close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa EMBA-ohjelmaa Konsultointissa

Monet opiskelijat haluavat jatkaa korkeakoulututkintoa kandidaatin tutkinnon suorittamisen jälkeen, mutta heillä ei ehkä ole mahdollisuutta heti. EMBA voisi olla hyvä tilaisuus opiskelijoille, jotka ovat saaneet kokemusta ja tietoa erilaisista uran taustoista, koska tämäntyyppinen ohjelma auttaa opiskelijoita rakentamaan valmiutensa. Mikä on EMBA konsultointi? Tämä maisteriohjelma on ta… Lue lisää

Monet opiskelijat haluavat jatkaa korkeakoulututkintoa kandidaatin tutkinnon suorittamisen jälkeen, mutta heillä ei ehkä ole mahdollisuutta heti. EMBA voisi olla hyvä tilaisuus opiskelijoille, jotka ovat saaneet kokemusta ja tietoa erilaisista uran taustoista, koska tämäntyyppinen ohjelma auttaa opiskelijoita rakentamaan valmiutensa.

Mikä on EMBA konsultointi? Tämä maisteriohjelma on tarkoitettu auttamaan opiskelijoita kehittämään täysin ymmärrystä liiketoiminnan strategioita ja täytäntöönpanoa. Kurssit kattavat yleensä aiheet, kuten liiketavat, johtamisteoria ja markkinointitekniikat. Vaikka useita yleissivistäviä kursseja, kuten kirjanpitoa, voidaan sisällyttää ohjelmaan, useimmat kurssit keskittyvät yleensä strategian organisointiin ja suunnitteluun ja miten se voi auttaa yritystä menestymään.

Kun olet kirjoittanut arvovaltaiseen ohjelmaan, kuten EMBA-konsultointiin, opiskelijat usein kehittävät erinomaisia ​​analyyttisiä ja ongelmanratkaisutaitoja, jotka voivat auttaa heidän uransa eteenpäin. Vahvat viestintätaidot voivat osoittautua myös hyödyllisiksi, sekä henkilökohtaisesti että ammattimaisesti.

EMBA-tutkinnon tarkan hinnan määrittämiseksi paras idea on tavallisesti ottaa yhteyttä kiinnostuneisiin kouluihin. Kustannukset vaihtelevat suuresti eri maiden yliopistojen välillä.

Opiskelijat, jotka pitävät EMBA: n konsulttina, voivat olla erittäin kiinnostuneita monista urakoista. Ne, jotka suosivat johtajuusrooleja, ovat usein työpaikkoja markkinointipäällikkönä tai jopa toiminnanohjaajina. Monet tulevat investointipankereiksi. Työpaikkoja johtamiskonsultteina voi olla, tai opiskelijat voivat valita taloudellisen neuvonantajan. Monet pitävät tietämystään liiketoimintastrategiasta ja käyttävät sitä luomaan omia yrityksiä.

Monet opiskelijat eivät voi osallistua luennoille kampuksella kiireisten aikataulujen vuoksi, joten monet koulut ovat alkaneet tarjota EMBA-ohjelmia verkossa. Eluokkaisiin luokkiin kuuluvilla opiskelijoilla on yleensä joustavuus, jota he tarvitsevat tasapainottaakseen koulutustaan ​​omaan elämäänsä. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Ho Chi Minh City University of Technology
Ho Chi Minhin kaupunki , Vietnam

Executive Master of Business Administration - Management Consulting International (EMBA - MCI) on yksi maailman edelläkävijä MBA-ohjelmia, jotka tarjoavat liikkeenjohdon konsu ... +

Executive Master of Business Administration - Management Consulting International (EMBA - MCI) on yksi maailman edelläkävijä MBA-ohjelmia, jotka tarjoavat liikkeenjohdon konsultointi koulutus. Tällä hetkellä EMBA - MCI tarjotaan Sveitsissä, Intiassa ja Vietnamissa, ylimääräisiä kurssi tarjotaan Kiinassa ja Isossa-Britanniassa, mikä tuo EMBA - MCI opiskelijoiden mahdollisuuksia kehittää kansainvälistä profiilia ... -
EMBA
Täyspäiväinen
2 vuotta
Englanti
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä