39 Osa-aikainen EMBA Ohjelmat sisään Liikkeenjohtaminen sisään Aasia for 2024

Osa-aikainen EMBA Ohjelmat sisään Liikkeenjohtaminen sisään Aasia for 2024Filter
    • London, Yhdistynyt kuningaskunta
    • Dubai, Arabiemiirikunnat

    Osa-aikainen

    18 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Tasapainota työ ja opiskelu tässä osa-aikaisessa ohjelmassa, jossa yhdistyvät mukaansatempaava kampuskokemus kiireisten ammattilaisten tarvitsemaan joustavuuteen.

    • Singapore, Singapore

    Osa-aikainen

    18 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    Aalto Executive MBA (EMBA) on yksi Euroopan johtavista Executive MBA -ohjelmista. Sillä on akkreditointien "Triple Crown" – kolme arvostetuinta kansainvälistä akkreditointia, AACSB, AMBA ja EQUIS, jotka on myönnetty noin 1 %:lle maailman kauppakorkeakouluista – ja se on maailman 100 parhaan ohjelman joukossa. Aalto EMBA -ohjelma kehittää vahvaa ammatillista verkostoa ja nopeuttaa urasi etenemistä.

    • Eltville, Saksa
    • Regensburg, Saksa
    • + 6 more

    Osa-aikainen

    15 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Real Estate Internationalin Executive MBA -tutkinto on suunniteltu antamaan kiinteistöalan ammattilaisille kilpailuetu muihin markkinatoimijoihin verrattuna, mikä tarjoaa heille työkalut kilpailla kansainvälisillä markkinoilla. Kurssi on suunnattu kiinteistöalan ammattilaisille, jotka haluavat muokata alaa kestävästi ja saada paremman käsityksen kiinteistörahoituksesta ja -sijoituksista sekä kansainvälisistä markkinoista, erityisesti Yhdysvaltojen, Iso-Britannian ja Aasian markkinoista.

    • Oxford, Yhdistynyt kuningaskunta
    • Sharjah, Arabiemiirikunnat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    12 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    Ansaitse eurooppalainen MBA-tutkintosi interaktiivisten ja joustavien verkkokurssien kautta. Ihanteellinen ohjelma työskenteleville johtajille ympäri maailmaa. Tämä Executive MBA -ohjelma on suunniteltu auttamaan sinua nopeuttamaan johtajuuden muutosroolia ja auttamaan sinua ottamaan suuremman roolin yrityksesi menestyksessä. Näiden moduulien modulaarinen toimitusmalli ja tallennetut vaihtoehdot auttavat oppijaa keskittymään yhteen aiheeseen kerrallaan ja samalla tarjoavat heille joustavuutta omaksua keskeisiä liiketoimintakonsepteja mahdollisimman vähän seisokkeja henkilökohtaisesta ja ammatillisesta elämästään. =====

    • Milan, Italia
    • Mumbai, Intia
    • + 6 more

    Osa-aikainen

    18 kuukaudet

    Sekoitettu

    Englanti

    Rotman- SDA Bocconi Global Executive MBA (Master in Business Administration) on modulaarinen ohjelma, jossa yhdistyvät johtavan eurooppalaisen ja johtavan pohjoisamerikkalaisen kauppakorkeakoulun asiantuntemus ja näkökulmat muuttavalla matkalla, jota isännöidään kansainvälisissä yrityskeskuksissa. Aloitusalusta tuleville uravaiheille ja integroitu valmistautuminen ylimmän johdon rooleihin, GEMBA tarjoaa erittäin henkilökohtaisen keskittymisen johtajuuden kehittämiseen ja esittelee osallistujat maailmanlaajuiseen verkostoon, joka koostuu poikkeuksellisista johtajista, tiedekunnista, johtajista ja ajatusjohtajista.

    • Valbonne, Ranska
    • Belo Horizonte, Brasilia
    • + 6 more

    Osa-aikainen

    18 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Tekoäly on merkittävää tieteellistä ja teknologista edistystä, joka voi tuottaa huomattavia liiketoimintahyötyjä. Samaan aikaan Big Datan voidaan katsoa antavan yrityksille mahdollisuuden saada "selektiivisiä" näkemyksiä: tiedon älykkään puolen poimiminen välttäen samalla vääriä negatiivisia tai vääriä positiivisia puolia. Siksi yritysjohtajien on avainasemassa ymmärtää tekoälyn ja datatieteen perusperiaatteet, jotta he voivat tehdä objektiivista yhteistyötä konkreettisten ongelmien ratkaisemiseksi liiketoiminnassa. Kriittisen ymmärryksen kehittäminen tekoälyn ja sen sovellusten kaikista osa-alueista on elintärkeää ymmärtääksemme tapoja, joilla sitä voidaan soveltaa saamaan aikaan muutoksia liiketoimintoihin, oikeudellisiin kysymyksiin ja toimitusketjuihin, jotka eivät ole yhteiskunnallisten tarpeiden kustannuksella.

