MBASTUDIES

Suositut Executive MBA -ohjelmat Soul Etelä-Koreassa 2021

Soul on ihanteellinen kohde monille ihmisille, jotka haluavat harjoittaa Graduate Business tutkinto. EMBA Soulissa on jännittävä mahdollisuus ammattilaisten ansaita määrin elinvoimainen metropoli, joka on nopeasti kasvanut sen läsnäoloa globaaleilla markkinoilla. Soul on huipputason, korkean teknologian ja maailmanlaajuisen kaupunki runsaasti mahdollisuuksia kehittää vahva ammatillinen verkosto ja uralla etenemisessä.

EMBA Soulissa ohjelmien tarkoituksena on tarjota ammattimaiset koulutuksen kansainvälisestä näkökulmasta, mikä on tärkeä näkökohta, sillä globalisaation kasvaa ja maan entistä toisiinsa. Kun EMBA Soulissa opiskelijat saavat vankka käsitys liiketoiminnan periaatteita ja hanki tarvittavat taidot tulla yleismaailmallisten yritysten johtajat. Tutkinnon EMBA Soulissa ohjelmat voivat olla erinomaisia ​​uramahdollisuuksia pienistä yrityksistä monikansallisiin yhtiöihin.

Tutustu läpi EMBA Soulissa ohjelmissa alla saatat tutkinto, joka on täydellinen sinulle!

Tulokset Filter

Executive MBA

University of Washington Foster School of Business
EMBA
<
Osa-aikainen
<
21 kuukautta
Englanti
Kampus

Uppoudu kiehtovaan ja vuorovaikutteiseen oppimiskokemukseen, jossa vaihdat ideoita 40-50 kokeneella kollegalla Michael G. Fosterin kauppakorkeakoulussa Washingtonin yliopiston ...

Lue lisää

Executive MBA

Korea University Business School
EMBA
Maalis 2021
<
Osa-aikainen
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

Tavoitteena Executive MBA on kouluttaa johtajia, ei pelkästään johtajia. Teemme tämän antamalla liiketoiminnan keskeiset osaamisemme innovatiivisilla opetussuunnitelmilla. Aut ...

Lue lisää

Global Executive MBA (Gemba)

University of Washington Foster School of Business
EMBA
<
Osa-aikainen
<
18 kuukautta
Englanti
Kampus

UW: n ja Yonsein kauppakorkeakoulun kumppanuuden välityksellä GEMBA tarjoaa kokeneille johtajille erinomaisen MBA-koulutuksen ja keskeisen kansainvälisen altistumisen.

Lue lisää