Filter
EMBA

Vertaa 3 EMBA-ohjelmaa Energia-alan opinnotssa

Executive Master of Business Administration on tutkinto, joka tarjoaa työjohtajille mahdollisuuden saada jatkokoulutusta ja erikoistumista koulutusta johtamistyyppistä osaamista ja toimintaa. Keskittymällä kursseihin ja projekteihin, jotka edistävät strategista, korkeamman tason ajattelua, tämä tutkinto voi terävöittää taitojaan tulevaisuuden tai jatkuvaan menestykseen toimeenpanovaiheessa.

Mikä on EMBA energiatieteissä? Tavoitteenmukaisesti kohdennetaan työntekijöitä, jotka tällä hetkellä työskentelevät julkisen organisaation tai muun työnantajan kanssa, joka keskittyy energian säästämiseen ja käyttöön. EMBAn päätavoitteena energia-opinnot on kouluttaa opiskelijoita energiasuunnitelman toteuttamiseen. Tämä ohjelma hienosäätää opiskelijoiden taitoja ja olemassa olevaa tietoa esittämällä energiahaasteita ja käsittelemällä nykyisiä strategioita ja suuntauksia näiden haasteiden ratkaisemiseksi.

EMBA: n Energy Studies -ohjelmaan osallistuvilla opiskelijoilla on mahdollisuus odottaa ongelmanratkaisutaitoja, kun he yrittävät ratkaista energianhallinnan haasteita. Lisäksi he voivat myös hyödyntää verkostoitumista samankaltaisten henkilöiden kanssa ja myös oppia toimimaan tehokkaasti ryhmäasetelmassa.

Tämä erityinen tutkinto voi vaihdella kustannuksista riippuen siitä, mikä laitos osallistuu. Yleisesti ottaen, koska tyypillinen opiskelija on myös kokopäiväinen työntekijä, ohjelma kestää todennäköisesti kaksi vuotta.

Kun opiskelija ansaitsee EMBA: n energiatutkimuksen, hän voi olla ylimmän ehdokas johtotehtäviin tai toimeenpanovirastoihin, jotka liittyvät jätteiden vähentämiseen, energiatehokkuuteen tai vesien suojeluun. Koska on olemassa erilaisia ​​taloudellisia osia opettaa, yksilö voi varmasti sisällyttää nämä taidot sekä saada asema, joka käyttää näitä taitoja lisäksi erikoistuminen energiaa. Tämä jännittävä kenttä on muuttunut vuosien varrella ja sen tulee jatkuvasti kehittyä, joten asiantuntijat voivat olla vaatimuksia.

EMBA Energy Studies -ohjelmista löytyy monista eri instituutioista ja yliopistoista. Olipa kyseessä paikallisesti, verkossa tai jos haluat osallistua ohjelmaan toisessa kaupungissa, saatat odottaa hienosäätää taitojasi ja rakentaa erikoisuutesi mukaan. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

 

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

3 tulosta kohteessa Energia-alan opinnot

Michael F. Price College of Business, University of Oklahoma

Suunniteltu yhdessä energiateollisuus, EMBA Energia tarjoaa maailmanluokan MBA tulevaisuuden energiaa johtajille, joka toimitetaan ensisijaisesti verkossa. Tämä voisi oll ... [+]

Kaikki energia, ainoastaan ​​energiaa: 15 kuukauden ensisijaisesti verkossa MBA-ohjelma

Viimeisten 100 vuoden Oklahoman yliopiston on miehittänyt näkyvästi, kouluttaa opiskelijoita uran energia hallinnan alalla, erityisesti öljyn ja kaasun hallinta. Suurten öljy-yhtiöiden riippumattomat ympäri Yhdysvaltoja löydät OU valmistuneiden kaikilla tasoilla näiden järjestöjen, kuten monet Executive tasolla. OU maantieteellisen sijainnin istuu risteyksessä suurten putkistojen ja on vain muutaman kilometrin tiellä johtavia suuntaava porataan, Oklahoman yliopiston ainutlaatuinen mahdollisuus tarjota MBA öljyn ja kaasun hallinta.

Mukautumaan aikataulut työ ammattilainen energiateollisuudessa, EMBA Energia Program University of Oklahoma toimitetaan ensisijaisesti verkossa. Varmistaa vahvat yhteydet keskuudessa kohortissa on kolme face-to-face viikon mittaisen residenssien, joista yksi Lontoossa.... [-]

Yhdysvallat Norman
Syyskuu 2019
Full-time
15 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Kazakh British Technical University (KBTU)

- ... [+]

- -

[-]
Kazakstan Almaty
Syyskuu 2019
Full-time
15 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
German Business School

Suurimmat alan EMBA in Energy Management osoitteet työntekijöitä työskentelee julkisissa organisaatioissa tai (energiaintensiivistä tuotantoa) yritysten erikoistuminen jä ... [+]

EMBA in Energy Management

GBS Executive MBA (Master of Business Administration) Ohjelman tavoitteena yritysjohtajat, nykyiset ja tulevat johtajat, joiden avulla ne voivat saada tämän arvostetun verran jatkaen pitää nykyisiä kokopäivätyötä.

EMBA Ohjelma keskittyy parantamaan osallistujien strategista johtamista ajattelua, jonka avulla ne voivat suorittaa kriittisen analyysin liiketoimintaa tilanteen ja soveltamaan eri tehtävissä teorioita liiketoiminnan ongelmien ratkaisemiseksi. Toinen keskeinen osa ohjelmaa on johtamisen kehittämiseen sekä viestintätaitoja ja rakentaminen ammatillinen verkostoja tiiminrakentamiseen ja ryhmätyöskentely. Lisäksi osallistujat oppivat käyttämään tarvittavia työkaluja yritysten tutkimus ja loppuun mennessä ohjelma voi yhdistää ja soveltaa vastaanotettua tietoa niiden alueelle erikoisala.... [-]

Tunisia Tunis
Syyskuu 2019
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi