$close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa EMBA-ohjelmaa Kestävän kehityksen opinnotssa

EMBA on Executive MBA, jatko-tutkinto on suunniteltu opiskelijoille, jotka ovat jo keskitason johtajia silloisella työpaikallaan. Tutkinto-ohjelma antaa heille taitoja he tarvitsevat edetä seuraavalle tasolle, ja tulla johtajia valitsemaansa alaa.   Mikä on EMBA in Sustainability? EMBA in Sustainability opettaa opiskelijoille kestävän kehityksen välttämättömyys nykyajan markkinoilla,… Lue lisää

EMBA on Executive MBA, jatko-tutkinto on suunniteltu opiskelijoille, jotka ovat jo keskitason johtajia silloisella työpaikallaan. Tutkinto-ohjelma antaa heille taitoja he tarvitsevat edetä seuraavalle tasolle, ja tulla johtajia valitsemaansa alaa.

Mikä on EMBA in Sustainability? EMBA in Sustainability opettaa opiskelijoille kestävän kehityksen välttämättömyys nykyajan markkinoilla, ja miten hallita yritysten ja kehityshankkeita tavalla, joka on ympäristötietoinen ja käyttää uusiutuvia luonnonvaroja ja energialähteitä.

Kestävä kehitys on kasvava ala maailmassa liiketoimintaa. EMBA tällä alalla tulee todennäköisesti arvokkaampia kuin yhä useammat yritykset liikkuvat kohti ympäristöystävällistä kehitystä.Monet menetelmät opetti ohjelman juontavat juurensa geotieteet, joten tutkinto on lisäetu antaa opiskelijoille hyvä tausta biologia.

Kokonaiskustannukset EMBA in Sustainability vaihtelee yliopiston päätät osallistua. Kuitenkin koulutusohjelma on suunniteltu kestää noin kaksi vuotta, joten kokonaiskustannukset olisi arvioitava sen mukaisesti.

On monia työpaikkoja saatavilla haltijan EMBA in Sustainability. Yritykset monenlaisia ​​toimialoilla, sekä julkisella että yksityisellä sektorilla, arvostusta kestävän kehityksen, ja lähitulevaisuudessa etsii palkata johtajia, jotka pystyvät tekemään kestävää kehitystä todellisuutta. Voittoa tavoittelematon sektori on myös paljon työpaikkoja tarjolla kiinnostuneille kestävyyttä. Ammattilaiset voivat työskennellä itsenäisinä konsulttien tai työhön suoraan voittoa tavoittelemattomat organisaatiot ympäri maailmaa.

On olemassa useita etuja opiskelu EMBA in Sustainability verkossa. Online-ohjelmien avulla opiskelijat voivat opiskella mukaan joustavampi aikataulu, joka on ihanteellinen työskentelevät ammattilaiset. Opiskelu verkossa mahdollistaa myös opiskelijoiden osallistua yliopistoissa ympäri maailmaa poistumatta kotoa. Muut opiskelijat voivat tuntea mukavampi oppimisen luokkahuoneen. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
Audencia
Pariisi, Ranska

Executive MBA: n johtaja on valmistunut tutkinnosta Audencia , kolminkertaisesti akkreditoidusta koulusta (EQUIS, AACSB ja AMBA) ja maailman ensimmäisestä MBA: sta, joka on si ... +

Executive MBA: n johtaja on valmistunut tutkinnosta Audencia , kolminkertaisesti akkreditoidusta koulusta (EQUIS, AACSB ja AMBA) ja maailman ensimmäisestä MBA: sta, joka on sitoutunut muuttamaan mittaus-, valvonta- ja tilintarkastusammattilaisia saadakseen heidät läpi ”Monen pääoman” maailma. Integroitu ajattelu, arvonluonti, vastuullinen strateginen johtajuus ja kansainvälinen ulottuvuus ovat MBA: n pääjohtajan tunnusmerkkejä. Tarjoamme sinulle erittäin korkealaatuista koulutusta, jolla on poikkeuksellisia vierailevia puhujia ja kokeneita tiedekuntia, sekä strategisia kumppanuuksia. Kurssin lopussa jokainen osallistuja hankkii EMBA: n Audencia tutkinnon Audencia Business Schoolista. PARIS kampuksella ja verkossa yhdistetty + 2 opintomatkaa Osa-aikainen, 65% verkkokursseja -
EMBA
Osa-aikainen
18 kuukautta
Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online