48 EMBA Ohjelmat sisään Johtamisopinnot sisään Eurooppa for 2024

EMBA Ohjelmat sisään Johtamisopinnot sisään Eurooppa for 2024Filter
    • London, Yhdistynyt kuningaskunta
    • Dubai, Arabiemiirikunnat

    Osa-aikainen

    18 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Tasapainota työ ja opiskelu tässä osa-aikaisessa ohjelmassa, jossa yhdistyvät mukaansatempaava kampuskokemus kiireisten ammattilaisten tarvitsemaan joustavuuteen.

    • City of Carlisle, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Etäopiskelu

    Englanti

    MBA on johtajien pääjohtajan pätevyys. Suunniteltu menestykseen, MBA luo erottuvia johtajia, joilla on kattava tieto uusimmista liiketoimintakäytännöistä. Tämä MBA antaa sinulle hyvän yleiskuvan liike-elämästä ja parantaa tietosi ja taitosi entisestään. Se tarjoaa paljon syvemmän ymmärryksen liiketoimintaympäristöstä ja auttaa sinua tulemaan kykeneviksi johtajiksi. Tämä maailmanlaajuinen kultastandardin johtamistutkinto tarjoaa tiukan ja haastavan jatko-opiskelijoiden liiketoiminnan ja johtamisen kokemuksen, jossa opiskelijat kehittyvät muiden kokeneiden johtajien ja liike-elämän ammattilaisten rinnalla helpottaakseen heidän tulemista entistä tehokkaammiksi johtajiksi tai ammattilaisiksi.

    • Amsterdam, Alankomaat

    Osa-aikainen

    18 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Vapautumalla perinteisistä lähestymistavoista, Executive MBA: Leading with Purpose -työssämme on kyse tiedon yhteisluomisesta ja yhteistyöstä kysyäksemme suuria, haastavia kysymyksiä ja mennäksemme syvemmälle tämän päivän ja huomisen kysymyksiin.

    • Barcelona, Espanja

    Osa-aikainen

    12 kuukaudet

    Kampuksella

    Espanja

    EAE Executive MBA on osa-aikainen MBA, joka on luotu edistämään ammatillista kehitystäsi joko olemassa olevassa yrityksessä tai oman yrityksen rakentamisessa. EMBA on suunniteltu johtajille ja yrittäjille, joilla on yli kuuden vuoden kokemus, kunnianhimo ja innovaatiohenki. Executive MBA -ohjelma käyttäytyy kuin ekosysteemi, joka parantaa analyyttisten ja johtamistaitojen kehittämistä päivitetyillä ja käytännöllisillä tekniikoilla ja tarjoaa samalla jokapäiväisessä elämässä tarvitsemasi joustavuuden.

    • Online

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    18 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    Tämä verkkokaupan MBA (CMI) -ohjelma osoitteesta Arden University tarjoaa kriittisen edun menestyäksesi huipputason liiketoiminnassa keskittyen johtajuusominaisuuksiin, liiketoiminnan kestävyyteen ja strategisten mallien suunnitteluun. Olitpa perustamassa niche-yritystä tai toimimassa kansainvälisesti tunnustetussa yrityksessä, Ardenin MBA-ohjelma antaa sinulle taidot, joita tarvitset yrityksesi menestymiseen.

    • Berlin, Saksa

    Täysaikainen

    12 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Berliinin Arden-yliopiston kauppatieteiden maisteri (MBA) -kurssi antaa sinulle edistyneitä johtamistaitoja ja liiketoimintaosaamista, joita tarvitaan johtotehtäviin siirtymiseen. Kurssin aikana opit uusimmat johtamis- ja johtamiskäytännöt tutkijoilta, joilla on runsaasti reaalimaailman kokemusta teollisuudesta, jotka kattavat olennaiset johtamistoiminnot, kuten johtajuus, markkinointi, henkilöstöhallinto, talous ja paljon muuta. Berliinin Arden-yliopiston MBA-ohjelma tarjoaa sinulle runsaasti tietoa ja asiantuntemusta, mikä tekee sinusta erittäin kysytyn ehdokkaan työmarkkinoilla.

    • Paris, Ranska
    • Roubaix, Ranska

    Osa-aikainen

    16 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Edhec Executive MBA on kolminkertaisesti akkreditoitu ohjelma yhdeltä Euroopan parhaista kauppakorkeakouluista. Se on suunniteltu kokeneille johtajille, yrittäjille ja johtajille, jotka haluavat kokea ammatillisen muutoksen.

