$close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa EMBA-ohjelmaa Kestävän kehityksen opinnotssa

EMBA on Executive MBA, jatko-tutkinto on suunniteltu opiskelijoille, jotka ovat jo keskitason johtajia silloisella työpaikallaan. Tutkinto-ohjelma antaa heille taitoja he tarvitsevat edetä seuraavalle tasolle, ja tulla johtajia valitsemaansa alaa.   Mikä on EMBA in Sustainability? EMBA in Sustainability opettaa opiskelijoille kestävän kehityksen välttämättömyys nykyajan markkinoilla,… Lue lisää

EMBA on Executive MBA, jatko-tutkinto on suunniteltu opiskelijoille, jotka ovat jo keskitason johtajia silloisella työpaikallaan. Tutkinto-ohjelma antaa heille taitoja he tarvitsevat edetä seuraavalle tasolle, ja tulla johtajia valitsemaansa alaa.

Mikä on EMBA in Sustainability? EMBA in Sustainability opettaa opiskelijoille kestävän kehityksen välttämättömyys nykyajan markkinoilla, ja miten hallita yritysten ja kehityshankkeita tavalla, joka on ympäristötietoinen ja käyttää uusiutuvia luonnonvaroja ja energialähteitä.

Kestävä kehitys on kasvava ala maailmassa liiketoimintaa. EMBA tällä alalla tulee todennäköisesti arvokkaampia kuin yhä useammat yritykset liikkuvat kohti ympäristöystävällistä kehitystä.Monet menetelmät opetti ohjelman juontavat juurensa geotieteet, joten tutkinto on lisäetu antaa opiskelijoille hyvä tausta biologia.

Kokonaiskustannukset EMBA in Sustainability vaihtelee yliopiston päätät osallistua. Kuitenkin koulutusohjelma on suunniteltu kestää noin kaksi vuotta, joten kokonaiskustannukset olisi arvioitava sen mukaisesti.

On monia työpaikkoja saatavilla haltijan EMBA in Sustainability. Yritykset monenlaisia ​​toimialoilla, sekä julkisella että yksityisellä sektorilla, arvostusta kestävän kehityksen, ja lähitulevaisuudessa etsii palkata johtajia, jotka pystyvät tekemään kestävää kehitystä todellisuutta. Voittoa tavoittelematon sektori on myös paljon työpaikkoja tarjolla kiinnostuneille kestävyyttä. Ammattilaiset voivat työskennellä itsenäisinä konsulttien tai työhön suoraan voittoa tavoittelemattomat organisaatiot ympäri maailmaa.

On olemassa useita etuja opiskelu EMBA in Sustainability verkossa. Online-ohjelmien avulla opiskelijat voivat opiskella mukaan joustavampi aikataulu, joka on ihanteellinen työskentelevät ammattilaiset. Opiskelu verkossa mahdollistaa myös opiskelijoiden osallistua yliopistoissa ympäri maailmaa poistumatta kotoa. Muut opiskelijat voivat tuntea mukavampi oppimisen luokkahuoneen. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Copenhagen Business School
Kööpenhamina, Tanska

Take on broader and more challenging leadership positions with confidence when you complete the rigorous CBS Executive MBA. Created to fit in with the everyday demands of busi ... +

Take on broader and more challenging leadership positions with confidence when you complete the rigorous CBS Executive MBA. Created to fit in with the everyday demands of business, the triple-accredited CBS Executive MBA is an investment in your future, developing your skills base, mindset, and confidence and supporting you to take that next big leap in your career. As part of your CBS EMBA, you will be able to choose from four concentrations: Digitalisation, Entrepreneurship, Governance & Sustainability, or Finance. -
EMBA
Osa-aikainen
21 - 25 kuukautta
Englanti
Syys 2022
Kampus