    • Sydney, Australia
    • Moore Park, Australia
    • + 2 more

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    UTS Executive MBA on suunniteltu kokeneille ammattilaisille ja muutoksentekijöille, innovaattoreille, aloittaville perustajille ja alkuperäiskansojen johtajille. Se on tarkoitettu niille, jotka haluavat edelleen kehittää strategisia johtamistaitojaan, luottamustaan ja innovaatioiden hallintavalmiuksiaan vastatakseen monimutkaisiin haasteisiin ja johtaakseen kestävää talouskehitystä. EMBA-ominaisuudet: oma tutkimus Pathways yritysmuutoksista, yrittäjyydestä ja alkuperäiskansojen johtamisesta, jotka vastaavat uratavoitteita käytännön, sovellettu ja opiskelijakeskeinen osaaminen uusimmissa kurinalaisiin ja monialaisiin työkaluihin ja menetelmiin mukaansatempaava johtamisen kehittämiskokemus ja työskentely todellisten, omat ja asiakasprojektit ongelmanratkaisu- ja strategisten päätöksentekokykyjen kehittämiseksi laaja valmennus ja mentorointi kokeneiden alan ammattilaisten ja yrittäjien kurssien kautta, joita johtavat UTS tutkijat, kansainväliset vierailijat ja erittäin kokeneet ammattilaiset sekoittivat oppimisen verkossa ja lohkotilassa -kasvotunnit, jotka on suunniteltu aikahyville johtamisalan ammattilaisille ja perustajille joustava kohorttimalli, joka helpottaa laajoja verkostoitumismahdollisuuksia, vertaisoppimista ja yhteistyön suorittamista nopeutetun yhden vuoden opintosuunnitelman avulla tai joustavasti jopa 24 kuukauden ajan Ohjelma tarjoaa integroivan kokemuksen, joka helpottaa opiskelijoiden siirtyä taktisista rooleista strategisiin tehtäviin ja rakentaa ammatillisia valmiuksiaan, verkostojaan ja luottamustaan luodakseen seuraavan ura -luvun.

    • Jeddah, Saudi-Arabia

    Osa-aikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    MBSC osa-aika MBA-ohjelma Saudi-Arabiassa tarjoaa sinulle joustavuutta ansaita tutkinto, kun työskentelet, jotta voit jatkaa vastaamaan ammattimaisia ​​ja henkilökohtaisia ​​vaatimuksia. Se on 47 luotto-ohjelmaa ja opiskelijoiden pitäisi pystyä suorittamaan se 20 kuukauden kuluessa. Opiskelijat tapaavat torstaista lauantaihin kahden viikon välein.

    • Hong Kong, Hongkong
    • Hefei, Kiina
    • + 4 more

    Osa-aikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Tämä EMBA (Kiina)-ohjelman tavoitteena on suorittaa maksuja parantaa inhimilliseen pääomaan Kiinan globalisaation aikakaudella. Tämä EMBA-ohjelma on strategisesti sijoitettu Länsi-Kiinassa (Xian, Chengdu), joiden tarkoituksena on vaalia johdon kyvyt, jotka aktiivisesti mukana kehittämässä ...

    • George Town, Malesia

    Osa-aikainen

    Sekoitettu

    Englanti

    Kehitetty yhteistyössä ohjelman Commonwealth of Learning (COL), Vancouver, ja yhteenliittymä neljä osallistuvien yliopistojen Aasiassa, tämä ohjelma on suunniteltu auttamaan ammattilaisia ​​työskentelee esimiesten Malesian järjestöjen saada syvällistä käsitys hallinnan periaatteet ja kehittää taitoja ja valmiuksia tarvitaan toimia tehokkaasti johtajien erittäin kilpailukykyinen globaalissa liiketoimintaympäristössä. Esityksen tietenkin sisällön Open etäopiskelun (ODL) varmistaa, että oppilaat eivät tarvitse sekoittaa heidän työpaikalla. Nykyaikainen ja erittäin merkittävä ohjelma sisältö tukevat verkossa ja face-to-face tutor tukea, videoneuvottelu perustuu vuorovaikutukseen ja koulukotiin cum Project Workshop.

    • Pudong, Kiina

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    Kampuksella

    Englanti

    CEIBS Global EMBA on huippuluokan osa-aikainen ohjelma, joka tasapainottaa Kiinan syvyyttä ja globaalia leveyttä korkeasti saavuttaville yritysjohtajille, jotka haluavat viedä uransa ja henkilökohtaisen kehityksensä seuraavalle tasolle. GEMBA on moduulipohjainen ohjelma. Ihmiset voivat valita, haluavatko he liittyä yhden moduulin tai kaksimoduulin raitaan, ja se tapahtuu Shanghain ja Zürichin kampuksella, Accran kampuksella.

    • Johor, Malesia

    Osa-aikainen

    8 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    Akkreditoitu EMBA-tutkinto maailmanlaajuisesti tunnustettu, 100% käytännöllinen 100% tehtävä, ei tenttiä!

    • Shanghai, Kiina

    Osa-aikainen

    20 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Reaalimaailman liiketoiminnan haasteisiin ja mahdollisuuksiin eivät rajoitu mihinkään yksittäiseen yrityksen organisaatiokaavio (kuten talous, tai markkinointiin, tai toimitusketjussa).

    • Wuhan, Kiina

    Osa-aikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Tämä on osa-aika kahden vuoden ohjelma, suunniteltu sekä kiinalaisia ​​ja kansainvälisiä opiskelijoita. Kaikki kurssit opetetaan kiinaksi

    • Dubai, Arabiemiirikunnat
    • Sharjah, Arabiemiirikunnat
    • + 1 more

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Tämän kurssin voit olla synkronoituna uusinta teknologiaa käytetään hallinnan alan eri muotoja liiketoimia.