    • Geneva, Sveitsi

    Täysaikainen

    12 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    Online Executive MBA -ohjelma koostuu ydinkursseista, jotka sinun on suoritettava. Joitakin aiheita ovat tekoälyn jatkuva nousu, kulttuurin muutoksen ruokkiminen, datapurkauksen mukana pysyminen, robotit, inhimillisten taitojen arvon lisääminen, automaatio ajaa uusia taitoja, eettiset haasteet johtajille ja yrityksille.

    • Online Switzerland

    Osa-aikainen

    10 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    Opi tarvitsemasi todelliset taidot, jotta pääset nopeammin ylennukseen kuin kollegasi ja tulet menestyväksi johtajaksi tai yrittäjäksi. Hanki kansainvälinen online-MBA-tutkinto, Iso-Britannian akkreditointi ja muita kurssisertifikaatteja Harvardin yliopistosta, MIT:stä, Columbiasta, Imperialista, IBM:stä ja AWS:stä. Jos haluat erottua kilpailijoista, tämä on oikea Global Online MBA -ohjelma, johon osallistua!

    • Geneva, Sveitsi

    Osa-aikainen

    11 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Tämä Executive MBA -muoto on suunniteltu ammattilaisille, johtajille, korkean potentiaalin johtajille ja yrittäjille, jotka haluavat viedä uransa seuraavalle tasolle. Tämä akkreditoitu ohjelma on CEO Magazine 2021 -lehti sijoittunut 1. sijalle Sveitsissä ja 4. maailmassa.

    • Online Italy

    Osa-aikainen

    15 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    International Flex EMBA on innovatiivinen kansainvälinen Executive MBA -ohjelmamme, joka toteutetaan digitaalisesti ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden hankkia samoja valmiuksia, rakentaa suhdeverkostoa ja suorittaa sama tutkinto kuin perinteisessä Executive MBA -ohjelmassa, ja kaikki tämä mahdollisimman joustavasti. i-Flex antaa ammattilaisille ympäri maailmaa mahdollisuuden hankkia huippulaadukasta johtamiskoulutusta, joka parantaa heidän kykyään vastata uusiin liiketoimintahaasteisiin globaalissa mittakaavassa ja edistää kansainvälistä urakehitystä. Ohjelman aikana opiskelijoilla on mahdollisuus tehdä yhteistyötä monikulttuuristen tiimien kanssa ja olla tekemisissä kansainvälisen tiedekunnan kanssa, mikä takaa rikkaan ja monipuolisen oppimiskokemuksen.

    • Valbonne, Ranska
    • Belo Horizonte, Brasilia
    • + 6 more

    Osa-aikainen

    18 kuukaudet

    Sekoitettu

    Englanti

    Ohjelman osallistujat oppivat tunnistamaan heikkoja signaaleja, navigoimaan toisiinsa liittyvissä megatrendeissä ja kehittämään poikkitieteellistä lähestymistapaa ymmärtääkseen maailmaa perinteisen johtamisen näkökulmasta.

    • Berlin, Saksa

    Täysaikainen

    2 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Valmistaudu seuraavaan uraasi. Vahvista johtamisosaamistasi ja opi käyttämään pehmeitä taitojasi digitaalisen muutoksen aikoina johtamaan monipuolisia ja kansainvälisiä tiimejä Executive MBA General Managementin avulla.

    • Warsaw, Puola

    Osa-aikainen

    18 kuukaudet

    Sekoitettu, Etäopiskelu

    Englanti

    Ohjelman tavoitteena on tarjota sinulle kokonaisvaltainen näkökulma tärkeimmistä johtamisongelmista. Johtotasolla tehtyjen taktisten ja strategisten päätösten käsittely, suorituskyvyn seuranta ja korjaavien toimien toteuttaminen, liiketoimintaympäristön muutoksiin puuttuminen, keskeisten sopimusten neuvotteleminen, joustavien ja tehokkaiden viestintäjärjestelmien suunnittelu - kaikki nämä vastuut edellyttävät huolellisuutta, teknistä valmiutta ja tunneälyä. Executive MBA -tutkintomme on erityisesti keskittynyt auttamaan sinua kasvamaan johtajana ja muuttamaan ajattelutapaasi. Panostamme vahvasti johtamispotentiaalin kehittämiseen.

    • Rotterdam, Alankomaat

    Osa-aikainen

    21 kuukaudet

    Sekoitettu, Kampuksella

    Englanti

    Global Executive MBA on 21 kuukauden osa-aikainen MBA, joka on suunniteltu asiantuntevasti ylimmälle johdolle, jolla on vähintään 10 vuoden jatko-työkokemus, mukaan lukien 3-5 vuoden johtokokemus.