EMBA

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Hitotsubashi ICS tarjoaa osallistujille mahdollisuuden ansaita Executive MBA ( "EMBA") Pätevyys läpi yhden vuoden ohjelma. Yhdenmukainen sen pitkäaikainen MBA-ohjelma, EMBA opetetaan kokonaan Englanti kanssa tehtävän integrointi "Best of Both Worlds". Ainutlaatuisen, ICS EMBA-ohjelma tutkii vahvuuksia sekä Japani ja Länsi johtamiskäytäntöjä ja pyrkiä integroimaan niitä vahvuuksia, jotta vauhditettaisiin ne vastaamaan haasteisiin muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Ohjelma keskittyy reaalimaailman soveltamisesta teorioita, ja sellaisena se on osallistujia matkustaa kolmella paikkakunnalla Japanin ulkopuolella oppia omakohtaisesti ajankohtaisista asioista kuten liiketoimintaa kehittyvissä talouksissa, teknologiset häiriöt ja innovaatio.

Ohjelma on suunniteltu eliitin osallistujia 30's-40: n, jotka etsivät osa-aika-ohjelma, joka kehittää johtamistaitoja pienellä aikaa pois heidän järjestönsä. Kurssi toimitetaan kautta yhdistelmä asuin- ja virtuaalinen luokissa. Johtuen siitä, että osallistujat on osallistuttava asuin- luokissa vähintään kuuden viikon aikana yhden vuoden ohjelma (ei sisällä viikonloppuisin) ja matkustaa ulkomaille, tukea rahoittavalta organisaatio on kriittinen onnistumisen jokaisen osallistujan. Puolestaan ​​sponsoroivat organisaatiot hyötyvät tarjoamalla taitojaan kriittisten koulutusta auttamaan niiden kehitystä monipuolinen tulevaisuuden johtajat, minimoiden häiriöt liiketoimintaansa.

Core Kurssit

Ohjelman Core Kurssit on suunniteltu sementti osallistujien ymmärrystä perus teorioita, jonka tavoitteena on rakentaa monipuolinen joukko perustavaa tiedon, jossa osallistujat voivat soveltaa aikana Mastery Stage. Nämä Core Kurssit koostuvat kymmenen luokkaa, mikä helpottaa eri ICS tiedekunnan jäseniä. Jokainen luokka keskittyy perustavaa teorioita, sekä erilaiset nykyiset hallinnollisia kysymyksiä merkitystä tähän aiheeseen. Tiedot toimitetaan kautta yhdistelmä luentoja ja interaktiivinen istunnoissa osallistujien välillä ja vierailevia luennoitsijoita johtajat suurten yritysten, jotka jakavat kokemuksia ja näkökulmia. Luokan osallistuminen on erittäin kannustetaan niin, että osallistujat voivat jakaa ja oppia toistensa osaamista.

 • Building Top johtoryhmät Kasvua
 • Creating Knowledge for Future
 • Kasvu- ja kestävän kehityksen
 • Saada asiat tehtyä
 • Johtavat Across monimuotoisuus ja kulttuuri
 • Johtava innovaatio
 • Päätösten tekemiseksi, Shared Value
 • Mittaaminen ja tulosten Performance
 • Pyrkimys eriyttäminen
 • Huomattuaan Customer Value

Opiskelijaksi

EMBA osallistujat tyypillisesti niiden 30: n 40: n ja tunnistaa niiden organisaatioiden olevan potentiaalia liittymään johdon 10 vuoden kuluessa. Kuten kaikki luennot ja luokat pidetään Englanti, osallistujat on hallittava Englanti on liiketoiminnassa.

Yksi tärkeimmistä eduista EMBA-ohjelma on verkko, että osallistujat kehittävät kussakin kohortissa ja sellaisenaan, ICS huolellisesti määrittää sekoitus osallistujia. Jokainen kohortti heijastaa monimuotoisuutta nähdään todellisessa liiketoimintaympäristössä - ne, joilla on erilaiset teollisuuden taustat, eri kansallisuuksia ja sukupuolia. Jokainen kohortti tulee käsittämään noin 15 osallistujaa - koko, joka on suunniteltu tarjoamaan tasapaino mielipiteiden moninaisuuden ja pitäessään intiimi ympäristö helpottaa intensiivistä oppimista.

Pätevyys Käytä:

 • Vähintään 16 vuotta koulutusta (tiettyihin tilanteisiin ja poikkeuksia, katso Sovelluspaketista alla "kelpoisuuden")
 • Ammattikorkeakoulututkintoon ja osoitti oppimisvalmiudet
 • Päätoiminen jälkeisen yliopisto valmistumisen työkokemus 10-15 vuotta enemmän (tilanne syyskuu 2017)

Valintaperusteet:

 • Tällä hetkellä keski-johtaja tai korkeampi seuraavien kokemuksia ja osaamista:
 • Ylläpito vähintään viisi suorien jatkuvasti
 • Odotetaan liittyvän ylimmän johdon (johtaja tai Executive vaakasuoraan) kymmenen vuoden kuluessa
 • Kehitetty ja toteutettu liiketoimintasuunnitelmia klo osaston tai alaosaston laitoksen tasolla, linjassa yhtiön strategioiden ja politiikan
 • Osallisena tavoitteiden asettamista ja päätöksentekoa klo osaston tai alaosaston laitoksen tasolla
 • Näkyy näytöt kriittinen analyysi kaikista tapoja talouden ja liiketoiminnan raportit, joissa todistetusti laaja taloudellinen sujuvuus
 • Vahva taito Englanti, mikä näkyy TOEIC, TOEFL tai IELTS (TOEIC 880, TOEFL iBT 100, IELTS akateeminen 7.0 tai vastaava). Hakijat, joiden äidinkieli on Englanti tai ovat valmistuneet kandidaatin tutkinto (tai korkeampi) ohjelmasta, joka toteutettiin kokonaan Englanti, on vapautettu tästä vaatimuksesta.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Hitotsubashi ICS seeks to develop global leaders who are experts on Japan, immersed in Asia and able to make significant impacts on the world. Our School, a center of excellence for the creation, man ... Lue lisää

Hitotsubashi ICS seeks to develop global leaders who are experts on Japan, immersed in Asia and able to make significant impacts on the world. Our School, a center of excellence for the creation, management, and dissemination of knowledge, acts as an international Näytä vähemmän