MBASTUDIES

Selaa 2 Parasta EMBA-ohjelmaa Hongkongissa 2021

Ansaitse maailmanluokan Executive MBA-tutkinnon EMBA Hong Kong ohjelma, valettu vastaamaan aikataulun avainhenkilöt. EMBA Hong Kong tuo ammattimaisesti ajaa opiskelijoiden sydämessä nopeasti kasvava maailmanlaajuinen kaupallinen alue. Ammattilaiset haluavat edetä työuralla kanssa EMBA Hong Kong tutkii rinnalla kaveri ammattilaista eri puolilta maailmaa, luoden ainutlaatuisen verkoston tulevia yhteistyöhankkeita ja henkilökohtaista kasvua.

Ehdokkaita EMBA Hong Kong tarjotaan ainutlaatuinen tasapaino Global Focus ja paikallisen kokemuksen ja luo mahdollisuuden johtajille ja päälliköille altistuvat nopea taloudellinen kehitys Kiinassa ja sen dynaaminen vaikutus tulevaisuuden globaalin liiketoiminnan. Hong Kong, keskeisenä kiinalainen hub, kantoja EMBA opiskelijat erinomaisen laadun Executive Education.

EMBA Hong Kong ohjelma pyrkii tarjoamaan omistettu ylempien johtajien kanssa taitoja ja sovellettavaa tietoa nykyaikaisen liikkeenjohdon teoriaa ja käytäntöä ja helpottaa menetelmiä ongelmanratkaisussa ja strateginen pääasiallinen valmistautua väistämätön haasteisiin elinvoimainen ja jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä Kiinan ja maailmaa.

Jos etsit EMBA Hong Kong astetta, niin olet tullut oikeaan paikkaan! Selata alla olevista vaihtoehdoista!

Tulokset Filter

Henley Joustava Executive MBA Aasiassa

Henley Business School Asia
EMBA
<
Osa-aikainen
<
24 kuukautta
Englanti
Kampus

Ohjelma yhdistää sekoitus yksilön ja ryhmän tutkimus, verkossa ja face-to-face työpajoja. Tämä innovatiivinen ja erittäin tärkeä MBA tutkinnon on tarkoitettu kokeneille johtaj ...

Lue lisää

Henley joustava Executive MBA Aasiassa

Henley Business School Asia
EMBA
<
Osa-aikainen
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

Henley Joustava Executive MBA on 2 vuotta osa-aika-ohjelma on suunniteltu kokeneille johtajille ja kiireinen avainhenkilöt haluavat kehittää kansainvälistä johdon osaamista. ...

Lue lisää