Filter
EMBA

Vertaa EMBA-ohjelmaa Julkishallintossa

Jos ammatillista kokemusta liiketalouden alalta on jo huomattavasti ja seuraava askel olisi siirtyminen merkittävämpiin tehtäviin, EMBA-tutkinto (Executive MBA) on luonnollinen valinta. Tutkinto-ohjelmassa perehdytään muun muassa laskentatoimeen, johtajuuteen ja rahoitusalaan.

MBA Julkinen painopiste tutkinto järjestetään niille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita saamaan kärkisijoilla kuluessa tahansa organisaatiolle, joka on lähinnä hyvän yleisön ja yhteiskunnan, kuten voittoa tavoittelemattomat organisaatiot, julkisen palvelun, yleisen järjestyksen, koulutus, ja ei- kansalaisjärjestöt.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin - Vertaa Executive MBA tutkintoa Julkishallintossa 2019/2020

Read More Read less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Julkishallinto

Formato Educativo

Tämä ohjelma Dirigo ammattilaisille, jotka kehittävät tai on tarkoitus kehittää työtään alalla julkisen hallinnon selkeä sitoutuminen tehokkuutta ja laatua tarjoamalla pa ... [+]

Referenssimallin:

Muuttuvassa maailmassa, aikakaudella epävarmuustekijöitä, vahvoja ja liuotin tiloja tarvitaan. Ja sen tärkein väline, hallinto palvelisi yleistä etua kansalaisille. Tätä varten me tarjoamme yritys erikoistunut innovatiivisia menetelmiä ja tekniikoita johdon ja julkisen sektorin johtamiskoulutusta. Mikä edistää ihmiset, jotka kehittävät työtään tai haluavat kehittää sitä julkisuudessa ovat todellinen voimavara muotoilemisessa hyvinvoinnin yhteiskuntaamme.

Tavoitteena on:/>

Ammattilaisille, jotka kehittävät tai on tarkoitus kehittää työtään alalla julkisen hallinnon selkeä sitoutuminen tehokkuutta ja laatua tarjoamalla palveluja kansalaisille. Nämä ammattilaiset ovat asettaa sekä ne, jotka pelaavat johtotehtävissä millään tasolla virkamieskunnan (valtio, alueelliset ja kunnalliset) ja kaikille niille, jotka haluavat parantaa tietojaan ja taitojaan henkilökohtaiseen ja urakehitys.... [-]

Espanja Madrid Spain Online
Request Info
Englanti
Full-time
10 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi