$close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa EMBA-ohjelmaa Kirjanpitossa

EMBA tai Executive Master of Business Administration on tutkinto suunniteltu henkilöille, joilla on usein jo 10 tai useamman vuoden työkokemus. Se on samanlainen kuin MBA-ohjelma, mutta voi poiketa sen suunnittelusta ja toimituksesta. Yleensä EMBA-ohjelmat on suunniteltu sovittamaan henkilö, joka on jo kokopäiväistä työtä. Mikä on EMBA kirjanpito? Se on ammattikorkeakoulututkinto, joka… Lue lisää

EMBA tai Executive Master of Business Administration on tutkinto suunniteltu henkilöille, joilla on usein jo 10 tai useamman vuoden työkokemus. Se on samanlainen kuin MBA-ohjelma, mutta voi poiketa sen suunnittelusta ja toimituksesta. Yleensä EMBA-ohjelmat on suunniteltu sovittamaan henkilö, joka on jo kokopäiväistä työtä.

Mikä on EMBA kirjanpito? Se on ammattikorkeakoulututkinto, joka keskittyy edistyneisiin liiketoimintaperiaatteisiin ja jossa painotetaan kirjanpitokäytäntöjä. Useimmat opiskelijat kehittävät kehittynyttä asiantuntemusta liiketoiminnan ja varainhoidon alalla. Ne voivat ottaa kursseja, jotka syventävät ymmärrystä rahoituksesta, pääoman budjetoinnista ja salkunhoidosta. Tyypillisesti opiskelijat osallistuvat myös yritystoimintaan keskittyviin keskeisiin kursseihin, joissa on lisäkursseja, jotka keskittyvät enemmän suoraan kirjanpitoon. Korkean tason kirjanpidon kursseja ovat usein taloudellinen raportointi, verotukselliset tekijät liiketoimintapäätöksissä, liiketoiminnan talous, liiketoimintaoikeus sekä markkinointi ja strategia.

Monet EMBA-kirjanpito-ohjelmat pyrkivät valmistamaan opiskelijoita johtamaan heidän teollisuuttaan. He kehittävät usein kykyä vastata tilanteesta. He myös tavallisesti saavat verotaitoja, jotka ovat korvaamattomia työnantajille ja voivat auttaa heitä valmistamaan omia vuositasojaan. Opiskelijat myös usein oppivat rahanhallinnan taitoja.

Myönteinen tekijä valittaessa EMBA kirjanpito-ohjelma on usein kustannukset opetuksen, joka voi vaihdella laitoksesta toiseen. Opiskelijoiden on huolehdittava siitä, että otat yhteyttä kaikkiin kiinnostaviin yliopistoihin tarkempia tietoja ilmoittautumiskuluista.

Useimmat EMBA-kirjanpito-ohjelmat keskittyvät valmistautumaan opiskelijoihin johtamisrooleihin liiketoiminnassa. Opiskelijat ovat yleensä päteviä ylemmän tason tehtävissä, jotka edellyttävät rahaa ja taloutta. Tyypillisiä uran EMBA kirjanpidon tutkinnon voi olla taloudellinen analyytikko, verohallinto, tilintarkastusjohtaja, talousarvio analyytikko, veroneuvojan, toimitusjohtaja tai liiketoiminnan kehityspäällikkö.

Monet EMBA kirjanpito-ohjelmissa tarjoavat rakenteita, joiden avulla opiskelijat voivat työskennellä kokopäiväisesti ansaita tutkinto verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
IIMT University of Fribourg

Executive MBA tarjoaa osallistujille analyyttiset, toiminnalliset ja ihmissuhdetaidot taidot menestykseen yhä monimutkaisemmassa ja globaalissa ICT

Executive MBA tarjoaa osallistujille analyyttiset, toiminnalliset ja ihmissuhdetaidot taidot menestykseen yhä monimutkaisemmassa ja globaalissa ICT -
EMBA
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
Englanti
Kampus