tai vaihtaa uraa välittömästi.

Mikä on EMBA Markkinointi? Tämä tutkinto on yleensä suunniteltu kattamaan monet keskeiset liiketoiminnan näkökohdat, erityisesti markkinoinnissa. Voit oppia kehittyneitä markkinointiteorioita ja tekniikoita sekä soveltaa niitä reaalimaailman yritystilanteisiin. Tämä tutkinto voi antaa sinulle syvemmän ymmärryksen paitsi markkinoinnista, mutta myös muista laajoista liiketoiminta-aiheista, jotka voivat tulla kätevästi monissa eri liiketoimintapaikoissa.

Tietäen, miten markkinointia käytetään arkielämässä voi auttaa sinua tekemään perusteltuja päätöksiä, kun päätät ostaa jotain. Tämän tutkinnon ansaitseminen voi myös antaa sinulle hyödyllisiä johtamistaitoja ja auttaa sinua tehokkaampaan kommunikointiin muiden kanssa.

Kun yrität suunnitella palkkaluokkaan ansaitsemista, voi olla hyödyllistä tarkastella muutamia eri tekijöitä. Harkitse, mihin olet valmis suorittamaan opintoja ja täytäkö kaikki tarvittavat edellytykset.

Markkinointitaidot voivat koskea monia eri liiketoiminnan osa-alueita, ja EMBA-ohjelmalla voi olla monia korkean tason tehtäviä. Jotkut yhteiset ammatit tämän asteen tutkintoihin voivat kuulua liiketoiminnan kehitysjohtajan tai markkinointijohtajan (tunnetaan myös markkinointipäällikkönä). Voit myös tutkia mahdollisuutta tulla myyntipäälliköksi tai brändi-johtajaksi, joka vastaa yrityksen tärkeistä näkökohdista.

Olitpa kiinnostunut suorittamaan tutkinto fyysisessä koulussa tai verkossa, on olemassa useita valintoja. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
Евразийская Школа Менеджмента и Администрирования (EMAS)
Moscow , Russia + 1 More

Opiskele englanniksi! Lisäpalkkio (1) Kokopäiväinen opiskelu kampuksella Venäjällä, (2) Sekoitettu opiskelu tai (3) Verkkokoulutusohjelma niille, jotka tarvitsevat kypsän nyky ... +

Opiskele englanniksi! Lisäpalkkio (1) Kokopäiväinen opiskelu kampuksella Venäjällä, (2) Sekoitettu opiskelu tai (3) Verkkokoulutusohjelma niille, jotka tarvitsevat kypsän nykyaikaisen johtamistaidon johtavassa asemassa työskentelemiseen ja jotka eivät ole tyytyväisiä perustietoihin sen antaa useimmat akateemiset liiketalouskoulut. Markkinoinnin takia -
EMBA
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Full-time
Part-time
12 kuukautta
Englanti, Venäjän kieli
Syyskuu 2020
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Opetus kampuksella
Online