Filter
EMBA
Chile Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Part-time

Osa-aikainen Executive MBA tutkintoa Chilessä

EMBA-tutkinto (Executive MBA) on jatkotutkinto, joka on tarkoitettu ammattilaisille, joilla on alaltaan jo merkittävää käytännön kokemusta ja jotka tarvitsevat vain hieman uusia välineitä edetäkseen urallaan. Opintojen ja työssäkäymisen yhdistämistä jopa suositellaan EMBA-tutkinnon tapauksessa, sillä tosielämän kokemus tarjoaa oppimisympäristöön merkittävän lisäulottuvuuden.

Master of Business Administration (MBA) on jatkotutkinto, joka kestää noin kaksi vuotta tutkimuksen vastaanottamaan. Yksilöt, jotka ansaitsevat tämän verran vahvistusta tärkeää tietoa ja kokemusta aloilla liikkeenjohdon, ja ehkä löytää työtä nopeasti johtuen niiden parantunut proficiencies.

 

Koulutus Chilessä painotetaan teknistä ja korkeakoulutuksen yliopistossa. Suurin osa yliopistoista Chile tarjoaa vakiintunut opiskelija kulttuurin ja suhteet kansainvälisten opiskelijoiden riippumatta kielimuuri. Korkeakoulutus Chilessä on saatavilla sekä yksityisten ja julkisten yliopistojen.

Parasta Osa-aikainen EMBA-ohjelmaa Chilessä 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita ohjelmavaihtoehtoja Etelä-Amerikka

Tulokset

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Executive MBA LATAM on osa-aikainen ohjelma, joka kansainvälistää ja edistää osallistujien uraa ja luo välitöntä arvoa organisaatioilleen. ... [+]

Executive MBA LATAM on osa-aikainen ohjelma, joka kansainvälistää ja edistää osallistujien uraa ja luo välitöntä arvoa organisaatioilleen.

Se on tunnettu siitä, että se on ainoa, joka keskittyy Latinalaisessa Amerikassa laajasti ja yksinoikeudella modulaarisen yhdistelmän alla. Ohjelma on suunnattu ammattilaisille, joilla on vähintään 5–6-vuotinen johtamiskokemus ja jotka ovat huolissaan siitä, että Latinalainen Amerikka on markkinoita ja etsii uusia näköaloja uraansa tai organisaatioonsa.

Ohjelmamme12 kuukauden kesto Modulaarinen muoto.7 viikon moduulia Chile, Kolumbia, Brasilia, Panama, Meksiko * ja Miami *.Tarkoitettu vanhemmille ammattilaisille Viiden vuoden johtamiskokemus.Ainoa MBA-johtaja, jolla on laaja ja yksinomainen painopiste Latinalaisessa Amerikassa.... [-]
Chile Peñalolén
Request Info
Espanjalainen
Part-time
1 vuosi
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi