Filter
EMBA
Kreikka Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Part-time

2 Osa-aikainen Executive MBA tutkintoa Kreikassa

EMBA-tutkinto (Executive MBA) on jatkotutkinto, joka on tarkoitettu ammattilaisille, joilla on alaltaan jo merkittävää käytännön kokemusta ja jotka tarvitsevat vain hieman uusia välineitä edetäkseen urallaan. Opintojen ja työssäkäymisen yhdistämistä jopa suositellaan EMBA-tutkinnon tapauksessa, sillä tosielämän kokemus tarjoaa oppimisympäristöön merkittävän lisäulottuvuuden.

MBA tai Master of Business Administration on kaksivuotinen koulutusohjelma. Jotta harjoittaa MBA, opiskelijoiden on ensin saanut kandidaatin liittyvältä alalta. MBA-ohjelma, opiskelijat saavat liiketoimintaan liittyvän työselostus jotka luokittelivat ne toimivat ja hallita yritysten ja yritykset.

 

Kreikka kehittäneet koulutusjärjestelmä korkeakoulutuksen yläreunassa. Yli 40% kaikista kreikkalaisista elää Ateenassa ja siellä on myös silloin parhaat mahdollisuudet jatkaa korkea-asteen koulutus on. Reunustavat Albania, Makedonia, Bulgaria ja Turkki, Kreikka on turisti helmi yksi maailman 's upeita rantoja.

2 Parasta Osa-aikainen EMBA-ohjelmaa Kreikassa 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän

Tulokset

International Hellenic University (IHU)

IHU Executive MBA on laadukas 24 kuukauden ohjelma, joka opetetaan pitkän viikonlopun aikana kerran kuukaudessa ja alkaa joka tammikuusta. Yhteensä on kuusitoista viikonl ... [+]

IHU Executive MBA on 24 kuukauden ohjelma, joka opetetaan pitkän viikonloppuna (perjantaina) kerran kuukaudessa ja alkaa joka tammikuusta. Yhteensä on kuusitoista viikonloppua luokissa.

Ohjelma on suunniteltu kiireisille ammattilaisille, jotta heidän uransa eteneminen menettäisi vauhtia. Joustavan opetusaikataulun tarkoituksena on mahdollistaa erilaisten taustojen opiskelijat osallistumaan luokkiin. Lisäksi oppimisen helpottamiseksi käytetään erilaisia ​​opetusmenetelmiä, kuten työpajoja, pehmeiden taitojen kehittämisistuntoja ja seminaareja.

Opetus tapahtuu kampuksella, Thessalonikissa.

Seuraava saanti: Sovellukset hyväksytään tarjotun paikan täyttymiseen saakka.... [-]

Kreikka Thessaloniki
Request Info
Englanti
Part-time
24 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Strathclyde Business School

Strathclyde Business School (SBS) on pitkä ja uljas historia on innovatiivinen liiketoiminta koulu - ja osa johtava tekninen yliopisto - kanssa "hyödyllinen oppimisen sen ... [+]

Strathclyde MBA on ollut saatavilla Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella vuodesta 1988, tuhansia MBA kurssilaisten nyt valmistunut ja monet parhaillaan omassa maassaan.

Strathclyde MBA on monia tutkimus reittejä, mutta korostamme meidän "yksi MBA lähestymistapaa. Executive MBA opiskelet kautta yksi meidän kansainvälisten keskusten on täsmälleen sama ohjelma kuin mitä opiskella Glasgow, ja tutkijoita, jotka toimittavat ydinkohdat ohjelma maanne myös toimittaa MBA Glasgow'ssa.

Ohjelman formaatti on suunniteltu erityisesti kiireisille avainhenkilöt, jotka tarvitsevat yhdistää ura ja perhe, jossa vaatimukset MBA-opintoja. Joustavuus osa-aika lähestymistapa mahdollistaa osallistujien jatko kahden vuoden kuluessa. Kuitenkin tutkimus voidaan jakaa pidempään tarvittaessa enintään kuusi vuotta.... [-]

Kreikka Ateena
Elokuu 2020
Englanti
Part-time
24 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi