MBASTUDIES

Selaa 2 Parasta EMBA-ohjelmaa Etelä-Afrikassa 2021

Etelä-Afrikasta on tullut taloudellinen voima koko Afrikkaa, joten se on erinomainen paikka korkealaatuisia ja palkitsevaa EMBA-ohjelmat. Business-ohjelmia Etelä-Afrikassa on pitkä historia ja kasvu jatkuu, antaa vielä enemmän arvoa tutkinto Etelä-Afrikasta. Opiskelijat toteuttavat EMBA Etelä-Afrikka osallistuu monia maailmanluokan oppilaitosten sekä hyödyntää maiseman ja kulttuurin.


EMBA Etelä-Afrikka ohjelmissa otetaan "hands-on" lähestymistapaa korostaen soveltamisesta teoriasta käytäntöön. Opiskelijat EMBA Etelä-Afrikka saavuttaa vahva liiketoiminnan perustan, ytimen luokissa kun keskityt siihen, globalisaatio, etiikka, hallinta ja johtaminen. Opiskelijat, jotka harjoittavat EMBA Etelä-Afrikka ovat usein nykyisen liiketoiminnan ammattilaisille, jotka työskentelevät lisätä uransa seuraavalle tasolle Executive johtajuutta.


Jos etsit akateemisesti haastava ja kannustava ympäristö, sitten EMBA Etelä-Afrikka voi olla ohjelman. Tutustu läpi alla olevista vaihtoehdoista!

Tulokset Filter

UCT GSB Executive MBA

University of Cape Town Graduate School of Business
EMBA
Helmi 2021
<
Täyspäiväinen
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

UCT GSB MBA, joka on erikoistunut toimeenpanevaan johtamiseen (EMBA), on sovellettu oppimiskokemus avainhenkilöille ja johtajille, jotka auttavat sinua kehittymään johtotehtäv ...

Lue lisää

Kansainvälinen MBA

ISM - International School of Management
EMBA
Syys 2021
<
Osa-aikainen
Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online

Meidän kansainvälinen MBA antaa sinulle maailmanlaajuisen edun sinun täytyy ottaa johto uran alkuun. Rakennettu työskenteleville johtajille, ohjelma tarjoaa kaikki akateeminen ...

Lue lisää