MBASTUDIES

Selaa Parasta EMBA-ohjelmaa Irlannissa 2021

Irlanti antaa suuren arvon koulutukseen, ja tämä näkyy sen arvostettu oppilaitosten ja opettajakunnan. Tämä on tehnyt Irlanti suosittu kansainvälisten opiskelijoiden etsivät EMBA sekä ammattilaisille, jotka haluavat edetä urallaan.


Opiskelijat toteuttavat EMBA Irlanti saavat vahvan liiketoiminnan perustan ja oppii käytännön soveltamisessa liiketoiminnan ja johtamisen teorioita. Opetussuunnitelma EMBA Irlanti on parannettava peer vuorovaikutuksen ja jakamisen työkokemukset, joka keskittyy johtamisen. Työselostus ja EMBA Irlanti aikoo tarkastella sellaisia ​​aiheita kuten toiminnanohjaus, yritysten tutkimus-, henkilöstö-, rahoitus-, talous ja markkinointi. Tutkinnon EMBA Irlanti ohjelmat pystyvät usein edetä urallaan ylemmälle yritysjohto ja johtotehtäviin.


Jos olet kiinnostunut EMBA Irlannissa tutkinto, sitten selaa vaihtoehtoja alla ja ottaa seuraava askel kohti oman ammatilliset tavoitteet!

Tulokset Filter

Executive MBA (osa-aikainen)

Trinity College Dublin – MBA programs
EMBA
Syys 2021
<
Osa-aikainen
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

Trinity Executive MBA asettaa oppimismatkan, joka auttaa opiskelijoita saavuttamaan potentiaalin, jos haluat nopeasti seurata nykyistä urakehitystäsi tai kääntyä täysin uuteen ...

Lue lisää