MBASTUDIES

Näytä kaikki Osa-aikainen Executive MBA tutkinnot Johtajuusssa Cleveland Yhdysvalloissa 2020/2021

Siinä vaiheessa, kun liikkeenjohdon tutkinto on suoritettuna ja käytännön kokemustakin on jo karttunut, EMBA-tutkinto (Executive MBA) on looginen seuraava askel. EMBA-ohjelmissa yhdistellään rahoitusalan, laskentatoimen ja markkinoinnin perusasioita ja johtajuuden opintoja, joiden avulla on helpompi kohota tärkeisiin johto- ja hallintotehtäviin.

Kuten liike-elämässä ennakot ja kilpailut ovat korkealla, hyvin vahvan johtajan on oltava. EMBA Johtajuus on ohjelma on suunniteltu johtajille, jotka haluavat olla aina päällä kisan. Se tarjoaa opiskelijoille saada innovatiivisia ideoita, kun se tulee ongelmanratkaisuun ja päätöksentekoon. Haastavaa toimintaa ja työpajoja tarjotaan luokan luoda tosielämän tilanteissa siten, kehotukset jokainen opiskelija osoittaa jokainen 's johtajuutta kyky.

Koulutus Yhdysvallat antaa pääasiassa julkisen sektorin kanssa ohjaus ja rahoitus tulevat kolme tasoa: valtion, paikallisten ja liittovaltion, tässä järjestyksessä.Yhteiset vaatimukset opiskella korkeakoulutasolla Yhdysvalloissa sisältää oman tunnustukset essee (tunnetaan myös lauselma tarkoituksesta tai henkilökohtainen lausuma), opintosuoritusote, suositus / kirjaimilla ja kielikokeet

Cleveland, Ohio alkanut valmistuksen keskus ja on nykyään kaikkein tunnetaan asuntojen Rock & Roll Hall of Fame. Se on melkoinen määrä, yliopistoissa ja tutkimuskeskuksissa.

Pyydä lisätietoa Osa-aikainen Executive MBA -ohjelmat Johtajuusssa Cleveland Yhdysvalloissa 2020/2021

1 tulosta kohteessa Johtajuus, Cleveland Filter

Executive MBA

Case Western Reserve University, Weatherhead School of Management
EMBA
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
21 kuukautta
Englanti
Kampus

Weatherhead Executive MBA (EMBA)-ohjelma perustuu erottuva, jatkuvasti virkeänä jatko opetussuunnitelma, joka vie kokenut ehdokkaita uudelle tasolle ammattilaisille ja johtaji ...

Lue lisää