Filter
EMBA

Vertaa 3 EMBA-ohjelmaa Hallinnon opinnotssa

Monet ihmiset haluavat jatkaa koulutustaan, kun he ovat suorittaneet kandidaatin tutkinnon ja niille, jotka haluavat saada erikoistunutta tietoa, voivat harkita EMBA-ohjelmaa. Tämäntyyppinen ohjelma voi auttaa vanhempia opiskelijoita, joilla on monipuolinen työkokemus saada osaamista auttamaan urallaan.

Mikä on EMBA hallinnon opinnoissa? Tällainen ohjelma tyypillisesti auttaa oppilaita kehittämään syvällisempiä ymmärrystä liike-elämästä. Kurssit voivat kattaa laajoja aiheita, kuten rahoitusta, johtamista ja markkinointia. Opiskelija voi opiskella aiheita, kuten toimitusketjuja, saadakseen paremman tietämyksen siitä, miten liiketoiminta toimii. Ohjelman tavoitteena on yleensä antaa opiskelijoille asiantuntemusta liiketoiminnan eri osa-alueista valmistelemaan niitä johtamisrooleille.

Kuten minkä tahansa liiketoiminnan tutkinto, opiskelijat ovat kirjoilla EMBA Administration Studies yleensä kehittää taitoja, jotka auttavat heitä sekä heidän uransa ja heidän henkilökohtaisen elämänsä. Poikkeukselliset viestintä- ja analyyttiset taidot voivat johtaa työpaikkojen edistämiseen ja palkankorotuksiin, ja organisaation taidot ovat hyödyllisiä kaikilla elämän alueilla.

EMBA-ohjelman suorittaminen kestää yleensä noin kaksi vuotta, mutta kustannukset vaihtelevat koulujen välillä. Jokaisella yliopistolla on omat opetusmaksut, joten on parasta ottaa yhteyttä mahdollisiin kouluihin täydellisestä hintaennusteesta.

Ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneilla opiskelijoilla on tavallisesti mahdollisuus kokea monia jännittäviä uranäkymiä. Jotkut ottavat kokemuksensa ja käyttävät sitä omien yritystensa käynnistämiseen, kun taas toiset toimivat suuryritysten liiketoiminnan johtajina. Monet päättävät tulla markkinointipäälliköiksi. Myös mainosjohtajat tai hotellien hoitajat voivat olla vaihtoehtoja, tai opiskelijat voivat hoitaa työpaikkoja projektipäälliköinä ja konsultteina.

Monet yliopistot ympäri maailmaa tunnustavat, että monet opiskelijat tarvitsevat enemmän joustavuutta, joten he tarjoavat EMBA-ohjelmia verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

 

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

3 tulosta kohteessa Hallinnon opinnot

Formato Educativo

Tämä ohjelma Dirigo ammattilaisille, jotka kehittävät tai on tarkoitus kehittää työtään alalla julkisen hallinnon selkeä sitoutuminen tehokkuutta ja laatua tarjoamalla pa ... [+]

Referenssimallin:

Muuttuvassa maailmassa, aikakaudella epävarmuustekijöitä, vahvoja ja liuotin tiloja tarvitaan. Ja sen tärkein väline, hallinto palvelisi yleistä etua kansalaisille. Tätä varten me tarjoamme yritys erikoistunut innovatiivisia menetelmiä ja tekniikoita johdon ja julkisen sektorin johtamiskoulutusta. Mikä edistää ihmiset, jotka kehittävät työtään tai haluavat kehittää sitä julkisuudessa ovat todellinen voimavara muotoilemisessa hyvinvoinnin yhteiskuntaamme.

Tavoitteena on:/>

Ammattilaisille, jotka kehittävät tai on tarkoitus kehittää työtään alalla julkisen hallinnon selkeä sitoutuminen tehokkuutta ja laatua tarjoamalla palveluja kansalaisille. Nämä ammattilaiset ovat asettaa sekä ne, jotka pelaavat johtotehtävissä millään tasolla virkamieskunnan (valtio, alueelliset ja kunnalliset) ja kaikille niille, jotka haluavat parantaa tietojaan ja taitojaan henkilökohtaiseen ja urakehitys.... [-]

Espanja Madrid Spain Online
July 2019
Full-time
10 kuukautta
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Lue lisää suomeksi
Sandermoen School of Business

Social Enterprise (SE) ymmärretään yleensä olla harjoitettiin tai omistaa voittoa tavoittelematon järjestö, joka on perustettu ainakin osittain täydentämään julkista raho ... [+]

EMBA Sosiaalinen Enterprise Leadership

Tulevia Aloituspäivät: October 28 6. tammikuuta

Miksi tämä ohjelma on tarpeen

Social Enterprise (SE) ymmärretään yleensä olla harjoitettiin tai omistaa voittoa tavoittelematon järjestö, joka on perustettu ainakin osittain täydentämään julkista rahoitusta ja lahjoituksista. Kasvu Social Enterprise sektori on vahva, ja tarve pystyy ja maustetaan johtajat entisestään. Mutta mikä näiden yritysten on todennäköisesti monimutkaisempi kuin johtava voittoa tavoittelematon liiketoiminta - sen sijaan, että yksi painopiste kannattavuudessa, Social Enterprise johdon on saavuttaa "blended arvo" tuotto, tasapainotus kestävää kannattavuutta sosiaalinen tehtävä.Näin ollen vastauksena kasvavaan kysyntään SE johtajia ja monimutkaisuus SE johtajuutta, online Executive MBA-ohjelma on kehitetty neuvoja joidenkin Kanadan johtavia toimijoita vastaamaan alan tarpeisiin. ... [-]

Kanada Saint John
September 2019
29 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Tämä Executive Master (EMBA) kansainvälisten suhteiden ja kulttuurintutkimus kurssi sopii opiskelijoille, jotka työskentelivät suoraan lukion jälkeen vähintään 5 vuotta j ... [+]

3 huippuyliopistoihin = 1 Euroopan laatua Kaikki opiskelijat ovat lisäksi ABMS Diploma yhteinen Diploma yliopiston kanssa Dąbrowa Górnicza (WSB) ja Taras Shevchenko National University. 3 Top Euroopan yliopistojen = Best Virtual / Etäisyys Program = 1 Yläosa Euroopan Diploma SVEITSI + EU + sijoilla 500

Advance tutkimustaan ​​ABMS

Yhdistä oppijoiden ja johtajien kuten sinäkin meidän online maisterin ohjelmia. Voit mennä niin pitkälle kuin mielesi vie sinut maisterin opiskelija ABMS.

Academic Tutkijat ja opettajat

Executive Master n kansainvälisten suhteiden ja kulttuurintutkimus (eMBA) merkitsee seuraavalle tasolle saavutus tahansa koulutusalaan.

... [-]
Sveitsi Zürich
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
12 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi