Filter
EMBA
Malta Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Part-time

Osa-aikainen Executive MBA tutkintoa Maltalla

EMBA-tutkinto (Executive MBA) on suunnattu kokeneille ammattilaisille, jotka kaipaavaat uutta osaamista päästäkseen etenemään johdon ja hallinnon tehtäviin. Ohjelmissa perehdytään johtamisen, rahoitusalan, markkinoinnin ja muiden alalle keskeisten aiheiden koukeroihin.

MBA tai Master of Business Administration on kaksivuotinen koulutusohjelma. Jotta harjoittaa MBA, opiskelijoiden on ensin saanut kandidaatin liittyvältä alalta. MBA-ohjelma, opiskelijat saavat liiketoimintaan liittyvän työselostus jotka luokittelivat ne toimivat ja hallita yritysten ja yritykset.

 

Malta on Etelä-Euroopan maa Välimerellä 80 km etelään Sisilian ja 333 km pohjoiseen Libya. Malta kattaa reilut 316 km ², joten se on yksi maailman 's pienin ja tiheimmin asutuista maista.

Parasta Osa-aikainen EMBA-ohjelmaa Maltalla 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän

Tulokset

Transcontinental Institution Of Higher Education

Unohtumaton!!! Ei vain muutoskokemusten, vaan myös kaiken, mitä opit. Toisin kuin perinteisessä koulutuksessa, jossa unohdat suurimman osan siitä, mitä opit, tutustu unoh ... [+]

OHJELMAN TIIVISTELMÄ

MBA-kurssi on suunniteltu johtajille, joilla on intohimo innovaatioihin, halu tehdä syvällinen ero ja haluton menestys. Jos sinulla on jokin näistä kolmesta ominaisuudesta, tämä kurssi kuljettaa sinua kuin mitään, mitä olet koskaan kokenut. Todistetun toimeenpanokehityksen puitteissa opetussuunnitelman suunnittelu tarjoaa vertaansa vailla olevan strategisen painopisteen kasvuunne integroituna yksilönä useista tiedoista. Maailmanlaajuisesti tunnettujen eri liiketoiminta-alueiden asiantuntijoiden suunnitteleman kurssin avulla voit integroida ammatilliset velvollisuutesi tehokkaalla oppimiskokemuksella ja mitattavissa olevalla menestyksellä monilla kiinnostavilla aloilla, kuten emotionaalisessa älykkyydessä ja innovatiivisuudessa.... [-]

Malta Mosta
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Part-time
16 - 21 kuukautta
Online
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi