MBASTUDIES.FI

16 Osa-aikainen Executive MBA tutkintoa Iso-Britanniassa

EMBA tutkinto-ohjelmat ovat joustavia ja edullisia koulutuksen vaihtoehtoja kokopäiväisesti työskentelevät ammattilaiset. Tämän päivän 's työmarkkinoilla, se ' s ei ole helppoa löytää kilpailuetua. Sekä työllisten ja työttömien katsoa EMBA.

Master of Business Administration (MBA) on jatkotutkinto, joka kestää noin kaksi vuotta tutkimuksen vastaanottamaan. Yksilöt, jotka ansaitsevat tämän verran vahvistusta tärkeää tietoa ja kokemusta aloilla liikkeenjohdon, ja ehkä löytää työtä nopeasti johtuen niiden parantunut proficiencies.

 

Koulutus Yhdistyneessä kuningaskunnassa on siirretty asian kunkin maan Yhdistyneen kuningaskunnan, joilla on erilliset järjestelmät eri hallitukset: Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on vastuussa Englannin ja Skotlannin hallitus, Walesin hallituksen ja Pohjois-Irlannin Executive vastaavat Skotlannissa , Walesin ja Pohjois-Irlannin osalta.

16 Parasta Osa-aikainen EMBA-ohjelmaa Iso-Britanniassa 2019/2020

Tulokset Filter

MBA in Leadership

DSM Assessment & Training
Kampus Online Kampuksella ja verkossa Full-time Part-time 18 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta Bromley + 3 lisää

DSM Assessment

Executive MBA Healthcare

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Kampus Part-time 2 - 4 vuotta Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Valmistelemalla sinut monimutkaisten terveydenhuoltopalvelujen järjestämisen ja hallinnan haasteisiin, Executive MBA Healthcare on nimitetty NHS Leadership Academysta.

Executive MBA verkossa

Royal Business College
Online Full-time Part-time 1 - 2 vuotta Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta Newcastle upon Tyne Serbia Serbia Online Belgrad Sveitsi Geneve Manchester + 7 lisää

Online MBA johtajille kurssi on akateemisesti tiukka ohjelma, jonka aikana voit tutkia asiaa perusteellisesti, saavuttaa korkea asiantuntemus. Voit hyödyntää tietoa ja osaamista omalta perustutkintoa tutkimus tai oman elämän tuottaa työn korkea akateeminen standardi, ilmoitti nykyisen ajattelutavan ja keskustelua.

Executive MBA - Durham-EBS (dual palkinto)

Durham University Business School
Kampus Part-time 2 vuotta Request Info Saksa Oestrich-Winkel Yhdistynyt kuningaskunta Durham + 2 lisää

Executive MBA - Durham ja EBS, antaa sinulle mahdollisuuden hyötyä vahvuuksia kahden arvostetut laitokset: Durham University Business School ja European Business School (EBS) Saksassa. Tämä kaksijakoinen palkinto hyödynnetään sekä UK-erityinen ja Euroopan kokemus antaa sinulle käsityksen nykypäivän liikemaailmassa.

Executive MBA

Hull University Business School
Kampus Part-time 2 vuotta Elokuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta runko

Executive MBA on valmistunut yli kaksi vuotta ja se toimitetaan joustavasti pitkän viikonlopun aikana työhön sitoutumiseen. Ohjelma kokoaa johtajia useista yksityisistä, julkisista ...

Viikonloppu-executive mba

Greenwich School of Management
Kampus Part-time 24 kuukautta Elokuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Ohjelmat kannustavat ihmisiä kaikista elämänaloista ja kaikista organisaation ja työskentelyn taustoista. Insinöörit, kirjanpitäjät, oikeusalan ammattilaiset.

Executive MBA

University of Chicago Booth School of Business
Kampus Part-time 21 kuukautta Syyskuu 2020 Yhdysvallat Chicago Philadelphia Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Espanja Madrid + 5 lisää

Keskitymme ideoiden tuottamiseen, analysointiin, vertailuun ja hienosäätöön. Parempi tekeminen. Ja vielä parempi. Miksi? Koska ei ole mitään vastauksia tai yksinkertaisia ​​sääntöjä hyödyntää liiketoimintaa.

Executive MBA

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Kampus Part-time 2 - 4 vuotta Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham

Meidän Executive MBA tarjoaa sinulle mahdollisuuden yhdistää joustava opiskelu vaativaan uraan, joka tarjoaa kehittynyttä johtamiskoulutusta, joka vastaa tarpeita kehittää johtajia.

Executive MBA Online

Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education
Online Part-time 10 kuukautta Syyskuu 2020 Espanja Madrid Kiina Peking Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 4 lisää

The Executive MBA has been designed to afford participants an efficient way of working in an environment characterised by complexity, uncertainty and continuous change.

Kansainvälinen Flex EMBA (i-Flex)

MIP Politecnico di Milano School of Management
Online Full-time Part-time 20 kuukautta Marraskuu 2019 Italia Milano Ranska Nantes Reims Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh Espanja Madrid Kiina Guangzhou Barcelona Belgia Bryssel Glasgow Peking Saksa Munich Toulouse-le-Château + 18 lisää

Kansainvälinen Flex EMBA (i-Flex) on 20 kuukauden Executive MBA-ohjelma, joka on tarkoitettu johtajille, jotka haluavat yhdistää kansainvälisen tutkimuksen työsuhteisiin käyttämällä yhtä maailman edistyneimmistä digitaalisista oppimisalustoista, joka on kehitetty Microsoftin tekniikan kanssa. Ohjelma on 7. sijalla maailmassa ja neljän parhaan joukossa Euroopassa QS Distance / Online MBA 2019 -sijoitusten mukaan. Ehdokkaat voivat valita, milloin, missä ja miten osallistua oppitunteihin käyttämällä digitaalista alustaa maailman innovatiivisimpien joukossa. Opiskelijoilla on täysi vapaus päättää milloin käyttää materiaalia ja he voivat sovittaa opinnot perheensä ja työn kanssa.

Liiketalouden maisteriohjelma (Executive) (DL)

Leeds Beckett University
Online Full-time Part-time 3 vuotta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Leeds + 1 lisää

Kehitä johtamistyylisi ja tulkaa strateginen ajattelija yhdistämällä nykyaikainen teoria käytäntöön ja valmistautumaan epävarmaan taloudelliseen ympäristöön, joka nyt kohdistuu yrityksiin eri puolilla maailmaa.

Executive MBA

Birmingham Business School, University of Birmingham
Kampus Part-time 30 - 54 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham

Tämä ohjelma on suunnattu kokeneille työmarkkinoiden johtajille useilla toimialoilla ja aloilla, jotka haluavat lisätä uranäkymiä ja parantaa ajattelua johtamiskäytännöstä.

Executive MBA (Lontoo)

Warwick Business School
Kampus Part-time Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Tutki Executive MBA -asiantuntijaasi The Shard -lehdessä Lontoossa osa-aikaisesti kahden tai neljän vuoden ajan

Executive MBA (Warwick)

Warwick Business School
Kampus Part-time Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Coventry

Maailman toiseksi kymmenes, Warwick Executive MBA tarjoaa strategiset johtajuustyöt, joita tarvitset välittömän vaikutuksen aikaansaamiseksi

Osa-aikainen MM

Aston Business School
Kampus Part-time 30 kuukautta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham

Aston MBA on urasi seuraava luku. Olipa tavoitteesi johtaa kansainvälisissä järjestöissä tai aloittaa lähemmäksi kotia, kurssi hioa strategista ajattelua ja kykyjä, valmistautuu uraan liiketoiminnan kärjessä.