MBASTUDIES

Näytä kaikki Etäopiskelu Executive MBA tutkinnot Liiketalouden opinnotssa Ithaca Yhdysvalloissa 2020

Jos ammatillista kokemusta liiketalouden alalta on jo huomattavasti ja seuraava askel olisi siirtyminen merkittävämpiin tehtäviin, EMBA-tutkinto (Executive MBA) on luonnollinen valinta. Tutkinto-ohjelmassa perehdytään muun muassa laskentatoimeen, johtajuuteen ja rahoitusalaan.

Käsittelee yleisön yliopistojen on kaukana optimaalinen vaihtoehto. Yksityiset koulut tarjoavat paljon paremman avun etäisyyttä oppimiskokemus. Useat online yliopiston kiinnittää opettajien ja opiskelijoiden edullisesti matkoja ympäri maailmaa. Tämä lisää valtavasti monimuotoisuuden etäopiskelu luokkahuoneessa ja tuottaa haastava keskustelun joukossa alkaen valtavan erilaiset, alueita ja kaukainen kulttuureista.

Koulutus Yhdysvallat antaa pääasiassa julkisen sektorin kanssa ohjaus ja rahoitus tulevat kolme tasoa: valtion, paikallisten ja liittovaltion, tässä järjestyksessä.Yhteiset vaatimukset opiskella korkeakoulutasolla Yhdysvalloissa sisältää oman tunnustukset essee (tunnetaan myös lauselma tarkoituksesta tai henkilökohtainen lausuma), opintosuoritusote, suositus / kirjaimilla ja kielikokeet

Kaupungissa New York on kaupunki Ithaca. Se on maine hosting Ivy League yliopisto nimi Cornellin yliopistosta, joka on lähes 20000 opiskelijaa. Se on myös kotiin useita oppilaitokset ja laitokset tarjoavat laajan valikoiman ohjelmia eri ammateissa.

Pyydä lisätietoa Etäopiskelu Executive MBA -ohjelmat Liiketalouden opinnotssa Ithaca Yhdysvalloissa 2020

2 tulosta kohteessa Liiketalouden opinnot, Ithaca, Distance learning Filter

Executive MBA Americas

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University
Yhdysvallat, Ithaca
EMBA
01 Jun 2020
<
Part-time
<
17 kuukautta
Englanti
Opetus kampuksella
Online

Sinun viikonloppu, kaupunki - ansaitse Ivy League MBA lähellä kotia.

Lue lisää

Executive MBA Metro NY

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University
Yhdysvallat, Ithaca
EMBA
Heinäkuu 2020
<
Part-time
<
22 kuukautta
15 May 2019
Englanti
Opetus kampuksella

Ivy League MBA työskenteleville ammattilaisille - tarkenna taitojasi ja kasvattaa johtajuutta.

Lue lisää