MBASTUDIES

Vertaa 2 EMBA-ohjelmaa Liiketoiminta-analytiikkassa

EMBA-ohjelman suorittaminen on kiitettävä tavoite, joka antaa ihmisille asiantuntemusta liike-elämässä. Yleensä kuka tahansa, joka on suorittanut kandidaatin ohjelman, tällainen tutkinto perustuu siihen, että osaamisen opiskelijat ovat hankkineet käytännön kokemusta uransa aikana.

Mikä on EMBA Business Analyticsissa? Tavoitteena on antaa opiskelijoille syvällisempi ymmärrys liiketoiminnan keskeisistä käytännöistä, tämän ohjelman tavoitteena on valmistaa opiskelijoita liiketoiminnan uraan. Kurssit kattavat yleensä aiheet, kuten viestintä ja tietojenkäsittelytiede, jossa keskitytään jokaisen aiheen analyyttiseen näkökulmaan. Opiskelija voi opiskella laaja-alaisia ​​aiheita, kuten hallintoteoriaa ja liiketaloutta.

Kun hän on kirjoilla EMBA Business Analytics -ohjelmaan, hän kehittää yleensä monia ratkaisevia taitoja, kuten ongelmanratkaisuja, jotka voivat auttaa heitä koko uransa aikana ja voivat lopulta johtaa työn edistymiseen. Voimakkaita analyyttisiä taitoja voidaan myös viljellä, samoin kuin kriittiset ajattelutaidot, jotka auttavat sekä ammatillisessa että henkilökohtaisessa elämässä.

Jokainen yliopisto on erilainen ja sillä on omat settiopetuksensa, joten EMBA-ohjelman hinta vaihtelee huomattavasti koulujen kesken. Erillisissä maissa sijaitsevilla yliopistoilla voi olla uskomattoman erilaiset hinnat.

Kun liiketoiminta-alalla kasvaa jatkuvasti, on olemassa monia jännittäviä uran opiskelijoille, joilla on EMBA Business Analytics. Monet valitsevat uran tiedon tutkijoina, jotkut keskittyvät tietotekniikkaan, kun taas toiset haluavat työskennellä analyysissä. Ne, jotka nauttivat viestinnästä monien ihmisten kanssa, ovat joskus uraa markkinointitutkimuksen johtajina. Työpaikkoja voi olla määrällisiä analyytikoita. Työpaikat tietoliiketoiminta-analyytikoiksi ovat toinen suosittu vaihtoehto, ja muut opiskelijat, jotka mieluummin taustalla ovat uraa, saattavat mieluummin työpaikkoja konsultteina.

Maailmanlaajuisesti yliopistot tarjoavat verkkokursseja opiskelijoille joustavuuden lisäämiseksi. Etäkäytön avulla useammilla opiskelijoilla on mahdollisuus ilmoittautua EMBA-ohjelmiin. Aloita etsimällä ohjelmaa alla ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.

 

 

 

2 tulosta kohteessa Liiketoiminta-analytiikka Filter

EMBA-yritystietojen analysointi

Ottawa University
EMBA
<
Täyspäiväinen
<
2 vuotta
Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online

Liiketoimintadataanalyysin osaaminen on nyt katkottua jokaisessa organisaatiossa johtuen riippuvuudesta tiedossa päätöksenteossa, sähköisen kaupan kasvusta ja viestintäkanavie ...

Lue lisää

Executive PGDM liiketoiminnan analytiikka

Institute Of Finance And International Management (IFIM)
EMBA
Jatkotutkintodiplomi
<
Osa-aikainen
<
15 kuukautta
Englanti
Kampus

Erityisesti rajattu ohjelma työskentelevät avainhenkilöt, kaikista johdon bändit, joiden tarkoituksena on varustaa ne

Lue lisää