Filter
EMBA
Zimbabwe

Täältä löydät EMBA-ohjelmat Johtamisohjelmatssa Zimbabwessa 2019

EMBA voi olla ratkaisu. Sen avulla voit pitää työsi, oppia asiantuntijoiden ja soveltaa uusia taitoja välittömästi takaisin työvoimasta.

On monia syitä, jotka voivat nähdä sinut vierailevat Zimbabwessa. Matkailun nähtävyyksiä monia historiallisia piirteitä ja poliittiset asetukset maan olisi puhaltaa mieltäsi pois kun yrittää ymmärtää elämää Zimbabwessa. Huolimatta surullisen taloudellinen tilanne maassa, ihmiset nauttivat edullinen korkeakoulujen ja taitoja opetetaan yliopistoissa täällä. Laatu insinööritaitoa täällä on jopa säännellään Zimbabwen Institution of Engineers. Voit olla varma saada laadukasta koulutusta kuin viihdyt Zimbabwessa.

Suositut Executive MBA -ohjelmat Johtamisohjelmatssa Zimbabwessa 2019

Read More Read Less

1 Results in Johtamisohjelmat, Zimbabwe

Tutkinnot
Sijainti
Zimbabwe
Opiskelumuoto
Tahti
Africa University - Zimbabwe

MBA-ohjelma on suunniteltu tarjoamaan perustiedot hallinta-alalla sekä syventää tietämystä valitulla alueella valmistellakseen valmistuneita yleisiä johtamistoimintoja. O ... [+]

MBA-ohjelma on suunniteltu tarjoamaan perustiedot hallinta-alalla sekä syventää tietämystä valitulla alueella valmistellakseen valmistuneita yleisiä johtamistoimintoja. Ohjelma on suunniteltu integroimaan afrikkalaiseen ympäristöön liittyvää teoriaa ja käytäntöä globalisaation yhteydessä.

SisäänpääsyvaatimuksetHyvä Afrikan yliopiston tunnustettu korkeakoulu tai virallisen tutkinnon ja tutkinnon suorittanut ammattipätevyys ja AU: nVähintään 4 vuoden työkokemuksen jälkeinen työkokemus johtotehtävissäPerusmatematiikan osaaminen ei ole GCE 'O' -tason alapuolellaPoikkeustapauksissa voidaan harkita opiskelijoille, joilla on muita korkeakoulututkintoja edellä mainittujen lisäksi, ja joilla on hyvä kokemus johtamis- tai yrittäjäkokemuksesta.OhjelmarakenneVuoden ensimmäinen lukukausi/>MEC501 Taloustiede (3 op)MAC501 Talous ja hallinto (3 ov)MBA501 tutkimusmenetelmätMBA502 Tietotekniikka (2 op)MMS 502 -hallintaMKT501 Markkinoinnin johtaminen (3 op)... [-]
Zimbabwe Mutare
February 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi