Lue virallinen kuvaus

Lyhyesti sanottuna, e-Leadership MBA-ohjelma opetussuunnitelma tehdään BDS suunnittelu (liike + digitaalinen + strategisen) ja rakentuu kolmesta vakio MBA content valmiudet: suurin osa ydinliiketoimintaa MBA (GMP), useita ydinosaamiseen MBA ( ICT) ja joitakin keskeisiä strategisia Executive MBA (Leadership) moduulien. Se on tarkoitus antaa rotunsa paras MBA kokemus (perinteinen ja kehittyneen teknologian ja strategia suuntautunut e-Leadership).

Kaksivuotinen e-Leadership MBA-ohjelma koostuu 18 (17 + 1 johdanto) Moduulit noudatettava kesto 40 luennoitsijoiden johti lähiopetusta (luennot) kukin (yhteensä 720 lähiopetusta). Kutakin Module opetussuunnitelmien lisäksi aktiivista osallistumista Module luentoja, opiskelijat vaaditaan tekemään joitakin työselostus omasta (pre-lukemat, post-lukemat, kauko vuorovaikutus mentorin ja työtovereiden) ja / tai ryhmätyö (tapaustutkimuksia, temaattista työpajat). Yhteensä opiskelijan työmäärä per moduuli painotetaan hoitaa liittyvä määrä op / USCTS. Opiskelija saavutuksia oppimistulosten arvioidaan ja sai läpi lehtori huomautukset yksittäisten arviointien ja tarkastus aivan lopussa kunkin moduulin.

Alussa ohjelman opiskelijat osoitetaan vähintään vuoden kestänyt tiimityötä digitaalisen transformaatio tai käynnistysvaiheen Business Plan. Tiimin jäsenet tullaan esivalintatestin profiloitu vastaavasti suhteessa kokoon ja rakenteeseen koko opiskelijan sukupolvi. Seminaaria (esim Muotoilun Thinking) järjestetään auttaa opiskelijoita ja heidän joukkueet käsitellä todellinen liiketoimintasuunnitelma haasteita. Liiketoimintasuunnitelmat arvioidaan ja uudelleen jatkuvasti läpi ohjelman aikana, toimitti ja pystytti Investment Forum (edessä ryhmä todellinen sijoittajia) lopussa ensimmäisen vuoden.

Osoituksena onnistunut toteutus koko sähköisen Leadership MBA-ohjelma, opiskelijoiden tulee suunnitella, esittää ja puolustaa lopullisen Master Thesis yksilönä tehtävän lopussa ohjelman. Koko tämän harjoituksen opiskelijat saavat tukea ja ohjausta on Mentor, henkilökohtaisesti valittu ulos ensisijainen luennointi MBA tiedekunnan jäsentä. Master Thesis valmistellaan ja muotoiltu ammatillinen tai tieteellinen artikkeli valmis julkaistavaksi. Kun onnistunut puolustaminen Master Thesis, ja kaikki muut tutkimuksessa Program vaatimuksia, opiskelijat myönnetään Professional Specialist (Master) merkonomi ja edistetään MBA osaston.

Tavoitteet Yksittäisten moduulien ja koko MBA-ohjelma on suunnattu ja yhdenmukaiseksi opetussuunnitelman vaatimukset ja koulutuksen määrittelemiä standardeja meidän International Partners: tiedekunnan Kelley School of Business (Indiana University, USA), International Association of MBA (AMBA ) ja Euroopan komissio (EU e-Skills, sähköinen Leadership Program). Tukee hyvämaineinen tiedekunnan jäseniä, tämä MBA-ohjelma tulee täysin osoittaa sen kansainvälinen ulottuvuus ja tarjota siltoja keskuudessa tieteenalojen kulttuurien ja globaali osaaminen.

Tämä e-Leadership MBA-ohjelma on täysin monitieteinen ja kattavat monia erilaisia, mutta toisiaan täydentäviä alueita, kuten kirjanpito, talous, rahoitus, tietojärjestelmät, markkinointi, toiminnan hallintaa ja strategiaa. Näiden lisäksi perustavaa laatua MBA saatavilla olevaa useimmissa laadukkaita MBA-ohjelmia, jotkut MBA moduulien varsin erilaistua sisältöä, joka tarjoaa kattavat puitteet teknologia-, sosiaalinen media, business intelligence, suunnittelu ajattelun ja johtamisen, seuraava avain e-Leadership suosituksia. Samanaikaisesti opetusmenetelmät tarjoaa opiskelijoille matriisin vaaka- (poikittain) ja pystysuora asiantuntemusta lähestymistapaa näillä alueilla stimuloi intensiivisesti luova yksilö ja ryhmätyö, laajenevat ja yhtenevät ajattelua.

Tämä e-Leadership MBA-ohjelma tarjoaa käytännön lähestymistavan sisällön ja riippuu suurelta vilkas ja tiivis, interaktiivinen ja dynaaminen akatemia - yritysten yhteistyötä ja tiedon siirtoa (skenaariot / tapaustutkimukset). Teoreettisen tiedon sähköisen johtaminen ja uusia teknologia kuvioita on yhdistetty tosielämän onnistumisen ja epäonnistumisen digitaalinen liiketoiminta muuntamisesta tai innovatiivisten uusien yritysten liiketoiminnan tapauksissa puitteissa meidän Digital Transformation Competence Center. Ydin MBA liiketoiminnan tuntemus on siis täydennetty digitaalisten ja johtamistaitoja loppuun mennessä kahden vuoden täytäntöönpanon Program.

Tänä MBA-ohjelma tutkimuksen, opiskelijat on myös mahdollisuus oppia suoraan kokemuksista vierailevan alkuun yritysjohtajat ja haastaa liiketoimintakonseptiaan ja strategioita, laajentaa tietopohjaa kun he selata mielen herättävää ja haastavaa kursseista yhdessä ikätovereidensa eri tieteenalojen, joiden kanssa he rakentaa luotettavia verkostoja menestyksellisesti ja vastuullisesti johtaa yritysten paikallisia ja / tai kansainvälisillä markkinoilla.

TOIMITUS

Ohjelma kalenteri ja aikataulu kullekin MBA-opiskelija sukupolvi suunnitellaan vuodessa ja julkaistaan ​​ennalta ennen alkua ohjelman toimituksen. Ohjelma uuden MBA-opiskelija sukupolven on tarkoitus aloittaa marraskuun lopussa kalenterivuosittain.

Tyypillisesti ohjelmamoduuli toimitetaan kautta kahden peräkkäisen viikonloppuisin. Harvinaisen, jotkut moduulit toimitetaan läpi vain yksi pidennetyn viikonlopun. Pääsääntöisesti tulee olemaan kolmen viikon tauko välillä moduulit. Kohtuullisen laajennettu jarrut sovelletaan talvella ja kesällä lomakausien. Luentoja yleisten vapaapäivien vältetään pitkin vuotta. Tämä toimitus malli mahdollistaa opiskelijoiden minimoimiseksi työ lehdet, synny tulonmenetys ja jatkaa työ- ja yksityiselämässä lähes yleisesti.

Tyypillisiä aikataulu säännöllisen Module (luennointi yhteystiedot tuntia):

  • Perjantai 17:00 - 21:00
  • Lauantai 08:00 - 18:00
  • Sunnuntai 09:00 - 15:00

Tyypillisiä aikataulu pidennetyn viikonlopun Module (luennointi yhteystiedot tuntia):

  • Torstai 15:00 - 21:00
  • Perjantai 08:00 - 18:00
  • Lauantai 08:00 - 18:00
  • Sunnuntai 08:00 - 15:00

Ohjelmien hallinta tekee parhaansa vaivaa kiinni suunnitelman ja toimittaa moduulit mukaan julkaistun kalenterin ja aikataulu. Kun kyseessä on ylivoimainen este, tahaton swap moduulin sisällön tai mahdollisen moduuli peruutus, teemme opiskelijoiden löytää paras mahdollinen vaihtoehto toimitus ratkaisu.

Paikkakunnat: Suurin osa ohjelmamoduulien luennoinut toimitetaan meidän tärkein MBA paikka sijainti: - Steve Jobs Auditorium, Algebra University College (University Campus), Ilica st. 242, Zagreb (Kroatia) Kuten kohti Ohjelman kalenteri / Aikataulu ja moduuli opetussuunnitelmia, jotkut opetuksesta voi olla osittain tai kokonaan toimitettu Off-Campus paikoissa. Antaa opiskelijoille käytännön kokemusta ja vahvistaa yhteistyötä meidän alan kumppaneita, harjoituksia ja / tai luennot järjestetään paikalliseen tiloissa. Vähintään kerran vuodessa, Moduuli (yhden viikonlopun) pidetään jossain inspiroiva ja kenttätyöskentely valtuuttamisesta Off-Campus paikoista Adrianmeren rannikolla (eli Zadar, Kroatia) tai ulkomailla (eli Wien, Itävalta).

KieliKaikki luennot, ohjelma tutkimus kirjallisuus, valtuutettu dokumentointi ja opettaja-opiskelija vuorovaikutukset toimitetaan Englanti, virallisella kielellä koko sähköisen Leadership MBA-ohjelma.

MODULES

  1. Johdatus Johtajuus (MBA Vaatimukset ja Value) 2. Managerial Economics 3. Strategic Management 4. Operations Management 5. Financial Management 6. Kriittinen ajattelu ja luovuus 7. Markkinointi ja myynti Management 8. Financial & Sisäinen laskenta 9. Kvantitatiiviset menetelmät 10. Project Management 11. Strategic Management of Technology ja Innovation 12. Digital Transformation ja Business Process Modeling 13. Information Systems in Modern organisaatiot 14. Yrittäjyys & Innovation 15. Ihmisten johtamiseen in Global Environment 16. Managing Information Risk ja turvallisuus 17. IT Service Management 18. Uudet tuotteet Management 19. Business Plan (malli Thinking) 20. Diplomityö (ohjasivat Project)
Ohjelman opetuskielet:
Englanti
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
17,500 EUR
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Loka 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä