MBASTUDIES

Selaa 3 Parasta EMBA-ohjelmaa Etelä-Koreassa 2021

Etelä-Korea on johtavassa asemassa monilla aloilla, kuten teknologia, robotiikka, ja liike. Sen talouskasvu on toimia mallina kehitysmaille. Se johtuu tästä, että Etelä-Korea on houkutteleva kansainvälisille opiskelijoille pyrkivät jatkamaan EMBA, sekä kansainvälisen liiketoiminnan ammattilaisia. Opiskelijat voivat hyödyntää laaja asiantuntijaverkosto, samalla nauttia kauniista maisemista ja kulttuurista.


EMBA Etelä-Korea ohjelmat on tehty ammattilaisille, yleensä johtotehtävissä, saada tarvittavia tietoja ja taitoja tulla toimivaltaiselle avainhenkilöt. Opiskelijat EMBA Etelä-Korea voi soveltaa, mitä he oppivat opintojaan työnsä tehden heidän työkokemuksensa oppimisympäristöön. Opiskelijat EMBA Etelä-Korean kokemus tiukka työselostus, joka keskittyy foundational liiketoiminnan periaatteita, korostaen johtamisen.


EMBA Etelä-Korea voi auttaa sinua etukäteen urasi seuraavalle tasolle. Selaa EMBA Etelä-Korea alla olevista vaihtoehdoista ja ottaa seuraava askel kohti oman ammatilliset tavoitteet!            

Tulokset Filter

Executive MBA

University of Washington Foster School of Business
EMBA
<
Osa-aikainen
<
21 kuukautta
Englanti
Kampus

Uppoudu kiehtovaan ja vuorovaikutteiseen oppimiskokemukseen, jossa vaihdat ideoita 40-50 kokeneella kollegalla Michael G. Fosterin kauppakorkeakoulussa Washingtonin yliopiston ...

Lue lisää

Executive MBA

Korea University Business School
EMBA
Maalis 2021
<
Osa-aikainen
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

Tavoitteena Executive MBA on kouluttaa johtajia, ei pelkästään johtajia. Teemme tämän antamalla liiketoiminnan keskeiset osaamisemme innovatiivisilla opetussuunnitelmilla. Aut ...

Lue lisää

Global Executive MBA (Gemba)

University of Washington Foster School of Business
EMBA
<
Osa-aikainen
<
18 kuukautta
Englanti
Kampus

UW: n ja Yonsein kauppakorkeakoulun kumppanuuden välityksellä GEMBA tarjoaa kokeneille johtajille erinomaisen MBA-koulutuksen ja keskeisen kansainvälisen altistumisen.

Lue lisää